Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

jojo pe mine sani nu ma mai dor de la 9 sap si am citit ca e normal in trimestrul 2 sa fie mai mult tensionati decat durerosi asa ca stai linistita

monica mamica in devenire+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Mcrissa- nu stiu ce sa iti zic, atunci care a fost cauza? Ti-au dat vreo explicatie? SI eu cred ca daca viitoare va fi bine Iti tin pumnii sa fie bine de acum incolo.

Jojo_miha - nici eu nu mai am sanii tensionati de vreo saptamana, sunt in saptamana a 13a acum, m-am si ingrijorat, noroc ca am fost la doctor pentru dublu test si mi s-a facut ecografie,l-am vazut pe bb si totul e bine. Deci, nu te speria, nu cred sa fie vreo problema.

Monica2008 - si eu sunt f trista, si sotul meu a fost nevoit sa plece in USA, bine sa se intoarce repede...

Uliiasi - si mie imi e greu sa stau 9 ore pe scaun(asa e programul meu) si cateodata simt intepaturi in ovare, exact ca si tine. Am citit ca sunt normale, ligamentele se intind si de asta ne doare. Trebuie totusi sa ne ridicam de la birou si sa facem usoare exercitii sau plimbari prin birou...

Blanca000 - si eu am facut alaltaieri dublu test si mi-au masurat translucenta nucala, mi-a iesit 1,2mm, ceea ce mi s-a spus ca e buna.Si bb-le meu este in grafic, chiar daca eu stiam ca sunt in 11 saptamani si 4 zile, mi s-a spus ca de fapt sunt in 12 saptamani implinite. Nici al meu nu a vrut sa ne arate daca este baietel sau fetita... dar mai este timp sa aflam.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

Romanitza sotul meu ar trebui sa se intoarca in 2 3 sap deja imi este dor de el
asta e trebuie sa fi tari ca doar nu suntem copii mici

monica mamica in devenire+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

bunaaa

bun venit noilor gravidute de zmeurici

n-am avut timp nici sa mai citesc nici sa ma scriu, dar recuperez eu in weekend si fac si norma de mesaje
la servici e mare balamuc si n-am timp sa deschid DC si mi-e tare dor de voi
luni am fost la dr de familie si mi-a dat adeverinta pt reducerea timpului de lucru la 6 ore, marti am facut cerere si acum astept s-o aprobe , sper de luni sa satu doar 6 ore la servici adica la 1,30 sa plec acasa, e groaznic sa stai de la 7,30 la 4 pe sacun

eu si bebelina suntem binisor, de la statul pe scaun ma doare rau burtica si se intareste dar rezistam eroic, pe 21 ian merg la dr si poate o vad iar ..poate ne face eco abia astept

azi bebelina mi-a facut o surpriza minunata, a miscat, de 2 ori, a fost ca un gadilat , la inceput m-am speriat dar dupa aia mi-am dat seama ca e ea...a fost o senzatie super

va pe toate , fug in pat sunt rupta de oboseala
_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 15+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

aaaa ..a mai aflat cineva ce zmeurica e in burtica? sau

it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

iar n-am somn...m-am trezit s amerg la toaleta pe la 3,30 si de atunci gata somnul..nu stiu ce ma fac azi la servici, poate mi-au aprobat cererea de 6 ore, daca nu o sa dorm pe mine

_
it's a girl !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, zmeurici!
Cum va mai simtiti?
In legatura cu durerea de sani, nici pe mine nu ma mai dor de muuult, cred ca sunt umflati, dar atat.
De dormit eu dorm ca bolovanul. As dormi si 12 ore daca n-ar trebui sa merg la servici. Oricum la 10 seara sunt franta de oboseala dupa o zi de lucru si ma ustura si ochii de la calculator si televizor si adorm foarte repede.
Desi am facut ecografie saptamana trecuta, deja sunt foarte nerabdatoare sa merg la urmatoare, tot pentru ca burtica e mica si nu am simptome, ma simt bine, plus ca n-am simtit inca bebelasul. Mai simt eu diverse chestii cand stau intinsa in pat cu mainile pe burtica, dar tare ma tem ca sunt matzele...
Cand o sa-mi mai creasca putin burtica o sa fac si eu cerere de 6 ore de lucru, acum daca se uita cineva la mine nu-si da seama ca-s insarcinata...
Sa aveti o zi usoara!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

Buna ziua la mamici! Ce mult scrieti........nu prea apuc sa va citesc dar incerc pe cat pot. Imi pare rau de mamicile care au suferit Doamne ajuta sa fie bine data viitoare!Am trecut si eu cu prima sarcina prin asta dar trece!
Am fost si noi la gineco si la eco... am fost parca mai emotionata decat la Emilia misca bebe dadaea din manute nu statea deloc locului. Tare m-am bucurat ca e bine e cum trebuia un pic mai mare de varsta sarcinii dar e bine!
Doamne ajuta pe toate mamicile si pe toti bebeii sa fie sanatosi!
ieri dupa eco i-am aratat fetitei imaginea cu bebele dar nu a prea inteles insa m-a intrebat fff sec... gata? Ti l-a scos?????
a sunat asa .. dubios... dar ce stie ea... Ne-am hotarat si noi pentru recoltarea de celule stem ...eu cred ca pe viitor siigur se vor descoperi mai multe!
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Am venit de la luat sange..sunt cam lesinata...mi-a luat 5 recipiente de sange si ma secat de tot de vlaga..trebuie neaparat sa mananc ceva...

Mi-am luat sange si pentru DRY TEST acum sa astept 7-10 zile rezultatul, pentru cele de sange normale diseara sunt gata.
Am un chef azi de munca............

12+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Cornelia, am admirat pozele nazdravanilor! Cum ati ajuns la Disney? Cu avionul sau au rezistat in masina?

Icmanu, si eu merg tot la dr Raica, am auzit de bine despre el si mi-a facut si o impresie f buna. In plus de asta cabinetul arata foarte bine. In privinta maternitatii din Constanta, tot acolo voi naste, nu e chiar asa cum se zice. Sunt si ceva rezerve OK.

Primele analize au iesit ok, maine am al doilea control, sunt optimista ca va fi bine

Pupici!

Mergi la inceput