Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (114)
Raspunsuri - Pagina 19

crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Eu miercuri iau rezultatele la analize si apoi ma vad cu anestezistul. Asa mai ies si eu din casa. Sunt un pachet de nervi, cred ca hormonii sunt de vina, m-am plictist de stat in casa, de TV, computer, carti etc. Bee ![]() ![]() AMR 8 zile http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi! |
Bee pot sa te intreb ce analize ai facut? Pentru anestezie?
O sa le fac si eu dar la inceputul lui februarie, insa ma roade un pic curiozitatea

Crisspy

AMR 6 SAPTAMANI

rein spune:
Miere, nu mai fii trista, atat timp cat bb e bine nu trebuie sa iti faci probleme. O sa vezi ce bine e ca a stat la tine in burtica mai mult, va avea reactiile unui bb mai mare. Va sti sa suga din prima, nu va adormi la san (reactie specifica prematurilor), fiind mai bine dezvoltat psihic te vei intelege mai repede cu el. Aceeasi reactie (chiar usoara depresie)am avut eu la Petru (nascut la 41s) dar mi-a prins tare bine cand la 5 luni reactiona la o anumita poezie pe care i-o citeam zilnic, la o anumita melodie pe care i-o puneam mai frecvent inca din burtica sau cand la 9 luni mergea (impiedicat, dar mergea) de manuta mea in parc sau la 1 an si o luna cand a inceput sa vorbeasca si mai ales, nu a fost bolnavicios. Sunt sigura ca la noi a contat mult faptul ca a iesit cand s-a simtit el pregatit.

Venerata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui spic de grau Despre DPN: aici medicul tine cont de data UM si la prima eco vede din calcule data conceptiei (DC). Apoi DC e cea care hotaraste data nasterii. Eu am avut UM 16/05, DC 25/05 deci DPN 25/02. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spic de grau, multumesc pentru raspuns, dar scuza-ma, nu inteleg la tine, daca acum esti in sapt 35+, atunci cum ai DPN 25 Februarie? La cate saptamani se estimeaza ca tb sa nasti?
Eu la calculatorul de la Despre copii ("cand vine barza"), avand UM la 23 mai 2008, daca pun ciclul de 24 zile asa cum am eu, obtin DPN 22 Feb, iar daca las ciclul de 28 zile (standard), imi iese DPN 27 Feb.
Irina, 3 martie mi se pare cam mult. Nicio ecografie nu mi-a dat termenul asta.
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si

Venerata spune:
Fetelor, ce ma fac, ca mi s-a umflat gingia la o masea de jos. Si ma si doare putin cand ating . CE pot sa iau sa se desumfle pana ajung la dentist?
Cred ca am sa iau in seara asta un eferalgan. AM mai luat si cand am fost racita si stiu ca e OK in sarcina.
Multam pentru sfaturi.
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 33s+

rein spune:
Ingrid70, iti spun cum a fost la mine cu hemoroizii dar nu inseamna ca e general valabil. La indicatia medicului am folosit pe rand laxativ (mi-a facut mai rau, ma ustura cand aveam o 'iesire'), am pus apoi supozitoare si unguente locale (nici o reactie).
Am citit mai mult despre ei, sunt o manifestare specifica sarcinii si am gasit ca face bine sa iau o lingurita de ulei de ricin pe zi (este natural) si sa mananc mai multe fructe. La mine a functionat, uleiul de ricin a facut sa nu mai doara 'iesirile' iar fructele (am ales in special pere) m-au ajutat sa ies zilnic.
Acuma vezi si tu cum iti e mai bine.

IRINA.C spune:
In primul rand am primit telefon de la Viorella a nascut azi dupa masa o fetita sanatoasa de 3kg...sa-i traiasca si sa fie sanatoase!
In al doilea rand multumesc Naty, Roxana, Aalina si tuturor celorlaltor fete pt incurajari...va anunt maine cum ramane 13-14...
In al treilea rand..cred ca Radu are varicela pn la urma, eu am avut si deci bebe ar tbui sa fie bine.Asta e, voi fi cam singura pe acolo, el nu poate urca in spital, sa imbolnaveasa si pe altcineva , imi va fi greu fara el, am plans destul insa.
Gata ...sa-mi tineti pumnii si puneti o vba buna la Doamne doamne pt noi.Va multumesc pt sustinere.Asta este pt voi toate
bb mic
POZE38+

roxanaz spune:
Venera, pat din asta am avut si la Patrick. iar dupa 5 luni am avut o saltea relaxa, din aceea groasa.. cred ca are vreo 15cm grosime cel putin. deci e super ok. ai DPN teoretic 22-27 -februarie, cel ecografic fiind in jur de 20.02
pe primul nivel nu se pune saltea suplimentara din doua motive: unu - pentru ca nivelul acela superior este "valabil" pana la un anumit nr de kg, in general 8, si doi - pentru ca cu ajutorul ei bb va fi mai sus deci va ajunge mai repede la bare si astfel se ridica... lucru pe care nu il vrei cand e asa sus
viorella sper sa fi nascut pana acum si sa fie totul ok!
Alina cum e Ana, a mai facut febra???
miericico ia varsa aici ce te supara... pai asa merge treaba? daca-s doar hormoni.,... ei sa fie de bine. si nu te stresa ptr cum o sa iasa Aidan, important sa fiti amandoi bine, da?

roxanaz spune:
Venera, daca ai ceva gel ptr gingii pentru copii (calgel, dentinoox, etc) aplica-l pe tine ca e bun, are anestezic. excelent este si tantum verde spray, cu actiune anestezica si anti-inflamatorie.

spic de grau spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Venerata
Spic de grau, multumesc pentru raspuns, dar scuza-ma, nu inteleg la tine, daca acum esti in sapt 35+, atunci cum ai DPN 25 Februarie? La cate saptamani se estimeaza ca tb sa nasti? Eu la calculatorul de la Despre copii ("cand vine barza"), avand UM la 23 mai 2008, daca pun ciclul de 24 zile asa cum am eu, obtin DPN 22 Feb, iar daca las ciclul de 28 zile (standard), imi iese DPN 27 Feb. Irina, 3 martie mi se pare cam mult. Nicio ecografie nu mi-a dat termenul asta. Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si ![]() ![]() |
Aici se contorizeaza 41Sapt si jumatate.

Leditia spune:
rein,uleiul de ricin da contractii si provoaca nasterea..eu asa stiu,deci nu cred ca-i ok in sarcina,decat daca vrei sa nasti..:)
Eu am luat tratament oral,plus unguente locale pt Mr H si nimic.Nu ma doare,insa e acolo..ma streseaza.Irina
POZE CU NOI de David Christian