Prietenie la plesneala - spovedania (12 bis)
Raspunsuri - Pagina 3
kay spune:
madame, zi sincer : ai fost la teatru/opera ca prea te-ai intors repejor
noie, aici mi-erai? stii de cand te caut? ziceai ca ai motafiri... mvai, fatah !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
doamne cantecul ala e bestial !!! noe, muah, muah ! stii ca ti iubesc !
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
MadameBovary spune:
Fusei la ceai... la ceainarie si fu frumos. Pacat ca s-a spart repede gasca si m-am intors acasa, ca asa mi-ar fi placut sa mai stau...
I never fake ... sarcasm
kay spune:
la romana? mie-mi placea la carturesti, nu mai stiu cum e acum...
S
MadameBovary spune:
Vaaaaaaaai, deci cantecul ala e BESTIAL!! L-am ascultat de 2 ori pana acum si nu vreau sa ma opresc . Ma intreb cat mi-ar lua sa il invat si apoi sa reusesc sa il spun pe muzica...
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
Noe super cintecul -adevar grait-a fumeia!
Obisnuieste-te cu gindul ca nu mai e bebe, ca miine-poimiine esti "o soacra de cosmar"
kokiy baga un ochi acilisha:
1. pe bara de sus din My Computer Tools-Folder Options-ai 4 tab-uri:general/view/file types/offline files: tu te duci pe view si bifezi: show hidden files and folders, apoi dai OK pina iesi din ferestre. -asta ca sa se vada si folderele ascunse
Stergi ce gasesti in folderele: cookies, History, Temporary Internet Files si Temp de aici:
C:\Documents and Settings\administrator(sau cum ii zice la user-ul tau)\cookies
C:\Documents and Settings\administrator(sau cum ii zice la user-ul tau)\Local Settings (care e folder ascuns)\History
C:\Documents and Settings\administrator(sau cum ii zice la user-ul tau)\Local Settings\Temporary Internet Files
C:\Documents and Settings\administrator(sau cum ii zice la user-ul tau)\Local Settings\Temp
si mai ai aici C:\Documents and Settings\administrator(sau cum ii zice la user-ul tau)\Recent
ai inteles sau il faci pe huzband sa instaleze sistemul de operare din nou?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
MadameBovary spune:
Nu, am fost la Teatrul Act. Au deschis si acolo o ceainarie mai nou la etaj si e tare dragut si cozy asa . La Carturesti, spre rusinea mea, n-am ajuns pana acum si toata lumea imi spune ce bine si frumos e acolo!
I never fake ... sarcasm
babylina spune:
A venit schimbul 3( cu tot cu gogosi ( gogosi speriate)). Cornuletele nu le-am facut ca abia a adormit cupilul care avut o gramada de treaba. Inclusiv stricat usa la dulap. E deja a 5 oara asa ca am invatat cum sa o pun la loc. Sper sa nu raman cu desh'tele sub ea ca data trecuta .
Am intrat prima oara pe la pagina 5 , apoi la "n' si gata capitol nou. Harnicute nu gluma.
Cu cine mai sunt pe tura?
kay spune:
am inceput sa il scriu pe hartie (cantecu lu noie) si in 3 zile vreau sa il invat
S
misha71 spune:
babylina, cu kay sigur esti. Acu daca s'o trezi si Coana Mare (Gabriella) care nu's ce puii mei (la naiba!) face de nu mai apare!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor