Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (114)
Raspunsuri - Pagina 7
flowerbee spune:
FELICITARI ELI SI MARA! SA VA TRAIASCA LICURICII!
Naty, ce frumos ai povestit! M-ai emotionat profund!
Mie mi s-a facut frica de nastere! Ce bine ar fi fost sa pot naste normal...
Ariya, nici eu nu mai suport sa stau in casa. Deja ma apasa peretii, dar nici nu ma risc sa ies afara.
Mai e putin...
Bee37+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
Ciufik spune:
Naty .
Ce limpede ai totul in minte.
F emotionanta povestea Nadiei; de fapt e un copil deosebit cu o poveste deosebita.
Subscriu la nota 10+ personalului de la Municipal.
Andreea si Andrei
lisa79 spune:
eu vreau sa ies azi la o scurta plimbare ca si mor in casa. ma imnrac bine,poate ratacesc si raceala asta pe undeva.o las in padure! tare nu imi place sa trag de nas
38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
crisspoliss spune:
Naty, ce frumos ai povestit, ca mi-au dat si lacrimile mai sper final.
Felicitari noilor mamici, Mara si Eli
Lisa, cum e cu mama alaturi?
Eu sunt bine, ocupata cu musafiri, abia au plecat..dar am avut noroc ca mi-au adus o gramada de prajituri cu cioco...am mancat ca sparta. Azi cred ca o sa stau pe canapea sa ma uit la filme
Crisss 37+
ariya spune:
AM PUS PE MAIL-UL COMUN INCA CATEVA SFATURI PE CARE MI LE-A TRIMIS ELI...VA PUP...
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 35+Mihai Adrian
AMR 3 SAPTAMANI
Carmen_Marieta spune:
FELICITARI ELI!!!!! SA VA TRAIASCA PRINTESA!
FELICITARI MARA!!!!!
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
34+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
lisa79 spune:
crisspoliss, e bine cu mama alaturi,sunt momente cand nu realizez ca este aici,mi se pare ciudat sa o vad in bucatarie sau in camera. parca nu stiu ce sa fac sa nu o tin in casa sa nu se plictiseasca. maine mrgem la magazin ,sa ii cumpar andrele,ca oricum ii place sa tricoteze.
cred ca ma va ajuta tare mult!
38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
bebelusi spune:
Naty asa tare m-ai emotionat...... Doamen Doamne e sus si are grija de toate.
35+ Vlad Mihai
AMR 5 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
iuliacris spune:
Wow, Naty, prin ce-ai trecut! Bine ca a fost cu final fericit.
POZE
Iulia 33+ Carla Maria
Leditia spune:
Aryia..o sa vad pe parcurs ce personalitate va avea si cati peri albi o sa-mi scoata.
rein,capricorn e sotul meu,il iubesc de nu mai pot,dar e capossss,ceva de groaza.Credeam ca leii sunt cei mai incapatanati,dar m-a luat..de la distanta asa .In rest,pot zice ca-s foarte ambitiosi,puternici,luptatori,plini de viata,calzi,iubitori,printre alte multe calitati..insa toti avem si calitati si defecte.Eu nu prea cred in zodii,insa una alta din ce se zice pe acolo se potriveste :)))
Naty,foarte frumos ai povestit.
Eu abia aseara i-am povestit sotului ce si cum,cu amanunte,cam cum ai reusit tu sa descrii aici...
Intreba cineva de patut,scuze ca nu mai retin cine,dar sunt obosita..am terminat si gogosile :)
Deci,noi avem patut de la chicco,pliant.La nivelul de sus e o salteluta de la ei,nu se pune o alta saltea peste(scrie si-n cartea lui).Saltelutza iti trebuie pt nivelul de jos pe care il vei folosii cand bb va putea sa se ridice in fundic..deci pe la 5-6 luni asa.Cam atat voiai sa stii,nu?Scz,dar acum nu-mi mai amintesc..oboseala acumulata isi spune cuvantul..si venind noaptea,vine si "distractia" la noi..ca avem orele noastre de show.
Noapte buna tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian