Trombofilia - o problema ignorata (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamicla spune:

Cristina, oare chiar trebuie sa iau B6 daca folosesc un magneziu cu eliberare prelungita? Asta face bio magneziul pe care il iau eu. Culmea este ca la prima sarcina (am deja un baietel de 6 ani si jumatate) am luat magne B6 la recomandarea aceluiasi medic, care acum nu este de acord sa iau B6. Chiar nu inteleg....Oricum , problema mea cea mai mare este d ce voi toate faceti Clexane de cel mult 0,4ml, iar eu 0,6....
Acum nu am analizele la mine, insa maine iti voi scrie ce analize am facut si ce valori au iesit. Poate gasim impreuna diferenta.

Mergi la inceput

Criss, adresa de mail a dr. Uscatescu ti-a dat-o chiar dansa? Crezi ca ai putea sa mi-o dai si mie? Am o intrebare legata de doza de Clexane. Am mai sus un mesaj in care am explicat ingrijorarea mea...Mie Clexane nu mi-a prescris dr. Uscatescu, ci medicul ginecolog, in conditiile in care dr. Uscatescu imi prescrisese schema completa, mai putin Clexane.
Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ti-o pot da eu dc iti activezi PM.
B6, B12 si acidul folic este f necesar celor cu MTHFR , poate dr Uscatescu banuieste ca ai ac mutatie de ti-a dat B6.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Mersi mult, Miky. Am activat PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

mamicla - referitor la doza de clexane. La mine a fost asa- din prima zi cand am aflat ca sunt insarcinata (adica dupa o sapt. de la conceptie prin test de sarcina) am inceput clexane 0,2. La inceputul celui de-al doilea trim. de sarcina am facut clexane 0,4, iar la inceputul trim III am facut 0,6 - doza pe care am continuat-o inca 6 sapt. dupa nastere.

! in prima sarcina doza de 0,4 am facut-o mai repede deoarece aveam un picior umflat (o "gogoasa" la laba piciorului, la scobitura), iar dr. Badiu s-a speriat si mi-a marit doza.

Saptamana viitoare sa imi refac toate analizele, sper complete de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamicla

Mersi mult, Miky. Am activat PM.

claudia

Mamicla ti-am scris ieri pe PM adresa d-nei dr.

Zadi sa ne spui cum au iesit

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Miki, mersi mut. Astazi sper sa apuc sa ii scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Doza de clexane se stabileste in functie de rezultatele mai multor analize. Eu am inceput direct cu 0.6 de doua ori pe zi, dar erau modificari majore la toti parametrii. Nici nu vreau sa ma mai gandesc.
mamicla, poate ti-a prescris doza mai mare pentru ca acuzi si alte simtome: dureri de cap, greutate in picioare, etc Oricum, analizele sunt hotaratoare. Si ai incredere in Doamna dr Uscatescu pentru ca nu vei regreta.

Aaaaaa, vroiam sa va spun de multa vreme ca in albumele cu bebelusi pe care le are dr Uscatescu, sunt si fetele mele. Daca aruncati un ochi prin ele sigur le veti vedea.
Am scris si cateva cuvinte acolo, dar pline de emotii. Oricum, ce poti spune unui om care ti-a intins o mana si te-a ajutat sa treci peste hau? Te coplesesc toate cuvintele si gandurile pe care ai vrea sa i le impartasesti. Asa si eu. Dar oriunde as fi nu pot sa nu-i multumesc acestei femei pentru ce a facut pentru mine si pentru familia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Cioc, cioc! Mai e cineva?

Pe mine caldurile astea m-au terminat. Am iar o rigiditate la nivelul piciorului cu pricina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

A avut cineva scaun de culoare modificata in timpul tratamentului cu Clexane si aspenter?ca eu de 10 zile am de la verde inchis la gri verde si sunt tare speriata

8+ Minunea din burtica

Puisori

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput