Gravidutze si mamici de Cluj - 106

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Elena, bine ca e totul in regual.

Geany, stii cumva o reteta buna de paella? Pentru ca imi place tare mult dar nu stiu cum se face

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

tu alex, da cat poate fi de frumoasa fatuca ta..si ce stie ea sa calareasca..si se da jos...se urca singurica...suuuuuper! si vorbareata nevoie mare! felicitari..vezi ca in curand tre sa ii iei un ponei adevarat..;)

Cristina, La multi ani! sanatate multa!

Kitzy..spor la treaba atunci ;)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilema spune:

Buna seara! Sunt noua pe acest forum si as vrea sa ma primiti si pe mine printre voi :)
Sunt o viitoare mamica de fetitza (sunt in sapt. 27). Vin la voi cu o rugaminte: daca ma puteti sfatui la ce medic sa ma duc care apartine de Stanca, pt ca medicul meu, dr. Rotar Daniela m-a anuntat ca de anul acesta nu mai poate asista la nasteri la spitalele de stat ci doar la spitalul particular, care costa 36 milioane :(
As vrea sa ma duc cat de curand la alt medic sa ma poata lua in evidenta..
asa ca..astept sugestii de la voi. mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Bine ai venit Ilema . Bineinteles ca te primim cu drag printre noi. Eu am nascut la Stanca cu dr. Sbarciu si a fost foarte bine. Am auzit si de experiente negative cu el dar asa se intampla cu toti doctorii. Daca te intereseaza spune-mi si iti scriu unde il gasesti.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ILEMA - Bine ai venit in "clubul" nostru. Eu am nascut tot la Stanca cu dr. Dan Zolog si n-am avut nici un fel de probleme.E un medic foarte bun si ca om e deosebit (mi-a raspuns totdeauna la intrebarile adresate si la temerile pe care le-am avut ca orice viitoare mamica).Pentru mine a fost ok (am mai auzit o mamica care spunea ca nu prea a comunicat cum trebuie cu el, dar profesional chiar nu am auzit nimic aiurea in legatura cu el) mai ales ca are consultatii numai la policlinica si tinand cont ca sarcina era ok, ma chema cam din 2 in 2 luni si plateam numai eco 30 lei.

Mai rar intalnesti medici ginecologic la care nu primeaza banul.Lucreaza si la particular, dar de la a doua consultatie m-a chemat numai la policlinica.Daca doresti pot sa-ti dau mai multe detalii.
Sarcina usoara si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Salutare,fetelor!
Sunt noua printre voi si numa ce am aflat ieri ca o sa fiu mamica.In august am pierdut o sarcina si acum fac tratament cu Aspenter, acid folic si viatmine.Am citit pe net ca acidul acetilsalicilic (intr-o mica proportie si in Aspenter) ar fi teratogen. Mai face cineva tratment si stie cum sta treaba?
Va pup!

THEA22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Bine ai venit,Ilema!

Andreea, ai nascut cu Zolog? N-am stiut. Eu tot pe el l-am avut ca dr pe perioada sarcinii dar in noaptea in care am nascut era plecat din Cluj. Nu m-am suparat, chiar mi-a placut ca in ziua dinainte a venit la mine si a vazut care-i evolutia nasterii. Eu in schimb am nascut cu 2 dr neidentificate (nu stiu nici azi cum le cheama) dar care au fost minunate.

Apropos, cum arata Daniela Rotaru, despre care vorbiti? E posibil sa fie una din dr cu care am nascut. Mi-o descrie cineva (fizic)?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

mai fetelor asa mi de rau si nu mai stiu ca sa fac, de varsat nu pot adica nu imi vine poate daca as reusi m=as linisti putin

bine ati venit ilema si thea22

felicitari pt burtica, ma bucur mult ca mai vine cate o burtica noua la noi in club

adriana dr Rotaru Daniela ii la gine 1 nu la stanca , intr-adevar e super ca doctorita insa mare pacat ca a ales clinica particulara si nu a ramas la stat

alex tare dragute pozele si filmuletele cu Tiadris
am remarcat-o si pe Daria ce mare a crescut . ii tare dulcica si ea , in poze pare tare tare cuminte

M-am tot interesat de doctorul meu nou Boitor Dan si inca nu am auzit nimic de rau , sper sa fie ok si sa ne inteleg bine
abia astept sa merg la ecograf din nou saptaman viitoare

noapte buna

Elena 6 + si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ILEMA eu am nascut cu dr Sbarciu si sincer n am fost multumita pt ca mi a provocat nasterea fara sa aiba un motiv anume ,dar totusi pot sa ti spun ca in perioada consultatiei a fost f ok
oricum nu l pot ierta ca m a facut sa chinui fara un motiv anume ,mai ales ca am avut o sarcina superba ,nu mi a fost rau niciodata ,m am simntit f f bine
ti o pot recomanda pe DR Oancea
felicitari
THEA22 ai grija de tine si sa iei vitaminele si felicitari

ELENA imi pare rau ca nu te simnti bine :((

VICTO

MULTUMESC mult fetelor

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

poftiti la ras

http://picasaweb.google.com/elenus82/PoftitiLaRas#5293107534830982466

Elena 6 + si Dragos Stefan