Gravidutze si mamici de Cluj - 106
Raspunsuri - Pagina 23
nrl spune:
LA MULTI ANI CRISTINA!!!!!!!
Elenuta 
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
puisorul spune:
Elena, te asteptam cu vesti bune.
Am fost ieri la Oviesse si sunt reduceri la hainele de copii. Au niste haine superbe. Cred ca am stat o ora si abia m-am hotarat ce sa iau. Reducerile sunt de 50 % dar stiu ca azivara pe sfarsitul sezonului de reduceri erau si de 70%.
Diana, mami de Ana ce mai faceti? Cred ca esti tare ocupata cu serviciul 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent
kitzy spune:
Io vreau sa ma bag la bb2![]()
In aprilie diana o sa aiba un an si sper sa nasc inainte sa merg la lucru. Trec sa ma cam grabesc, nu?![]()
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
bex spune:
La multi ani, Cristina!pentru ieri... Sa fii fericita alaturi de frumoasa ta familie

Raluca, draga mea....nu am apucat sa iti raspund...Carina este intra-devar cumintica, mai sta in carucior, dar numai dupa o tura buna de mers. Nici nu o pun mai repede. Asa ca obosita fiind sta si primeste si ea biscuiti, bineinteles! Inca nu s-a certat foarte rau cu caruciorul si sper sa mai profitam de el cateva luni bune. In rest, e atat de scumpa si de surprinzatoare in fiecare moment, are progrese zilnic, e foarte dragastosa, pupici si imbratisari nonstop, repeta tot dupa noi si ne provoaca la joaca incontinuu...
Alex, mare cataratoare scumpa de Tiadris, cu ocazia asta ii transmitem un pupic si de asemena Dariutei pe care am vazut-o in aceeasi tura de poze...ca mai, domisoare, nu incape vorba!
Kitzy, succes la bebelusul 2!
Elena, sanatate multa!
Ioana, ce mai face P?
Va pupam, o zi minunata in continuare!
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
Ioana13 spune:
Cristina, la multi ani!! Multa sanatate!!!
Bexmersi de intrebare, P e bine, lenes in continuare, asa cum s-a nascut, nu spune multe cuvinte, merge si el pe jos putin, apoi vrea in carucior, dar asta numai cind sint macar 0 grade, ca sub vrea repede in casa, nu ii place frigul, ceea ce ma bucura, ca nici mie. Pupam CArina, frumoasa si cuminte!
Elenuta succes la ecograf.
Azi am fost la coada, pt indemnizatie. Am stat vreo 40 min, daca ar fi avut toti cererile completate bine... as fi stat mai putin.
P e la somn, dar niste vecini isi pun termopane de ma dor mine creierii,,, sa vedem daca adoarme in zgimotul asta
Ce bine e de cela care stati la casa!!!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
LA MULTI ANI cu tot dragul pt Cristina!!!!!! Sanatate si fericire cu carul!
Elena, tinem pumnii!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
elenuta23 spune:
salutare fetelor
un mare mare
, sunt fericita ca totul e ok si nu s-a modificat nimic, odata cu sarcina sper sa dispara .
va pup dulce
nu prea mai intru pe calc deoarece ma oboseste tare si ma indispune , asa ca voi fi mai rarut asa la 2-3 zile
sanatate multa copilasior bolnaviori
aporpo ioana si la noi la bloc se gaureste de nu te poti intelege insa saracutu Dragos a fost frant si a adormit insa nu cred ca va fi lung somnul in asemenea atmosfera 

Elena 6 +
si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
dariandra spune:
ALEX - Un pupic dulce pentru micuta gimnasta si pentru abilitatile ei desavarsite.
CO - va sarutam si noi cu drag
.
CRISTINA - LA MULTI ANI SI SA FII FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA IMPLINITA!

ELENA - ma bucur ca totul e ok.Felicitari pentru "alfabetul lui Dragos".![]()
ALEX29 spune:
Multumim fetelor 
IOANA,ELENA si noi avem aceeasi problema cu vecinii astia care lucreaza si nu respecta orele de odihna ,tocmai mi s a trezit puiutzu plangand dar i am pus Baby Einstein asa ca s a potolit draga de ea
vorba ta Ioana ce bine de cei care stau la casa si eu vreau o casutza 

CRISTINA LA MULTI MULTI ANI SI TOT CE TI DORESTI 

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
KITZY multumim de pont
eu astept sa mi se aduca bateria la masina ca de 5 zile am ramas fara masinutza
si e tare greu
asa ca in curand o sa fac vizite la magazinele pt copilashi
inca un video cu calareatza noastra ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=cSx4sIiLUIQ
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007