Gravidutze si mamici de Cluj - 106

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Si noi spalam dintii mai pe uscat, doar cu apa. Isi face greata de la pasta.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Felicitari ELENA !!! Ma bucur foarte mult pentru familia voastra! Sarcina usoara! Ce frumos!
In alta ordine de ide, multa sanatate la Dragos!

Ioana(mama de Sara) / ma bucur ca sunteti din nou o familie! Tinem pumnii sa fie totul bine!

Victo - curaj si totul va fi bine! Pana iti intri un pic in mana....

Nu stiu ce sa mai ii dau sa pape la Maria de dimineata! Ufff! Ceva idei noi????

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Paula, da, cred ca am gresit CAm incurc eu cuvintele

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

la multi ani STEFAN! numai bucurii sa le aduci parintilor tai!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

LA MULTI ANI STEFAN!!!
FELICITARI ANCA SI TATI!!!

Anca, poate ne intalnim in Polus. Pe la ce ora mergeti?

Oana, nu te prea pot ajuta cu idei pentru ca noi inca mancam dimineata fructe cu branzica

Si eu am tuns-o pe Stefana pe la cinci luni cand incepuse sa ii cada parul. Nu imi venea sa cred ce cuminte a stat

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

LA MULTI ANI STEFAN!!!!!!!!!!1SA CRESTI MARE SI CUMINTE

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI SI FERICITI ANISORI, CU SANATATE, BUCURII SI TOT CE-TI DORESTI, STEFANUT!!!!!

Ioana, costumasul de fas e de la firma Mariquita,l-am cumparat de la et. 2 e un stand cu hainute de copii scrie mare Vigoss... si TinaR tot la et. 2 e...
si magazinul Piciul e in Iulius, aproape de Auchan...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC IN 2009...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

In primul rand,

LA MULTI ANI, STEFAN!!!! Sa cresti mare, sanatos! Felicitari mami si tati pentru primul anisor din viata puiului!!!!

Adriana, multumesc frumos!

Nico, felicitari lui Andrei ca a cooperat! La noi a fost un esec tunsul bretonului ultima data, asa ca urmatoarea operatiune va fi la un salon specializat.

Alex, eu iti spun drept ca nu folosesc ventuza aia, ca daca as lasa farfuria in fata ei ar fi dezastru, ar fi numai cu mainile in mancare. Noi facem asa, eu tin bolutul intr-o mana si cu cealalata ii dau sa pape. Obligatoriu are si ea o lingurita in mana si papa si ea ce poate, vb vine.La Aquina ati fost duminica?

Co, ce mai faceti?

Oana, voi sunteti bine? La micul dejun noi papam lapte cu cereale, paine prajita cu unt si gem, gris cu lapte, iaurt, crewursti cateodata, cam astea imi vin in minte.

Am uitat sa va spun, ca Sara nu e deloc incantata de Bebe Tv, nu avem dar are buni si nu se prea uita, in schimb are cateva seriale preferate de pe Minimax, Symphollies si Caruselul Magic. Dar cel mai mult ii place genericul de pe Minimax cu catelul si pisica. Si Sara adora Mezzo. DE fapt, ea e cu muzica.

NOi iar nu mancam lapte...of si cand va aud ca ai vostri mananca prea mult...E drept ca Sara mananca foarte bine papa, dar cu laptele iar pas...

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

La multi ani fericiti Stefan!!!

Victo, in privintza suptului degetului...fiica mea l-a supt pana la 3 ani cand am dus-o prima data la stoma si a auzit de la un strain ca printesele cu deget in gura nu sunt printese adevarate.....si alte bla, bla-uri care au functionat ca prin minune .Asa ca nu dispera, va veni momentul potrivit sa renuntati la deget

Gabitza, noi in vacanta Ilincai din 30 ian vrem sa mergem spre o partie. Ne-am gandit aici la arieseni ca in poiana brasov va fi calcare in picioare si pana in austria parca nu-mi vine sa ma duc din nou.In privinta schiatului stai linistita ca nici eu n-am schiat vacanta aceasta, am fost doar baby sitter (nici nu mi-am dus cu mine claparii si schiurile), in schim m-am balacit cu Mishu la terme.Acum am citi, Symphollies e marea pasiune si a lui Mihai....sta nemiscat cat e desenul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ani, multumim de urari. pe la 13-14 mergem...la locul de joaca si la caluti

Oana, Magda, Andreea, Gaby si o multime!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput