Puiuti de Randunici 2008!! (188)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nicol si pe tine te-am uitat Ce mi-a placut faza cu spritzul de liniste Pacat ca n-ai ajuns la intalneala, data viitoare
CristinaG deh, incep sa inteleg de ce-ti pui tu anumite intrebari E de la varsta mami Varsa mea , desigur Parca-i vad pe mandrii tai cum se dau cap in cap Eu cred ca plange Vladic pentru ca stie de "buba" , Daria saraca poate crede ca asa trebuie sa fie Eu asa zic despre Vladutz , cand da el cu capul de toate cele, de cel putin 10 ori pe zi si nu zice nimic saracul- acum nici macar nu se mai mira- eu ma uit la el si-mi spun ca el, mititelul, poate crede ca asa e viata, in fiecare zi 10 bubuituri de cap musai
Acum sta cuminte in tarc si se joaca...parca nu-mi vine sa-l deranjez cu mancarea E tot un FOX de sus pana jos

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simo ce haios va jucati avionul!
l-am vazut si pe David care alearga sticla

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Mai adaug doar ca am vazut filmuletzul cu David si e fenomenal puiul. Se pare ca are funn nu gluma

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

YEYYYY, a aparut Adriuta si daca va doare capul e de la blestemele soatei sale care mananca mai "fara gust" oleaca din cauza noastra Bine ca e acolo departe, ca ne ajunge mai greu !
Simo bravo Barosan pilot , frate de BEBE Eu nu mai zic nimic Noi nici "BE-BE" n-avem, nici avion ....

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mimo...parca as fi vorbit eu... De azi m-am pus pe cautat bone. Innebunesc pur si simplu. N-am curaj sa vorbesc cu nimeni, nu stiu ce ar trebui sa intreb mai intai, mai la mijloc sau la urma...Cum sa fiu sigura ca e atat de buna incat sa aiba grija bine de Iulia dar NU atat de buna incat Doamne fereste sa o iubeasca mai mult ca pe mine
Apoi: cat sa-i ofer; cate ore; cum sa pun problema ca eu NU AM program fix la serviciu si e posibil sa NU AM CUM pleca mai devreme uneori...Si atatea altele.
Ma cam grabesc pt ca in martie am si eu de dat examen si in principiu in aprilie m-as intoarce la munca (mai ales ca nu stim ce se va intampla cu randunoiul, daca nu gaseste job in aprilie musai trebuie sa intre in CIC in locul meu-dar nu va ganditi ca e el omul sa stea legat de casa si sa o creasca pe Iulia, in situatia asta trebuie sa alerge dupa loc de munca, normal). O sa am deci de invatat, plus renovarea noului apartament si balamuc, deci imi fac socoteala ca deja din februarie ar trebui sa existe o bona in paralel (macar partial) cu mine.
Si...m-au cam potopit gandurile...
Cele ce aveti ajutor din familie sa nu radeti de noi astea...E cam crunt, zau
Adriuta

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Inca unul aici: http://s552.photobucket.com/albums/jj330/numeioana/?action=view¤t=M2U00124.flv . Multumim pt aprecieri!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Inca unul aici: http://s552.photobucket.com/albums/jj330/numeioana/?action=view¤t=M2U00124.flv . Multumim pt aprecieri!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mortal!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bestial ginerelul meu!!!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Adriuta ca tot te-am vazut vreau sa-ti spun ca mor dupa Adrianul tau mergator,iar de talentul tau de poeta, ce sa zic?le ai calumea, poezia aia cu albastrelul in baie m-a dat pe spate

Mimo felicitari pentru bona! Cum scapi tu incet-incet de griji mamico...mai ieri o masina de spalat vase...azi o bona...maine cine stie?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicol_conte

Mimo felicitari pentru bona! Cum scapi tu incet-incet de griji mamico...mai ieri o masina de spalat vase...azi o bona...maine cine stie?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Incepand din acest moment esti banuita ca il cunosti pe Mimonixu' pentru ca ai grait exact ca el Nu mai ramanea sa ma intrebi decat " si tu ce faci toata ziua ?" Sunt cu ochii pe tine

poze

Mergi la inceput