Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (114)
Raspunsuri - Pagina 16

Naty spune:
ttenzika Nadia s-a nascut la 37 sapt + 2 zile cu 2.500 gr. Ea a avut o intarziere de crestere de 2 saptamani adica, la fel ca la tine, varsta la eco era mai mica cu 2 sapt. decat varsta reala, asadar cand s-a nascut era practic de 35 sapt. Desi a fost catalogata "prematur" e super sanatoasa, nu a stat nici o clipa la incubator si a avut APGAR 9. Nu te ingrijora prea tare DAR fii totusi atenta, trebuie monitorizare atenta. Eu timp de o luna am facut si cate 2 eco pe saptamana fiindca nu se stia de ce nu creste si trebuiau sa vada daca nu intra in suferinta fetala. De altfel, intarzierea de crestere a fost unul dintre motivele pentru care dr. a decis sa o scoata inainte de termen. Si se pare ca a avut dreptate, afara creste mult mai bine decat in burtica.
ledi da, mai, toaleta pe capra, nu stiu ce o fi si cu prostia asta, iti zic, e ceva cumplit sa te urci acolo. Si eu m-am urcat de 2 ori, o data a doua zi dupa cezariana si inca o data a treia zi.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI

miereamara spune:
N-am nimic serios mey, doar niste hormoni care isi fac de cap.
Miercuri merg la eco+non stress si vedem ce facem mai incolo, feeling-ul meu e ca o sa ma induca ori saptamana asta ori la inceputul saptamanii viitoare,...mi-e teama sa nu ajung la cezariana, dar oricum ar fi, asta este, important este sa scoata copilul sanatos.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan

Naty spune:
iris daca la pozele mele te referi, sa sti ca flacaul meu e o fetita !
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI

ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui spic de grau Buna la mamici si burtici!Felicitari proaspetelor mamici: Andreea, Eli si Raluca Alexa! Sa va traiasca shupetzelele! ![]() ![]() ![]() ![]() Mai spunea cineva de oreion. Of of! De-asta noi am refuzat in 90% din cazuri musafiri si vizite de cnd am ramas gravida. Iar in cele 10% de cazuri de musafiri veniti, am intrebat de la obraz daca sunt sanatosi, fara virusi.Cineva vorbea de greata. Si mie mi s-au reintors si greata si varsaturile. Vomit si dimineata si seara. Asta nu ma impiedica sa vad kg in plus la cantar. Ma intreb de unde. Cica ar fi normala, ca iar sunt fluctuatii de hormoni. ![]() Eu am avut UM 16/05, DC 25/05 deci DPN 25/02. ![]() ![]() ![]() ![]() |

Leditia spune:
Bebelusi stiu ca tu trebuie sa ajungi la Brasov.Nu stiu ce sa zic..Eu ma asteptam mai intai sa elimin dopul,apoi sa vina durerile alea naspa..si apoi nasterea.Uite ca nu e totul ca la carte...Am avut dureri,am ajuns cu dilatatie 2 la spital(parca)..dar apa rupta.Dopul l-am eliminat pe drum,ca era in tampon cand am ajuns la spital si m-a pus asistenta sa ma dezbrac.Tu evident nu trebuie sa astepti contractiile regulate la 10-15min ca trebuie sa ajungi pana la Brasov..asa ca nush ce sa zic..Eu am ajuns la spital pe un ger crunt..uda,uda..curgea ca la robinet si nici mama tamponului nu a facut fatza :))
Deci uite ca nu a fost cum credeam eu ca o sa fie...dop,contractii nasoale si regulate si abia apoi apa..asa aveam eu in minte travaliul..:)
Mi s-a trezit galma..pup.
POZE CU NOI de David Christian

ttenzika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty ttenzika Nadia s-a nascut la 37 sapt + 2 zile cu 2.500 gr. Ea a avut o intarziere de crestere de 2 saptamani adica, la fel ca la tine, varsta la eco era mai mica cu 2 sapt. decat varsta reala, asadar cand s-a nascut era practic de 35 sapt. Desi a fost catalogata "prematur" e super sanatoasa, nu a stat nici o clipa la incubator si a avut APGAR 9. Nu te ingrijora prea tare DAR fii totusi atenta, trebuie monitorizare atenta. Eu timp de o luna am facut si cate 2 eco pe saptamana fiindca nu se stia de ce nu creste si trebuiau sa vada daca nu intra in suferinta fetala. De altfel, intarzierea de crestere a fost unul dintre motivele pentru care dr. a decis sa o scoata inainte de termen. Si se pare ca a avut dreptate, afara creste mult mai bine decat in burtica. ledi da, mai, toaleta pe capra, nu stiu ce o fi si cu prostia asta, iti zic, e ceva cumplit sa te urci acolo. Si eu m-am urcat de 2 ori, o data a doua zi dupa cezariana si inca o data a treia zi. Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) NOI |
pai lamine de crescut creste, cred, ca la eco de 36 saptamani dupa UM, ecografic erau 34 sapt., acum in loc de 38 sunt 36, eu banuiesc ca creste doar ca e decalajul asta de crestere, doamnne sper sa nu fie ceva probleme de suferinta fetala

mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi

Carmen_Marieta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ingrid70
Pe mine nu ma doare, doar ca se intareste f tare si dupa cativa pasi asa ca stau mai mult in pat. Desi m-am cam saturat. Dar saptamana asta asa am facut: am stat doua zile in pat,m a treia zi m-am plictisit si am incercat sa fac cate ceva si iar m-a deranjat, iar 2 zile in pat. Nu pot spune ca am dureri propriu-zise, e mai mult o senzatie care ma deranjeaza si ma sperie ca ma gandesc ca nu mai am asa de mult. In doua saptamani ajung la termen. ![]() |
Si eu is tot cu 34+, si am aceleasi simptome ca si tine, e o jena, nu durere... mai am si cate o sagetare asa, dar doar atat.
Dra nu pot face mare lucru, daca stau mai mult pe scaun, merg mai mult ma deranjeaza..
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

CADIA spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ingrid70
Ati auzit de ”stimulent cre#351;tere copil (100 RON/lun#259;)”? ![]() |
ingrid, sincer am auzit, chiar am citit mai demult intr-o lege sau OG, dar retinusem ca se acorda in cazuri speciale, nu mai stiu care sunt acelea

ttenzika spune:
pentru voi burtici: http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/articole/Momentul-nasterii-Travaliul-96.
nu ma lasa sa postez, pacat era un filmulet interesant despore nastere38+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

ingrid70 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Carmen_Marieta
Dra nu pot face mare lucru, daca stau mai mult pe scaun, merg mai mult ma deranjeaza.. Poze .. http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png ![]() ![]() ![]() ![]() |
Apropo! Cred ca-mi iese un hemoroid! Stie cineva ce se poate lua pt asta? Si am si o scurgere mai abundenta, albicioasa?