Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loren@

Si eu am dilema cu molifta
Issa se sperie si ea in somn, brusc fara vreun zgomot, si tipa si plinge speriata..eu zic ca e ceva normal! Si Bia facea, dar mai rar..se pare ca asta mica este mai sperioasa sau viseaza tot felul de minuni!

Bianca Andreea si Larisa Elena

eu am fost pe la 10 zile sa imi citeasca popa o tura, ca nu am mai scapat de gura maica-mi... Imi zicea ca nici mancare nu am voie sa fac pana nu imi citeste popa ...Mai bine mai stateam asa vreun an...si scapam de bucatareala

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

Repet intrebarea, pentru ca se tot iveste problema asta si vreau sa stiu daca se mai intampla si la alti bebei:

Si o intrebare: Damian plange foarte des in somn, se sperie, viseaza??? Aveti idee? De fiecare data se sperie in somn, fara sa fie vreun zgomot sau alt factor perturbator extern care sa imi explice tipetele care il apuca pe bebe. Din senin incepe si tipa, fara sa se trezeasca, uneori mai descgide ochii, dar doar pentru cateva secunde. Imediat ma infiintez langa el, sau daca sunt langa el, ma lipesc cu fata de a lui si incep sa il pup de f multe ori, si se linisteste imediat, sau ii bag si suzeta pe langa pupicuri.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

e absolut normal... si Cecilia mai face asa...Cum zice elilov e legat de instinctele lor primare

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Fetelor Strumficu meu tot timpul cand e in brate sta cu capul intors numai spre stanga. Am incercat sa fie pe partea dreapta lui ba lumina, ba televizorul, dar nimic! el tot pe stanga se uita mereu chiar daca nu e nimic de vazut. Daca incerc sa-l tin sa stea cu capul sa se uite in dreapta se lupta din rasputeri sa-l intoarca pe stanga si incepe sa planga. Se mai confrunta cineva cu asa ceva?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

eu am patit cu Raul ca de la 2 luni statea doar cu capul indreptat cu fata in sus... si mai comentau unii ca se turteste baiatul... dar uite-l ca e frumos si rotund acum la cap chiar daca nu a vrut nici in ruptul capului sa stea pe parti nici cu propte

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

Imi vine sa urlu!De ieri imi cade parul ceva de speriat...daca va continua asa, intr-o luna cred ca sunt cantareata cheala! Cred ca saptamana viitoare imi fac programare sa ma und, oricum a crescut f mult si ma enerveaza mereu. Oare am voie sa folosesc solutii de la gerovital pentru a stopa caderea parului??? As fi incercat pe cele de la Vichi, ca am auzit ca sunt grozave, dar alea contin tot felul de minunatii, si cum inca alaptez, imi iau gandul...

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

te superi daca iti dau o veste proasta... ???
Parul cadea pana se acopera tot acel par care ar fi trebuit sa pice in timpul sarcinii... Orice ai face nu prea poti impiedica asta.Vestea buna e ca se va regenera ..dar dureaza...
La mine numai bine ca sa regenerat dupa prima sarcina acum o sa ma lupt din nou cu problema asta.
Dupa prima sarcina a inceput sa cada pe la 2 luni jumate si sa oprit in jur de 5 luni din cadere

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

mamiseli ba da eu vreau..insa adev e una standard se gaseste la dir muncii....dar o completeaza angajatorul ...am uitat sa precizez ca azi am intrat in posesia ei mama lucreaza la directia muncii

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Scuze Eli, de oboseala am uitat ca ai specificat ca astepti luni alata adeverinta. De rusine am sters mesajul anterior.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Noapte buna... merg langa marmota mica

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Ma dic la culcare ca pic de somn. Noapte buna mamicute

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

I'M BACKKKKK.....

Sunt atat de fericita din 2 motive:

1. Monica Dicutz mi-a dat sms ca e gravidutza iar....

2. Am scapat de avion ca ma termina zborul....am tremurat ca un cac.....d'ala din scutec

Vacanta a fost superba...vin fiert pe partie la -20 grade...zapada...

....bey...nu-mi revin dupa ce am citit-o p'aia cu cazutul parului.... e obligatoriu???...ca eu am avut beleaua cu smocul cazut pe sistem nervos...si cu mare chin l-am "cultivat" la loc.... si inca nu mi-a cazut niciun fir datorita sarcinii...deci...sa ma astept si la astaaaa???

VA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty35 spune:

Anca_27 si eu am avut pb cu baby drinkul si cu saliva lui bebe - va povesteam ca am chemat salvarea. Acum ii dau numai ceai de fenicul de la milupa sau humana (granule) care ii place foarte mult si vad ca-i face si bine.
Babyzapi, si bebele meu prefera sa doarma mai mult pe urechea dreapta. Asa se simte el mai bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

al meu nu doarme decat pe stanga...pe dreapta zici ca are spini.....

Mergi la inceput