Prietenie la plesneala - spovedania (12 bis)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Aoleu....asta the best subiect

M.B Nasoala stare !Lasa ca o sa treaca doar esti fata mare

Noe Chiar ai fetita mare,gata de gradi.De-acu trezirea dimineata catre gradi waw ce frumos suna gradinita...multi copilasi...jucarii....
Io de-abia astept sa cresca Sebi pentru gradi...o sa reactionez ca si tine asa e clar!Numai cand pleaca cu tasu' pana la magazin si se intoarce imi plange inima de fericire cand vine sa ma pupe ca i-am lipsit juma de ora

Oana spre rusinea mea n-am mai intrat la subiectul cu mandra ta mica dar sunt convinsa ca e bine

Restul... si maine spor la munci.

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Oana, sarcina iti mai lipseste acum, ca in rest le ai pe toate . Eu nu mai stiu de ce rad si de ce plang, e o nebuloasa totala pentru mine. Of, la naiba, IN PUII MEI, e greu sa fii m-u-i-e-re!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui babylina

nici ai mei nu au venit ( musafirii lunari, martieni, etc) dar nici nu simt nevoia.........pai ce astea sunt vremuri sa te mai duci sau sa primesti musafiri.........

pe astia lunari,tre'sa-i primim daca nu vrem bbei,exceptie facand bineinteles coana mare,misha...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Oana, sarcina iti mai lipseste acum, ca in rest le ai pe toate . Eu nu mai stiu de ce rad si de ce plang, e o nebuloasa totala pentru mine. Of, la naiba, IN PUII MEI, e greu sa fii m-u-i-e-re!!

I never fake ... sarcasm

asta-i clar..e tare greu,dar uneori e si bine si frumos!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

http://www.crazytoys.ro/jucarii/Seturi-de-joaca-2075/Coloma-1043/7408/Set-de-curatenie.html uite ce vreau sa ii cumpar cupilului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Uitai-daca are vreo importanta....

Pierre-Sebastien 05.06.2007

Sami Awad (soatza) 05.02.1979

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

Citat:

nici ai mei nu au venit ( musafirii lunari, martieni, etc) dar nici nu simt nevoia.........pai ce astea sunt vremuri sa te mai duci sau sa primesti musafiri.........

pe astia lunari,tre'sa-i primim daca nu vrem bbei,exceptie facand bineinteles coana mare,misha...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

si moa la exceptii.......
Era sa lesine doctorita mea cand m-a intrebat cand au venit martienii ultima data si i-am zis ca in 2006

Mergi la inceput

Citat:

http://www.crazytoys.ro/jucarii/Seturi-de-joaca-2075/Coloma-1043/7408/Set-de-curatenie.html uite ce vreau sa ii cumpar cupilului meu

,frumos!mi-ammai clatit si eu ochii!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

intra si domnii pe aici? sau au bagat un ochi pe aici si cand au vazut ce se discuta au sters-o la o bere? ( adica sa isi aduca o bere ca sa poata urmari discutia )

Mergi la inceput

Citat:

intra si domnii pe aici? sau au bagat un ochi pe aici si cand au vazut ce se discuta au sters-o la o bere? ( adica sa isi aduca o bere ca sa poata urmari discutia )

hm...domni?mai rar am vazut pe aici....

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput