Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (114)
Raspunsuri - Pagina 20
spic de grau spune:
http://www.aly-abbara.com/utilitaires/calendrier/calculatrice_age_de_grossesse.html
Aici puteti sa calculati varsta sarcinii in functie de data conceptiei.
lui David Andrei 4.5 ani si
35+ 
spic de grau spune:
http://www.aly-abbara.com/utilitaires/calendrier/calculatrice_age.html
Iar aici daca vreti sa va amuzati sa va calculati numarul de zile/ saptamani pe care le aveti.
lui David Andrei 4.5 ani si
35+ 
cami_antonia spune:

HAI IRINA

fetele am intrat sa va pup si sa va spun noapte buna ....
eu sunt rupta de oboseala ... si ma gandesc numai la irina ... si la sotul ei care are varicela ... si sunt din ce in ce mai inspaimantata ca am oreion .... offfffffffffffffff .... firar sa fieeeeeeeee ....
CLAUDIA tu unde nasti? si cu ce medic? ca vad ca esti din cta ....
35+
ANTONIA IOANA
AMR 5 SAPT

Camelia
miereamara spune:
Fetelor sunteti grozave! Multumesc pentru suport, really nu e nimic serios, doar asteptarea asta si faptul ca nu vreau cezariana, am eu un fix ca nu ma trezesc din anestezie, visez treaba asta in fiecare noapte si ma trezesc transpirata si speriata, chair si azi noapte am visat ca stateam in pat si incepusera sa se stranga peretii camerei peste mine si nu mai puteam respira, m-am trezit si efectiv nu mai puteam respira, pana nu am deschis usa si fereastra nu mi-am revenit! Cred ca pe un fundal psihic normal nu as fi dat importanta la astfel de vise, dar acusi sunt cam zdruncinata, hormoneii isi fac de cap si eu ma matzai pe aici...![]()
Dobreclaudia daca o sa nasc vaginal (candva, in viitorul apropiat
) o sa aleg epidurala mai mult ca sigur, toate fetele care au nascut cu epidurala spun ca e inventie dumnezeiasca
!
Criss30 ti-am trimis un email, mi-a zis Luc ca m-ai sunat, tel meu e la el de vreo doua zile si vine tarziu acasa, te sun eu mai tarziu saptamana asta. Pupici pt tine si Dariuta!
Viorella felicitari si recuperare usoara!
Probleme cu hemoroizii si eu am, nu stiu ce naiba sa mai fac, deocamdata folosesc un unguent Preparation H si niste servetele medicate, eu nu sunt constipata dar cred ca e efectul greutatii care apasa in zona respectiva. Sper sa revin la normal dupa nastere.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
bebelusi spune:
Cadia sa stii ca deocamdata tot la medicul ala merge, a zis ca se mai documenteaza...
Ciufik mersi mult de tot
Bee 
Ingrid mie mi-a dat o crema farmacista si se cheama HEMOSAN. Sa ma anunti si pe mine ce zice medicul.
Miere tu cu nasterea noirmala, eu cu ajunsul la Brasov.....

35+
Vlad Mihai
AMR 5 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
DarkBendis spune:
RalucaAlexa, felicitari, sa-ti traiasca puiutul, sa creasca mare-mare bebe Matei, si numai bucurii si impliniri sa aveti impreuna!

Irina, imi pare rau ca tata lui bebe a facut varicela... sper sa treaca cat mai repede. Multa sanatate!
Cami, tin pumnii sa nu fie totusi oreion!
Fetelor, daca pot da un sfat in urma experientei nasterii(inceput travaliu natural, pana la dilatatie 9, apoi cezariana)...ala ar fi sa cereti epidurala! Vorba lui Miere... pusa cum trebuie, e sfanta! V-am zis eu, eu asa incantata am fost ca saracu' sotul meu incepuse sa creada ca il las si plec cu anestezistu' in lumea larga. Dupa cezariana am primit si eu Diclofenac (3 pe zi) si Paracetamol (2x4 ori/zi). Puteam primi morfina la cerere, nu a fost nevoie.
Miere, inca un pic... si-l vei tine pe Aidan in brate 
Bebelusi... nu te stresa, o sa ajungi cu bine la Brasov 
La noi toate bune... nimic nou... program de papa-nani (cand incerc si eu sa ma odihnesc)...si iar de la capat. Azi a fost prima zi in care am ramas singuri cu bunica, tata lu' bebe mic a inceput jobul nou (tot in cadrul NHS, in admin)...a venit si Health Visitor -ul, doamna care se va ocupa de noi de acum incolo (community midwife mai vine o data joi si gata), ne-a luat datele, am povestit, mi-a dat schema de vaccinare, mi-a explicat cum ne inscriem la GP, la farmacie (pentru gratuitati) etc. A trecut repede ziua...

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
VioletaH spune:
miereamara, te-am citit pe la mai multe subiecte si-mi esti simpatica tare. vreau sa-ti urez nastere usoara, un bebe sanatos si refacere rapida! O sa vezi ca o sa fie bine, chiar daca asteptarea asta pare nesfarsita:)]
Nastere usoara turturor gravidutelor si felicitari celor care au nascut deja!
(scuze ca am dat buzna
)
Nopti albe in Florida: 4 dintzishori au rasarit, mai asteptam 16
"Adam and Eve had many advantages, but the principal one was that they escaped teething." - Mark Twain
lisa79 spune:
am fost si eu la eco azi, bbelina mea e ok,se pare ca cordonul ii tine de cald,si l-a pus ca domnisoarele pe umar,deci tot larg e. nu ma stresez.
am mers la testul de antistres,unde bb e ok,da ma-sa are conctractii dese. eu sincer nu simt nimic,asistenta imi zicea:"cum nu simti,ca ai una chiar acum"...eu
nik! ce era sa mint?? mi-a mai zis ca lichidul aminiotic e grad 8,ce e asta,nu stiu,am inteels ca e nu e nici mult,dar nici putin,intreb eu miercuri la doctor
. joi trebuie sa merg din nou,din cauza contractiilor.ooof ce ma streseaza oamenii astia
!
viorella,felicitari mamico

38S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
miereamara spune:
Merci Violeta, esti aproape de mine, in Jax.! Nu am mai fost pe acolo de cand cu interviul la immigration;)).
Lisa bravo pt vestile bune legate de eco!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
lisa79 spune:
va anunt ca am avut o contractie dureroasa! sper sa nu ma insel,da m-a durut pt cateva secunde bune burta in partea dreapta. a trecut
.
fetelor daca stiti careva ce inseamna nivelul 8 pt lichidul amniotic,va rog sa imi spuneti.
38S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora