Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (114)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

TTenzika daca e colul deschis o sa nasti,iar fetita nu e mica,asa a fost a mea ,la 38 de saptamani si ceva...am plecat din maternitate si avea 2750gr,dar a recuperat - a luat 1800gr in prima luna de viata...stai linistita ca e ok

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 35+Mihai Adrian

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Felicitari noilor mamici pentru bebelusi si nastere usoara celor care urmeaza sa nasca astazi!

Eu sunt tot 2 in 1 fara semne, o sa intru mai rarut ca am o stare mai nasoala si nu vreau sa va "contaminez" si pe voi!
Multumesc pentru incurajari si agitate!
Iris,Veronica,Irina!
V-am pupat si aveti grija de voi!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Off mai fetelor de ce m-o tine pe mine sub coasta in dreapta cand stau pe scaun nu stiu de-aia nici nu va mai prea scriu asa mult ca trebuie sa stau in pat.

35+ Vlad Mihai

AMR 5 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

multumesc din suflet fetele,pentru raspunsuri

38+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere scrie-ne ce te supara ca si tu ne-ai suportat cand am avut probleme sau stari mai proaste.

Ledi pai si eu tot asa cred ca te ia dureri insuportabile, tu vrei sa imi spui ca nu e asa???????Eu TREBUIE sa imi dau seama cand vin daca vreau sa ajung la Brasov. Stiu ca v-am stresat cu asta dar chiar e un stres pentru mine desi medicul a zis sa nu imi fac griji ca ajung sigur.
Mai lamuriti-ma cu contractiile astea va rog

35+ Vlad Mihai

AMR 5 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

da chiar asa, si eu vreau lamuriri despre travaliul asta, asa am zis si eu ca daca durerile nu sunt mari nu e travaliu, am vb acum cu cineva la telefon si mi-a spus ca tot asa a avut si ea dureri ca la ciclu, oare am intrat in travaliu???de ieri de la ora 21???, sau e durerile astea care nu se mai termina prevestesc travaliul

38+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Prima faza a travaliului poate dura de la cateva ore la cateva zile,iar femeia nici macar nu stie ca este in travaliu. Faza activa a travaliului, cand te dilati de la 4 la 10 cm este caracterizata prin dureri si contractii mari. De aceea toti medicii spun ca e indicat sa mergi la spital cand ai contractii la 5-7 minute departare, atunci de regula esti in faza activa a travaliului.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Citat:
citat din mesajul lui Venerata

Intrebasem si eu zilele trecute despre TRUSOU? Ce este, cum se obtine? Multam.Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 32s+
Trusoul este ca un ajutor pentru nasterea bebelului, in valoare de 150 ron, pe care statul il acorda nou-nascutului.
Pentru obtinere ai nevoie de: cerere tip, declaratie pe proprie raspundere privind nesolicitarea anterioara a cv. trusoului, act identitate solicitant (orig+copie), act identit. celalalt parinte (copie), certif nastere bebe (orig + copie), si dosar sina
Pentru depunere:DGASPC a sectorului unde locuiesti.
Tot aici se depun si actele pentru alocatia de 200 ron si pentru prima de nastere de 213 ron
Edit: 230 ron pt copiii nascuti in 200937+cu CLARA MARIA
Ati auzit de ”stimulent cre#351;tere copil (100 RON/lun#259;)”?34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Miere eu ma plang si cand nu am motive...tu ce ai, de la ce starea nasoala?. Ai mai trecut pe la spital ? te pup mult de tot...siii of the record nasa mea cu baiatul a facut 42 sapt cu el si e ditai galiganu de 10 anisi nu o mai monitoriza nimeni

bb mic

POZE
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Fetele multumesc pt sustinere-sfaturi, nu pot plati o rata in avans acum, dar o sa incerc sa platesc la termen, sa nu mai decalez. Ce ma enerveaza este "interesul" lor pt client, iti iau bani si pt "buna ziua" , si daca platesc in avans am impresia ca au un comision pt plata anticipata... NASTERE USOARA VIORELLA!!!!!Poate iei un nr de tel a uneia dintre noi sa ne dai SMS, sau lasa-ne un nr de tel, sa te sunam...daca vrei bineinteles. Cadia si la mine curge... cateodata e mai mult decat cateva picaturi.
Ingdrid, Crisspy si mie mi se intareste burtica, si cand stau pe scaun, si cand merg mai mult, dar este normal. Sunt contractii normale, atata timp cat nu sunt foarte dureroase.
Flo incearca sa iesi macar putin din casa, mie dr asa mi-a zis, pana in 30-45 min miscare afara zilnic, cat pot. si numai INSOTITA....
Alina sper ca ANA sa fie bine... Multa sanatate.. Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png34+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Pe mine nu ma doare, doar ca se intareste f tare si dupa cativa pasi asa ca stau mai mult in pat. Desi m-am cam saturat. Dar saptamana asta asa am facut: am stat doua zile in pat,m a treia zi m-am plictisit si am incercat sa fac cate ceva si iar m-a deranjat, iar 2 zile in pat. Nu pot spune ca am dureri propriu-zise, e mai mult o senzatie care ma deranjeaza si ma sperie ca ma gandesc ca nu mai am asa de mult. In doua saptamani ajung la termen.34+

Mergi la inceput