Prietenie la plesneala - spovedania (12 bis)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary aici, aici, nu parasesc inca postul I never fake ... sarcasm |
tantzo,venira musafirii lunari?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
babylina spune:
Iar votam? Mie imi este frica. Daca ies iar astia de iesira??!!!.........Cum se voteaza?
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui babylina Iar votam? Mie imi este frica. Daca ies iar astia de iesira??!!!.........Cum se voteaza? |
sus,in stanga,deasupra subiectului nostru scrie EVALUEAZA...dai click pe evalueaza,dai ce nota vrei...si ai votat subiectul
si sa nu uit,am vazut ca ai facut gogosi,de-mi facusi o pofta nebuna

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 io ma spovedesc in somn ca iar e 12 noaptea si miine ma scol la 5.30 ![]() umflatel, citeste mai sus curiozitatile lu Ripley ma duc la si nu stiu de ce bag mina in foc ca pe la 3 dimineata apare si Coana Mare cu un rinjet satisfacut pe fata de atita ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
mishule,somn usor!dar de ce te trezesti,asa cu noaptea in cap?

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
MadameBovary spune:
Venira si musafirii lunari, anuali, cum vreti voi
. Si de bine ce-au venit, asa infuzie de hormoni mi-au facut de acum imi vine sa rad si in secunda urmatoare sa plang, nu mai stiu de mine, nu stiu ce ma instristeaza si de ce ma bucur. Sunt ... irecuperabila! 
I never fake ... sarcasm
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Venira si musafirii lunari, anuali, cum vreti voi ![]() I never fake ... sarcasm |
ne-am linistit,cel putin stim ca nu-i cu ochi!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kay spune:
fetelor, aici sunt si eu, da pe un sfert de ecran, ca are S control la tastatura si si-a pus BB E, iar... o sa ma senilizez de la atata BB E !!!
gabitzo, ia sa te prezinti cu copilu in dinti !!! ce-i asta? maine dimineata, il arati aici la public !
madame, lasa, razi cat poti, ca iar vine PMS-ul... si atunci e nasoala faza. bine ca ti-au venit. mie nu, si trebuia acu... 3-4-5 xile.. nu mai stiu. da oricum ultima data cand am tinut regim serios, am descoperit ca sunt
dupa 3-4 zile
asa ca cine stie ???
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
babylina spune:
Da.......am prestat gogosi azi..........si cu toata modestia pe care o am in dotare ( am fost pe la vecini sa mai imprumut dar nu aveau) au iesit foarte bune.Reteta ieftina si buna de pe aici.....
mihaela77O spune:
si eu sunt cu un oki la pc,si unul la tvr 1,au un sbiect cu super,cu copii,care nasc cu diverse probleme
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
babylina spune:
nici ai mei nu au venit ( musafirii lunari, martieni, etc) dar nici nu simt nevoia.........pai ce astea sunt vremuri sa te mai duci sau sa primesti musafiri.........![]()

si nu stiu de ce bag mina in foc ca pe la 3 dimineata apare si Coana Mare cu un rinjet satisfacut pe fata de atita