Puiuti de Randunici 2008!! (188)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hai sa zic ceva si despre ciorba de CUCOS a unei doamne de pe aici , ghici cine-i? , sa-mi iau CADOUL mult visat, sa o trag de urechi pe Clodutel care nu prea da raportul zilnic cum a promis si sa ma duc la cumintenia intruchipata care s-a trezit si a dat deja 4 ture de pat schimband directia regulamentar ca sa nu ameteasca
SEEEE YOUUUU!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

mimo de data asta nu m-ai incurcat. Pana acum am fost de 3 ori la Fox si am plecat cu cate o sacosa de hainute pt Bubu. Ultima data i-am luat camasi de barbatel
Ce sa fac daca am mall-ul in coasta???

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo pai nu e mah bine cu prietena de ani de zile,decat cu o bona???..iar reactia ta e normala, cred ca la fel as reactiona si eu prima data...uff si eu sunt fan Fox, ptr bebe!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,nu au fost 3 cazuri in BV!unul la noi,si 2 in MOldova!
Simo-MImo,ai dreptate cu ce zici!asa mi se intampla si mie...
Bravo pt bona-prietena,pt cumparaturile de la Fox-si eu sunt fana Fox-si lasa ca nu pateste nimic baiatu!eventual ,nu va fi mamos!noi suntem patiti cu David:nu putem pleca nicairi fara el!Sam vreau sa fie mai independent,ca imi ajunge unul!
Ioana,fi linistita
Acum sa va mai zic si eu de Sam,sa ma laud!!!
I-am tot dat un album cu poze cu David mic de s-a uitat,si i-am zis "uite,BEBE" si baiatu de ieri, cand il vede pe David ii zice BEBE!e un scump,ne vine sa-i mancam gurita aia mica!si cere albumul cu poze:BEBE!azi David se juca cu bunicu ascunselea si l-a intrebat pe Sam"unde s-a ascuns BEBE???" si Sam repede s-a uitat in pat sus!e,poate e doar o coincidenta!
In fosta camera a lui David(unde avem acum dormitorul matrimonial)ca sursa de iluminat este un avion,nu l-am mai pus in Camera Baietilor ca nu se potrivea cu ce era acolo,si a ramas la noi!Asa,si ii cant mereu cand suntem acolo in camera lui Sam"avion cu motor ia-ne si pe noi in zbor si ne fa aviatori"daca ati stii ce ii place!no,si cand ii cant ridic mana dreapta si ii fac cu mana avionului si Sam de azi ridica si el manuta !chiar,le ridica pe amandoua!si tipa..si eu tb sa cant!si am ragusit..drept pt care am inchis usa,sa nu mai poata merge acolo..sta langa usa cu mana ridicata si tipa!ma da gata!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

noi am fost pe afara,acum puiul doarme si am intrat sa vad ce ati mai ciripit...
raluca-f interesant msg-ul tau...f frumoase pozele
in legatura cu indemnizatia eu nu stiu f multe pt ca pe mine m-au sunat cei de la firma si mi-au zis ca imi face ei toate actele ...din cate am inteles e vb de o adev tip in care se trec salariile din ultimul an si se calculeaza cei 85% plus copie dupa certificatul de nastere si copie dupa buletiunul mamei...cand primesc actele de la firma va anunt ce mi-au facut...
zoze te cred ,e super bine la casa ...spor la treaba in primavara,vara ca sa o terminati mai repede...am vazut si casuta e frumoasa...
nelia-capul sus tot raul spre bine ...mai si eu stau cu soacra si socru dar sunt de treaba...acum na nu stiu ce sa zic..e naspa ca nu ai taote conditiile...dar discuta cu soata si ajungeti la o intelegere,sa-ti convina si tie si lui...uite ,nu ca vreau sa te descurajez,si eu am stat in Craiova cu chirie aproape 7 ani si stiu ca e greu,mi-am dorit o casa a mea dar nu s-a putut cu salariile si serviciile de kkt care sunt in romania...asa ca am fost nevoiti si am hotarat sa ne mutam acasa,in bals,un orasel la 25km de craiova...eu iti doresc sa ai multa rabdare si incredere ca o sa fie bine...
clau ce petrecere frumoasa...ai un baietel super frumos...sa-ti traiasca si sa fie sanatos..
acum va las ca a venit soata de la srv si tre' sa ne povestim care ce a mai facut...
va pup

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

http://s552.photobucket.com/albums/jj330/numeioana/?action=view¤t=M2U00117.flv un filmulet

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

zoze nu stiu de ce imi pare mai mult spatiu ramas la curtea ta ...la noi suprafata construita e de 104,20; si noi tot cam 80-90 vroiam, ca sa ne ramana curticica mai mare, dar pana la urma proiectul s-a extins la atat...
am vazut davidutu jucaus ...ce fuge el dupa pet-uri (cunoastem biiiiiine "jucaria" asta )
incerc sa mai recuperez din urma, ca doarme iepurica mea saraca, si stau langa ea in pat ca plange in somn, si daca ma simte langa ea, doarme mai multicel si mai linistita...caut sa il vad si eu pe razvanel frumusel
bubulina gata esti soro cu trebaluiala? pe mine "gingiile si dintii" nu ma lasa sa fac mai nimic ziua ...cica noaptea iese treaba mai bine

mai, da chiar asa: aliceeeeeee...unde esti fato? sunteti bine?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

http://s552.photobucket.com/albums/jj330/numeioana/?action=view¤t=M2U00117.flv un filmulet

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Asa se joaca si Vladutz

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Ce simpatic Davidutu cu sticlele alea Stie bine baiatu ce are de facut!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Hai ca nu-s suparata pe voi ce va veni acum
Numai mai vreu sa adaug vorba unui unchi de-al nostru: "No sazi bland mandra mea draga" , asta o spune el cand se aprinde cte-o fomee la discutzii in prezentza lui, e tare haios.
Si sa stiti ca NU II DAU CUPCHILULUI PRAJELI numai sare ii pun putzina in mancarea lui bebeliceasca.
Iar despre ce mancam noi "aia mari" fiecare cu viciul lui Si m-ati facut sa ma uit la vegeta aia din camara cu jind si ieri face sotzul catre mine(am avut ciorbitza de puiutz):Mai la mancarea asta ii lipseste ceva. Io catre el...Vegeta...taci si manca mai departe. Io ma duc sa imi pun...face el...si s-a dus. Asta e ...obisnuintza gustului.
Am facut si eu ca voi, adica citit si lasat raspunsul pe sfarsite, si a durat mai mult decat planuisem, bebe a avut nevoie de mine, so... n-am mai apucat sa raspund ieri. Oricum am vazut poze, filmuletze, pe Iulia care misuna prin casa, Rebecutza, Razvanel sarbatoritul(Clauuu!!!!).
Am vazut pozele de la intalnire,...sunteti momoase breeeeeeee ia nu va mai rasfatatzi atata.
Imi pare rau pentru taticul lui Bubu si ma rog sa fie toate bune.
Vazut casa lui Zoze si ii doresc sa ajunga cu ea cat mai repede "la cheie"
Mimo are si ea bona
Ursuleatza are funn cu 2 copii
Alexia si Antonia sunt bolnavioare si Antonia e putulici si mami tre' sa tzina biba.
Simo de la Brasov ne da stiri morbide(Dumnezeu sa ii ierte pe toti puii )si eu cred ca e vorba de Sudden Infant Death Syndrome si ar trebui luat in calcul. Dar am citit si despre Barosanel mare si la Sfat nu numai la stat.
Raluca ne-a prezentat o pledoarie adevarata despre alimentatie dar care a trecut necomentata. Da ai dreptate mami dar vezi tu...faci ce face popa nu ce zice popa. Cel mai bun regim alimentar este cel yoghin si am incercat personal sa fiu vegetariana, ne-a tinut pe amandoi cateva saptamani bune. M-am simtit infloritor...sincer nu pot explica CAT DE BINE S_A SCHIMBAT VIATA MEA, si n-am eliminat decat carnea. De ce ne-om face rau cu mana noastra... nu stiu. Eu iti multumesc pentru articol.
Nelia de la Italia vad ca este in butoi, si imi pare rau, vreau sa ii spun ca si noi ne gandim sa ne facem casa si eu ii spun parerea mea ca decat sa se ieftineasca la taratze si sa se scumpeasca ... (adica decat sa accepte terenul doar pentru ca e pe free) si sa construiest o casa care ...costa...costa costa... undeva unde nu esti multumita, mai bine fa un efort, un an mai mult dar daca tot o faci fa-o pe sufletul tau.
Si vreau s-o felicit pe cuscra pentru primul an american si sa ii doresc la cat mai multi sau mai putini dupa sufletele. Primul...bucurie, mirare, al 2-lea bucurie...putina tristete, al treilea...dezamagire...al patrulea ...nu vrei sa stii, de la al 5-lea te resemnezi si...iei cetatenia
Ogluztei vreau sa zic ca a fost ca si in filmele cu suspans dar a dibuit fermoarul :))
Pup puiutzii bonaviori si sper sa treaca repede. Mai si dintii astia cresc numai o data in viatza :))(sau ma rog de 2 ori dar a doua nu se mai pune la socoteala). Of of of.

Tre sa fug sa ii dau micul dejun si sa il culc. dehhh e mamo-dependent...inca

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput