Prietenie la plesneala - spovedania (12 bis)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

pe scurt, tre sa fac dus. urgent !

va

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Irina,imi pare rau sa aud ca si voi aveti probleme cu treziril ede peste noapte.Si stiu cat e de frustrant si cat de mult iti poate pune nervii la incercare.
Daca ati eliminat orice cauze de ordin...medical sau de mediu,ca de exemplu aer prea uscat sau prea cald in camera...cred ca ideea sotului tau este foarte buna,desi s-ar putea sa se trezeasca si atunci daca nu este vreunul din voi langa el.Probabil ca ora 2 este ora cand se face tranzitia de la somnul profund la cel usor si simte ca e singur,iar lor nu le place chestia asta.Acum depinde de cum priviti voi dormitul,da sau nu in pat cu parintii.Noi am ales varianta cea mai usoara adica dormim claie peste gramada. N-as putea spune ca s-a rezolvat problema,dar macar nu mai suntem cu nervii prastie si frustrati ca nu gasim decat saltele pentru patut pline de cuie.
Cu siropurile calmante eu nu sunt de acord,ele de cele mai multe ori nu trateaza cauza si prin actiunea lor pot perturba organismul.Poate copilul are nevoie de mai multa atentie,poate are nevoie sa fie tinut in brate,sa fie alintat mai ales atunci cand sufera din cauza dintilor,nasului,urechilor...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

pe scurt, tre sa fac dus. urgent !

L-ai scapat pe tine?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

nu, da nu m-am mai spalat de 2 zile daca n-am iesit din casa, daca nu e nimeni sa ma forteze sa fac dus (noie stie cat imi ia sa ma urnesc ) si asta mica ma suporta asa cum sunt, nu m-am simtit. da de dimineata era ceva cleios pe fata : PARU. asa ca am remediat situatia. curata si uda [:D} asea sunt

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

Mergi la inceput

Ia fato si te usuca sa nu racesti,pacatele mele!

Mergi la inceput

gata, va las. camera mea e oribila, haine peste tot. copilu neglijat ca mai ca mi-l iau astia de la servicii sociala, si nu mai zic ca imi citesc mailurile, in romana aia de la front desk.

si va citesc diseara !

S

Mergi la inceput

unde isteti bre ?

S

Mergi la inceput

mai da toate ati disaprut? unde v-ati ascuns? eu demisionez. fi-mea e anti-me. eu strang intr-o parte a patului, ea scoate rufele de dus la spalat din partea cealalta. eu strang rufele inapoi in punga, ea scoate tot ce e in sertar pe cealalta parte... in stilul asta nu mai ajung sa fac ordine in camera ever !

Tantzo, nu-mi zice ca ai dormit pana la ora asta !!!

nebunele !

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

mai da toate ati disaprut? unde v-ati ascuns? eu demisionez. fi-mea e anti-me. eu strang intr-o parte a patului, ea scoate rufele de dus la spalat din partea cealalta. eu strang rufele inapoi in punga, ea scoate tot ce e in sertar pe cealalta parte... in stilul asta nu mai ajung sa fac ordine in camera ever !

Tantzo, nu-mi zice ca ai dormit pana la ora asta !!!

nebunele !

S

asta ca sa nu te plictisesti mai oana...ce degeaba ai facut dus?treci si fa curat...noi am iesit acum din terapie,mihaitza s-a comportat bine,tinand cont ca am avut pauza aproape o luna...si cat am stat de vb 5 minute cu fetele lu'mihaitza(terapeutele),mihaitza mi-a facut numai pufuleti in sufragerie...
fug sa dau cu aspiratoru'...mai revin

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Ptiu-ptiu sa nu va deochi! Io credeam ca va gasesc la cap.15 si voi nu-l terminarati nici p'asta? Da' ce-ati patit? Sa nu-mi ziceti ca-i guturaiu' de vina

Oano, spala-te maica, ca ma tin de nas de cind am deschis calculatoru' Si "ordinea" pe care ti-o face Sonia este ca razbunare ca ai zis c-o vinzi sa-ti platesti factura la telefon. Da' sa stii ca buna idee ai! Io ti-o iau, ca's tot moldoveanca si fac si io tochitura buna, asa ca deja tre' sa incepi negocierile: mi-o dai mie sau lui Coana Mare?

Iote c'o picat din nuc si Andrushka! Da' cred ca s-a urcat inapoi ca a si disparut!

golanul de Mihaita-pai bine mai, de la virsta asta cu fomeile? Ce daca's terapeute, ha? umflatel tu pe unde-ti tii ochii de nu'l vezi ca se uita pe sub fuste, aud?

shefu' lu' rhoneea hai shefu' arata-le cine esti! Buna idee: daca dormiti cu el in seara asta, poate ca nu se mai trezeste la 2.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput