Prietenie la plesneala - spovedania (12 bis)
Raspunsuri - Pagina 19
misha71 spune:
mie-mi spui? 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
Pe Tantza n-o mai intreb ordinea, ca stiu:
1. 
2. 
3. 
4. 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
S-a votat noua membra a clubului 
MadameBovary spune:
Ba ia sa ma intrebi! De unde stii tu ca nu vine Kant inainte de
pentru mine? Sau vreun studiu de microeconomie, ah?? Habar n-aveti!!
Eu am prestat 2 reprize de somn azi. Asa-mi trebuie daca ma culc cand se scoala consortul Oanei
. M-a culcat pe mine si l-a trezit pe el.
As fi prestat una singura mai lunga daca nu ma impunge mama cu sulita-n coasta sa scot javra la plimbare dimineata
. Apoi am dat o fuga p-afara, sa mai respire si amigdala mea niste aer poluat, am achitat diferenta pentru masina (bine ca vine masina si eu ma moscai cu 3 teste nenorocite de care n-am nicio stare
) si acum am venit la barfa.
Bre, pe mine nu ma mai lasati sa mai fac capitol nou aici... ati acaparat totul, vrajitoarelor!! ![]()
I never fake ... sarcasm
kay spune:
bag-o in lista, pune-i link
eu am ramas socata complet ! am dat mai departe la consort, s-a minunat si el, a zis ca o da maine pe post [:-))]
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
chiar c-o bag in lista
Asta DA nebuna!
kay spune:
baga Tantzo capitol nou ! eu sunt foarte eficienta, culc si scol oameni, asea, pe banda ! v-am zis sa va abonati la serviciul de trezire ![]()
si la mine e Kant inainte. ba nu, Nietzsche !!! NOT 
hai ca vine housekeeping, si eu tot in nadragi
daca nu ma intorc in 2 h, am lesinat la sala de atata frustrare 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
Am bagat nebuna ca proba eliminatorie inainte de teste 
kokiy spune:
eu n-am timp decat sa citesc ...
Azi am avut zi de gateala...printre altele fu' si tochitura
, dar oltenesca...
Kopilu' a avut 39.3 ...nu's de la ce...i-am dat nurofen si vaz ca la mai lasat ...
Revin daca mai pottttttt...
Mishu
vazui ieri postarea cu indrumari,dar sigur dau delete la tot, asa ca nu ma risc ...am gasit si ceva cokies pe care le-am sters ...sper ca a tinut magaria ![]()
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
kokiy dai delete doar la continutul folderelor alora pe care ti le-am zis, nu la tot
Stiu ca esti nebuna, dar sigur vei fi si internata de catre al tau sot daca il pui sa reinstaleze tot din nou ![]()