Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mirtha mie imi place cel de-al doilea..desi e mai scump face mai multe...Eva va fi incantata
bertha eu il imbrac pe balacila in body, pantalonei si bluzita...nu vad sa il deranjeze ceva ...multumesc de apreciere ..o pt printesa ta

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Mirtha, ce sa zic, pare mai complex cel de la Fisher. Argumente: are si lumini (inclusiv de veghe, utila pt Pitica, daca-mi amintesc bine doarme singurica) are telecomanda, poate fi folosit, teoretic o perioada mai indelungata. Zic teoretic pt ca am observat ca majoritatea parintilor renunta la carusel atunci cand bb se ridica in picioruse, deja nu-l mai intereseaza sa se uite la el, vrea sa-l pipaie, guste, la noi devenea periculos, targea de el si imi era teama sa nu cedeze sistemul de prindere sa cada peste el. Am vazut ca-i recomandat pana la 24 luni, mi se pare mult...poate luminitele sa-l mai distreze/linisteasca atunci si asta daca admitem ca mai doarme in patut. Ceea ce va doresc din suflet.
Celalalt carusel e f dragut si castiga, dupa parerea mea, la capitolul muzica.

Abia astept sa vad ce decideti, cre'ca nu le luati pe amandoua.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Dandusa, ce familie frumoasa ai! m-am uitat peste pozele voastre.
Spune-mi...intre copiii tai e diferenta de fix 2 ani... La varsta asta cum e, ai curajul sa-o lasi pe Crinuta un pic nesupravegheata langa Raducu? Adica stie cum sa se poarte cuel, in sensul sa nu-i dea o palmuta in loc de mangaiere, sa nu-l traga de picioare, sa nu-i puna manuta la ochi, chestii din astea. La noi e diferenta e 1 an si 4 luni, si Andreea are intentii bune cu sora-sa, dar in canu stie sa le manifeste deocamdata (adica uneori mangierea poate o fi o palmuta, are tendinta de a-i baga degetele in ochi, asa ca o las sa o iubeasca pe Ana Maria, dar sub supraveghere). De asta te intreb, pe la 2 ani cum e (atunci o sa aibe Ana Maria 8 luni, la vara)

Cu molifta citita de preot...mi-e mi-a citit la ambele nasteri la 8 si 40 zile.
Botezul noi il facem pe 1 febr.
Leloo, s imie mi-a cazut parul dupa nasteri. O sa treaca si perioada asta, cam neplacuta de altfel...
Amalia, felicitari. Cam neplacut ca nu s-a oferit mai nimeni sa te ajute, insa bine ca ai trecut peste
Mav, lasa ca vin si zile mai bune, trebuie.

Mai revin, ca nu mai retin altceva din ce am citit momentan...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Diamisha concediul medical e asimilat salariului si se ia in calcul la stabilirea procentului de 85% pt cic.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mamiseli ba da eu vreau..insa adev e una standard se gaseste la dir muncii....dar o completeaza angajatorul ...am uitat sa precizez ca azi am intrat in posesia ei mama lucreaza la directia muncii

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ramo, eu vorbeam si la modul general pentru ca ultima nunta la care am fost in Bucuresti a durat 10 minute, la biserica Icoanei.
Si de fapt in cazul meu a fost si va fi mai greu sa fac ceva restrans pentru ca lumea vorbeste exact cum spuneai tu de cumnata ta ca nu a invitat diversi din familie la botez. Nu inteleg de ce se supara unii cand cineva nu vrea sa faca botez mare.
Eu asa simt ca trebuie sa fie, si-s catalogata o ciudata. Iar eu trebuie sa-mi pledez cazul la parintii mei, sa le reamintesc ca nu am discutat de multi ani cu diverse rude, ca nu vreau sa ma mandresc cu nimic.
Oricum nu vreau sa isc polemici, eu clar am ideile mele si mai sunt si incapatanata, vorba sotului.

Trebuie sa-mi iau brotacul urlator, iar cred ca o pun sa doarma pe burta mea.

Simona73, am vazut doi copilasi frumosi, frumosi, iar bblina e o grasunica scumpa.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Lorena eu am depus joi dosarul pt cic la galati cu urmatoarele acte:
-copie buletin mama (sau cel care cere sa intre in cic)
-copie certificat nastere copil
-hartie de la banca cu contul IBAN cu stampila si semnatura (nu mai retin bancile pe cere le primesc dar transilvania era in lista ca acolo am eu cont)
-setul de adeverinte de la Primarie: una cu data terminarii celor 42 de zile de concediu de maternitate obligatorii dupa nastere, una ca am venituri supuse impozitului de venit, ambele semnate si stampilate de angajator, o cerere si declaratie pe propria raspundere completata de mine cu diverse date)
-adeverinta de la Casa de Pensii cu stagiul de cotizare
-copie conform cu originalul dupa cererea mea carte angajator de suspendare a contractului de munca
-decizia de suspendare a contractului de munca
-copie dupa cartea de munca conform cu originalul, completata la zi sau copie conform cu originalul dupa contactul de munca si o adeverinta data de angajator care tine loc de carte de munca
-adeverinta tipizata de Directia muncii din Galati pt veniturile nete pe perioada dec07-nov08 (deci inclusiv luna nasterii)
-cerere de mana prin care am solicitat 85% din venit

Pozele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simona73

Fetelor,de 2 zile bebelina mea doarme mai tot timpul.Se trezeste sa pape la 2-3 ore si adoarme la loc.Ieri a stat treaza de la 9 la 12 si apoi a dormit pana la 8 seara si dupa aprox 1.5 ore a adormit din nou.Ma cam sperie,nu doarme oare prea mult?Voi patiti asa cu bb vostri?

SIMONA,mami de doua minuni
http://good-times.webshots.com/album/569597676cGJNoo

Pai saracii de ei asta trebuie sa faca acum; sa manance si sa doarma. Eu zic sa stai linistita. Inseamna ca nu o supara burtica si e fericita. Mama mea mereu imi zice ca bebeii cresc atunci cand dorm.

Pozele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

Repet intrebarea, pentru ca se tot iveste problema asta si vreau sa stiu daca se mai intampla si la alti bebei:

Si o intrebare: Damian plange foarte des in somn, se sperie, viseaza??? Aveti idee? De fiecare data se sperie in somn, fara sa fie vreun zgomot sau alt factor perturbator extern care sa imi explice tipetele care il apuca pe bebe. Din senin incepe si tipa, fara sa se trezeasca, uneori mai descgide ochii, dar doar pentru cateva secunde. Imediat ma infiintez langa el, sau daca sunt langa el, ma lipesc cu fata de a lui si incep sa il pup de f multe ori, si se linisteste imediat, sau ii bag si suzeta pe langa pupicuri.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Si Miruna mai tipa prin somn de sar ca arsa, din maini da mereu de se sperie singura de ele. Si eu stiu ca e ceva d instincul primar.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Acum am apucat sa intru si eu... M-a tzocanit toata ziua azi marmota mea.. Acum in sfarsit doarme multumita si satula fara sa tresara sau sa clipeasca din cand in cand ... Sper ca dupa tata tzitzi in seara asta e fata faina si imi da o noapte de somn lunga si sanatoasa
Merg sa citesc si eu putin din urma

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput