hipospadias(9)
Raspunsuri - Pagina 7
roxana c. spune:
Stie cineva ceva de Crisandy?
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
cristidogaru spune:
Buna dimineata!
Fetelor, n-am rezistat si pana la urma ieri am plecat la Bucuresti. Se pare ca Darius are o infectie provocata de ata de la operatie (care ar trebui sa se topeasca.....). A tras de ata si spre scrot si in sus, spre capul putei, l-a umplut de sange, urlete, plansete, tot tacamul. A bagat o penseta pe gaurica din capul putei, in fine, lupte multe. Nu a reusit sa-i scoata toata ata, dar cel putin in zona afectata a scos-o - sper.
Darius i-a recompensat cu un pipi dragut - nu i-a intrat in gura dlui. dr. , mai avea fff putin.. Sa speram ca se vindeca. Deocamdata nu da nici un semn de vindecare.
Nu am putut intra la salonul lui Crisandy sa vad daca mai este pentru ca spitalul e in carantina si am intrat greu - a sunat dr. sa imi dea voie sa urc cele de la internari.Am stat decat la cabinetul de pansat si m-au trimis acasa. Bine, Darius are inca pojarel si cred ca de aceea mi-au dat flit repede.
Sanatate tuturor. Bafta theoo inca o data pe 09.02.09. Sper sa se ridice carantina pentru ca daca ramane, nu mai primesti nici macar acele vizite intre 15 si 17, ceea ce este dezarmant.
roxana c. spune:
Of, Cristina, imi pare rau, lasa ca se vindeca. Saracii, prin ce trebuie sa mai treaca. Cum arata operatia acum, dupa ce a tras ata aia? Avea numai intr-un loc mic sau era mai intinsa infectia aia? Acum ii pui ceva pe locul ala, nu stiu, crema, praf...ceva sa vindece mai repede? Ce ti-a spus?
In legatura cu carantina, si cand am fost noi era carantina in spital. Intr-adevar, nu se intra dimineata, mai ales cand era ora de vizita, dar dupa ora 14-15 cand plecau doctorii se putea intra pe partea aia, prin amfiteatru. Asistentele nu spuneau nimic, mai ales daca aveai grija si de ele
theooo spune:
buna,
cristidogaru, multumesc dar cred ca nu o sa apuc sa ne internam pe 9 feb pt ca bebe este racit si din cate am inteles de la voi mai bine astept sa se faca bine. de fapt si doctorul mi-a spus sa fie sanatos. si daca mai e si carantina..... mai bine mai stau 1 sapt.
imi pare f rau de darius , sper sa se faca bine sa nu mai treaca prin alta suferinta. ce ti-e si cu ata asta !!!! multa sanatate !
cristidogaru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana c. Of, Cristina, imi pare rau, lasa ca se vindeca. Saracii, prin ce trebuie sa mai treaca. Cum arata operatia acum, dupa ce a tras ata aia? Avea numai intr-un loc mic sau era mai intinsa infectia aia? Acum ii pui ceva pe locul ala, nu stiu, crema, praf...ceva sa vindece mai repede? Ce ti-a spus? |
Operatia arata f bine, de parca nici nu s-ar fi intervenit. Problema este ca "buba" este la fel de mare, supureaza in continuare.Arata ca un bob de mazare. Mi-a spus sa-i pun decat betadina si sa il tin asa doua zile, cu puta lipita de burtica si compresa cu betadina pe locul fatidic. Astazi era irirtat pe burtica de la atat leocoplast si am fost nevoita sa-i bandajez pur si simplu puta de jur-imprejur. Daca nu dispare infectia o sa-l mai sun maine pe dl. dr..
Nu stiu ce sa mai zic. Numar zilele pana voi spune "gata, e baietelul meu bine, sanatos".
Cristina
CrisAndy spune:
Buna.
Stiu ca raspund cu intarziere dar pur si simplu nu am avut timp, stau tot timpul cu ochii pe Andy, seara pic franta. Dupa cum stiti de la Cristina si de la Irina, miercurea trecuta am plecat de urgenta la Bucuresti. Andy nu dormise toata noaptea si plangea intr-una chiar si cand nu urina, ajunsi acolo dr. Costin i-a bagat o sonda si ne-a internat cu diagnosticul de stenoza de uretra. Joi dimineata i-a mai bagat o alta sonda dl. prof. pentru ca cea de seara iesise si ne-a spus sa nu ii dau sa manance nimic in dimineata urmatoare pentru ca vrea sa-l bage la sala de operatie. Vineri dimineata cand a venit la vizita dl. prof. ne-a spus ca nu il mai baga la sala (de ce, nu stiu) si l-a luat in cabinetul unde i-a facut o dilatare de uretra. Dl. Costin ne-a facut externarea sambata dimineata si ne-a spus sa revenim peste 2 saptamani.
Andy este bine acum, nu urineaza in jet dar isi goleste vezica. In fiecare dimineata ma trezesc cu gandul "oare azi cum o urina". Sunt cu nervi la pamant, nu-mi mai gasesc linistea, nu ma asteptam sa fie atat de greu si cand ma gandesc ca va mai fi o interventie.......offffffff.
Cristina imi pare rau, te inteleg perfect, Doamne ajuta sa fie bine. Nici la Andy firele nu se prezinta prea bine, un capat ii atarna (2 cm) iar altul are ceva alb pe el, nu stiu ce sa mai spun, multe sunt noi pentru mine chiar daca am trecut de a treia interventie chirurgicala.
Roxana iti multumesc pentru ca esti alaturi de noi.
Irina voua cand v-a spus sa va duceti la control?
Filofteia in lista mea messenger am dat accept unei persoane pe nume Emilia Rucsandra, nu esti tu?
Theoo in spital este o epidemie urata de gripa cu febra 42, tuse, voma si diaree. Eu eram foarte speriata pentru ca stiam ca Andy nu avea nimic si slava Domnului nu a luat niciun virus.
Pe curand.
Cristina si Andrei (11.02.2007)
roxana c. spune:
Eu n-am inteles : dilatarea de uretra se face cu anestezie sau nu? Parca asa am inteles de la Monituta, atunci lui Andy cum i-a facut asta in cabinet, adica pe viu? Cristina, ai fost si tu cu el inauntru sau nu? Multa putere,Cristina, e al naibii de greu sa-ti vezi copilul suferind
Cand va citesc prin cate treceti ma ingrozesc.
Nawel, Monituta, Cristina din BV si Alina, voi ce faceti, e totul ok? Va rog eu, spuneti ca da
theooo spune:
imi vine rau numai cand citesc ce patesc bebeii vostri....
crisandy[pup, imi imaginez prin ce chin a trecut bebe si ce greu iti este tie sa-l vezi asa. sa dea domnul sa fie bine,sa nu mai existe complicatii. si chiar, dilatarea de uretra se face pe viu?
roxana la multi ani! pt fetita ta , sa creasca mare si frumoasa, sanatoasa si-nteleapta !
filofteia spune:
CrisAndy nu stiu daca sunt eu...cand am facut mailul al inceput am tot jonglat cu tot felul de nume , da-mi pe pm adresa de mail respectiva si-ti spun daca sunt eu .
Imi pare rau ca ati trecut prin atatea si cred ca esti epuizata, dar sper ca totul sa fie bine.
Gratiela , voi ce mai faceti? V-ati mutat?
Theoo va tinem pumnii stransi.
Roxana sa-ti traiasca Ana-Maria.
CrisAndy spune:
Buna.
Da, dilatarea de uretra i-a facut-o "pe viu", am intrat si eu cu el in cabinet, eu l-am tinut de partea de sus a corpului, a fost groaznic, nu am suferit in cele zece zile de spitalizare, dupa interventie, cat am suferit in cele trei zile cand i-a bagat cele doua sonde si cand i-a facut dilatarea. Complicatiile mi se par a fi cele mai dureroase. Nu mi-am vazut niciodata copilul atat de epuizat din cauza plansului, era vanat la fatza si alb in jurul guritzei, transpira intr-una, "curgeau apele pe el", l-a un moment dat nu mai plangea ci se uita fix in ochii mei si tremura tot, am crezut ca inebunesc, nu mai reactziona, l-a vazut dl. dr. si a spus "gata, sa-i dam o pauza micutzului, nu mai poate". Eram foarte tare in cabinet, reuseam sa ma controlez dar cand ajungeam in salon plangeam cate-o jumatate de ora, nu reuseam sa-mi mai revin iar spre fericirea mea Andy, dupa nici 10 min. de la "chitzaiala" radea si se juca cu masinutzele, stiu ca pare greu de crezut dar el reusea de fiecare data sa ma linisteasca prin zambetele si energia lui. De fiecare data cand imi amintesc acele momente intru intr-o stare ciudata si incep sa plang, inainte toata lumea imi spune "cat de tare esti, bravo ramai asa pentru copilul tau" iar acum nu-mi mai revin sunt foarte pesimista si mereu ma gandesc doar la cei mai rau, nu stiu cum as putea "sa ma fac bine". E greu cand ma gandesc ca Andy nu a scapat de durere si de chin.
Andy este bine acum, nu urineaza in jet dar isi goleste vezica, bea 500ml de lapte, 750ml de ceai si 250 ml de apa (cu aproximatie), medicul de familie mi-a spus sa-i dau de fiecare data cand il doare cate 4 ml de Nurofen (la intrevale nu mai mici de 10 ore). Firele nu i-au cazut, dupa fiecare pampers "murdar" il spal cu apa si gel Nivea si nu-i dau cu nimic.
Stie cineva cam la cat timp ii cad (se topesc) firele?
tuturor si multumesc pentru sustinere.
Cristina si Andrei (11.02.2007)