Prietenie la plesneala - spovedania (12 bis)
Raspunsuri - Pagina 8
kay spune:
ma duc la fi-mea, sa facem curat in camera ca e dezastru 
MB, sarcina n-ar fi asa de rau. singurul motiv pt care inca nu vreau e ca o iubesc prea mult pe S si n-as putea sa iubesc si bb2 la fel.
vreau si eu o baie buna
dupa ce o culc pe S ma bag in cada ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mihaela77O spune:
fetele va
,ma retrag,imi cam cad ochii in gura de somn,si ma lasa bateria la laptop,si am o lene de ma doare ca sa ma ridic din pat,sa merg dupa incarcator....asa ca varianta cea acceptabila e sa ma bag la 
plus ca maine,reincepem terapia lui mihaita,tre'sa fiu fresh...!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
babylina spune:
am voie sa pun linkuri din astea sau o iau peste freaza?
Cine imi spune si mie cum sa pun si eu din alea ascunse in cuvant?
Am gasit un set de decorat oua. E drept ca al meu copil e prea mic ca sa isi decoreze ouale ..........pardon sa decoreze oua ........dar este super setul pentru Paste.
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babylina am voie sa pun linkuri din astea sau o iau peste freaza? Cine ma invata sa pun si eu din alea ascunse in cuvant? |
mai stau pana moare laptop-ul
deci:
[ url = " link " ] scrii ce te tai capu' [ / url ]
sper sa nu fii gresit nimic,si fara spatii intre ele...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kay ma duc la fi-mea, sa facem curat in camera ca e dezastru ![]() MB, sarcina n-ar fi asa de rau. singurul motiv pt care inca nu vreau e ca o iubesc prea mult pe S si n-as putea sa iubesc si bb2 la fel. vreau si eu o baie buna dupa ce o culc pe S ma bag in cada oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
ai sa-i iubesti cu siguranta pe amandoi la fel,o mama adevarata asa face,si tu sigur esti o mama adevarata!
cat despre baita,noroc ca am vut-ope fii-mea pe post de bona,ca daca stateam sa adoarma mihaitza...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
noapte buna,fetelllleee...see duce baattteeerrriiiiaaaa!!!!!!!!!!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mariussimiuc spune:
Iu iu iu...
Am venit de la cumatrie! ![]()
Am citit cate ceva din urma,iar albumul lui Guestus nu l-am ratat!
Cred ca e cel mai vizionat album de pe forum. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Iu iu iu... ![]() Am venit de la cumatrie! Am citit cate ceva din urma,iar albumul lui Guestus nu l-am ratat! Cred ca e cel mai vizionat album de pe forum. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
tizo,m-ai facut curioasa,ce-i inima aia care palpaie acolo la tine?
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
rhoneea spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Iu iu iu... ![]() Am venit de la cumatrie! Am citit cate ceva din urma,iar albumul lui Guestus nu l-am ratat! Cred ca e cel mai vizionat album de pe forum. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Unde ,unde/Da sa vad si io
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

*Miracolul nostru*