Gravidutze si mamici de Cluj - 106

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Multumesc.
Deocamdata din pacate este singurul care cat de cat are si dotari, incape prin locurile esentiale ... si nici nu costa cat o mobila de sufragerie.

Cred ca tot ce tine de BBi le vom lua de la My Kids. Expediaza si prin posta. Preturile sunt fb si au si lucrusoare pt BBi mai mari: biciclete, triciclete, masinute electrice si mecanice etc. Poate va intereseaza la un moment dat.

Poza cu burtica as pune dar nu stiu cum. Iar pe net nu stiu domenii in care se incarca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Gabi, am pus numele in lista.

Clara, site-uri pe care poti pune poze dupa ce iti faci un cont: webshots sau picassa.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!!! V-a fost dor de noi? Simbata si duminica am avut petreceri (doua) acasa cu familia si prietenii, iar azi nu am avut net pina la ora asta…

Ce sa va zic? Acum sintem bine, am scapat de oboseala, ne pregatim sa-l sarbatorim miine pe pitic numai noi. O sa mergem la polus, la locul de joaca, la caluti si la masinute…singur ne vom distra toti trei…

Simbata a venit toata familia sa-l felicite pe sarbatorit, a primit iar o multime de jucarii, hainutze si banutzi (pun si poze miine)…Stefan a fost foarte cuminte, s-a jucat cu toata lumea, a suflat in luminare si s-a umplut de frisca pe minutze (ne-a dat si noua sa gustam...yammmy!!!)…a si dormit dupa-masa, chiar daca era galagie in apartament…era rupt de oboseala…

Duminica au venit nasii si prietenii nostri din Anglia, toti cu copii…nu va inchipuiti ce a fost la mine…noroc ca am living mare si jucarii multe…a fost ca la gradinitza. Picii s-au inteles bine intre ei, chiar m-a surprins ca nu s-a lasat decit cu un pahar spart (de la un sut in minge). Si cu toate jucariile imprasitate prin casa…inca nu am reusit sa le “recuperez” pe toate…

Singura suparare a fost faptul ca duminica, exact inainte sa soseasca musafirii, Stefan s-a impiedicat si a cazut cu guritza pe dunga masutzei din living…si-a spart buza si s-a umplut de singe…. Initial am crezut ca s-a lovit la dintisori, insa a fost doar buza…l-am dat cu gengigel pe buze si l-am spalat cu apa rece. In 5 minute el era ca nou si noi eram terminati de spaima…ufff…cit urasc loviturile astea…bine macar ca sint rare…

Am vazut ca ati scris foarte mult, citesc din urma si mai revin.

Pupicei si noapte buna tuturor.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Victo, curaj cu masina si nu te lasa…altfel ajungi ca mine, cu carnet de 6 ani si fara sa conduc…da’ lasa ca imi iau si eu masina…si ne vedem in trafic

Adriana, multumim pt capitol!!

Ioana13, felicitari pentru achizitii! Eu bine ca n-am luat nimic, ca a primit stefan hainutze de la Z si de la Piciul de la invitati! Vai ce fainutze is…mor dupa ele…Aaaa si ce hairnicutz e P! Bravo!!!

Gabi Ploscariu, sper sa-ti repari repede calculatorul, sa ne dai de veste despre puiutii tai!

Clara, bine ai venit intre noi. Ce minunat e ca o sa ai doua fetite! Sarcina usoara in continuare! Caruciorul meu pt bebe (si a fost unul singur) are vreo 20 de kile. E foarte greu, insa e si foarte stabil si n-am avut nici o treaba pe bordurile, scarile si trotuarele din cluj, care stii si tu cit de bune sint…fff important sa fie usor de manevrat, nu conteaza prea mult cit de greu este…daca stai la bloc il poti lasa la parter, cum l-am lasat si eu (legat cu lat de bicicleta).

Ioana, mama de Sara, doamne da sa fie bine de data asta si sa va intelegeti! Ce ma bucur pentru tine si pentru Sara!

Floryry, bine ai venit si tu si sarcina usoara. Uite, fetele zic ca e super dr tau. Bafta mare!

Gabi, pupam fetitza harnicutza!!!

Puisorul, asa e, hainutele de la Z mi se par mai mult pt baieti…culorile nu sint foarte vii, dar pt un look “in the hood” merge…torul eu l-am comandat la Pralina… tort mozart cu catelusi dalmatieni pe el…foarte bun a fost…imi era super groaza, pt ca eu n-am mai papat praji de la ei…dar a fost bun de tot…blat cu scortisoara si crema mascarpone cu bucati de piersica. Yammy!!!

Andreea, sa poarte Eric costumasul sanatos!!!

Elena, YEEEEEE!!!!!! FELICITARI!!!! SARCINA USOARA!!!! DD sa fie o surioara pt Dragos!!!
cum e Dragos? Nu te speria…incep sa am impresia ca toti baietii trec prin faza asta, a muscatului…al meu acum e in plina “activitate” de felul asta…si nu are treaba decit cu fetele…si eu sper sa treaca.. ii tot spun ca nu e voie si il fac sa le mingiie si sa le faca draga-draga dupa aia (chestie care nu prea ii place)…

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna seara mamici

Elena felicitari ! mie inca nu-mi vine sa ma gandesc la bebe 2 desi parca mi-as dori si eu un fratior ptr Eduard.

Alex..te inteleg cu problema mancatului. si edi insista sa pape singur, mai greu este cand is baga si manutele in mancare. eu il las sa pape cum vrea el si din cand in cand ii mai bag si eu in gurita cu o alta lingurita.

Legat de spalatul pe dinti..de cate ori pe zi? exista ceva metode inteligente???:) eu nu reusesc nicicum..edi papa pasta de dinti si apoi roade periuta.

noapte buna tuturor

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

ElenaMaria cu spalatul pe dinti, eu cred ca ideea e sa se obisnuiasca cu asta. Daca te lasa poti sa ii freci tu dintisorii(este o pasta cu o [eriuta ce se pune pe deget, pt pitici, la farmacie, Dentinox). P se "spala" de 7 ori pe zi pe dinti. Adora, dar o face... cum poate.

Anca ce haine de la Piciul? Unde e magazinul ala, ca am avut si eu niste body-uri si mi-au placut tare, dar nu stiu de unde sint luate.

Unde ati vazut mesaj de la Floryryr? CA ii tot raspundeti

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

LA MULTI ANI , STEFAN!!! SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA AI O VIATA PLINA DE REALIZARI!!!!!!!!!!

Un mare din partea Alexiei!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Ioana, dentinoxul e pt dureri de dinti. Nenedent e pasta de dinti pt copii mici, ce se poate inghiti.

LA MULTI ANI tizului nostru STEFAN!!!!!!!!!!!!! sa cresti mare, frumos si sanatos!

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata

LA MULTI ANI STEFAN

Eu sunt tare mandra de noi, aseara l-am tuns singura pe Andrei, a fost asa de cuminte...pacat ca s-a terminat bateria din aparat, asa ca azi retusam

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Neata!!!!

Adriana, Victo, Nico, multumim mult pentru urari! icei de la stefan!

Ioana13, magazinul Piciul e in Iulius mall, linga locul de joaca. de acolo a primit o pijama si o pereche de pantaloni de catifea, captusiti, pt iesit afara iarna.

Nico, ce fain ca ai ce tunde...hihihi....stefan are asa putin par...inca nu l-am tuns niciodata...poate la vara...

Velenamaria, eu acum i-am luat lui stefan periuta si pasta. sa incepem si noi procedurile. le-am luat de la farmacie, periuta pt copii de un an si pasta colgate fara flour. pentru inceput o sa ne "spalam" seara, fara pasta, ca sa se obisnuiasca cu procedeul. apoi o sa pun si pasta.

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput