Prietenie la plesneala - spovedania (12 bis)
Raspunsuri - Pagina 18
kay spune:
misho, le-am strigat de-am ragusit !!! si ele nimicuta-nimicuta ! mai, mai fetelor !
S-a trezit fi-mea si eu tot cu prosopu in cap, m-am uitat la ea si dadea sa planga, nu m-o recunoscut ![]()
mishooo, pai acu zici ca esti moldoveanca? fetelor, sariti cu tochituraaaa !!! e pofta poftelor !!!! lasa ca facem asea : imi prezentati amandoua tochiturile si care ma face mai fericita (tochitura) la ea merge copilu (la bucatareasa
) intrecere pt Sonia, cea mai buna tochitura 

oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
pun pariu ca o sa cistig detasat! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
zici? gabitzo, tu nu zici nimic aici? ce faci? o lasi sa te intreaca
?
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
N-are curaj! O fi ea ministru de razboi, da' io dau drumul la Combinatul chimic din Bacau de nu mai respira nici ea din Vaslui de putoare de amoniac si uree 
Na! Sa te vad acu' cum te razboiesti cu mine! ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
Vreti retzeta fericirii?
Na-va!
RELE CARE FAC BINE
Orice lucru bun in viata e imoral, ilegal, ori ingrasa.. Asa se spunea pana acum. Oamenii de stiinta vin si adauga: tot raul spre bine. Daca mananci ciocolata, iei cateva kilograme, insa poti evita aparitia cancerului. Daca bei vin si iei marijuana, ai sanse sa scapi de Alzheimer.. Iata un top al "relelor" care fac bine!
Pe primul loc - sexul. In afara de rolul pe care il are in perpetuarea speciei, sexul reduce stresul, scade colesterolul si imbunatateste circulatia sangelui. Credeti ca mai gasiti alte scuze? La fel intinereste,daca este facut cu placere de catre partea,Femenina si Masculina
Pe locul 2 - ciocolata. Studiiile recente arata beneficiile ei: contine antioxidanti care previn anumite tipuri de cancer. Anumite substante pot chiar sa previna dementa. Consumati ciocolata cu cel mai mare continut de cacao. Cea care are prea mult zahar face mai mult rau decat bine.
Pe locul 3 - vinul rosu. Este un ingredient esential pentru a ne mentine in forma. Ajuta la prevenirea cancerului si la protejarea arterelor. Unele studii arata insa ca exista un antioxidant care se gaseste in strugurii rosii din care se face vinul, numit resveratrol. Acesta imbunatateste anduranta muschilor, reduce afectiunile gingiilor si aparitia bolii Alzheimer. Da apetit si putere la sex,pentru femenin si masculin o intareste.
Pe locul 4 - lumina soarelui. Ultravioletele sunt benefice, iar lumina soarelui, chiar si indirect, ridica moralul. Un pic de soare ii poate ajuta pe cei care lucreaza in birouri sa se mai dezmorteasca.
Concluzie: Ordinea o stabileste fiecare. E recomandabil, totusi, sa NU se aplice toate remediile astea... simultan
violeta69 spune:
hello,voi nu aveti treaba?
daca nu aveti copii la scoala sa faceti lectii!
lasa ca va prind io ...odata!
umflatel
saru'mana de intrebare....Mihnea e bine acum,se obisnuieste cu dintele lipsa ![]()
acum e f mamos,ar dormi numai cu mine ![]()
pupici lui Mihaita 
n-am inteles ce terapie faceti,dar oricum bafta multa ...
misha
MB,cum stai cu inavatatul?![]()
sa stiti ca de asta nu apare aci...invata ,ce puii mei,adica ai ei...ca eu puii mei nu mai am cand 
gabito 
sa va zic din urma ca io n-am inteles cum e cu testu' ca-l dadeam ...
hai ca poate va mai scriu....
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
misha71 spune:
dintzisorul ![]()
mai lasa bre trebile, ca nu vine Pastele acu'! Ia zi tu Violeto care este ordinea la tine:
1.sex
2.ciocolata
3.vinul rosu
4.lumina soarelui.
violeta69 spune:
Misha,asta e testul?![]()
la mine ordinea cred ca e
1 sex+sex
2 sex+cicolata
3 sex+lumina soarelui
4 sex +again sex
asta din lipsa
....cred...
am trecut?!![]()
io am treaba cu lectiile,nu cu altele 
Vio,mamica lui Mihnea
misha71 spune:
dupa cum banuiam: destrabalare pe toata linia 
Nu e test, e retzeta fericirii. Citeste mai sus
violeta69 spune:
ce sa fac? vrabia malai viseaza ![]()
Vio,mamica lui Mihnea