Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (114)
Raspunsuri - Pagina 13

IRINA.C spune:
hmmm Naty se descarcase...multumesc acum e in priza...multumesc, nici nu am realizat.
bb mic
POZE38+

Leditia spune:
Viorella
Alina,multa sanatate puiutei tale.
Ma poate lamurii si pe mine cineva?De ce ziua David nu are nimic,respira ok,iar noaptea e agitat,respira greu si are nasucul,mai exact nara dreapta plina de mucisori?
Azi dim mi-a regurgitat o gramada.
In rest sunt rupta de obosita,dupa o noapte agitata,trezita de la 4,stat la cheremul lui fii-miu pana la 7,cu mancat,schimbat,tinut in brate,linistit etc...Apoi de la 9 am luat-o de la capat pana la 12..Si am dormit si eu de la 2 la 4.
POZE CU NOI de David Christian

bebelusi spune:
V-am pus pe mailul comun poze noi si mail de la Eli.35+
Vlad Mihai
AMR 5 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Naty spune:
viorella nu stiu ce sa zic de epidurala, eu am avut prima data generala si acum rahie. Cred ca la epidurala iti monteaza un cateter in spate, pe cand la rahie e doar o injectie in coloana. Si alta substanta. Eu nu am mncat/baut fiindca doctorul meu era pregatit pentru generala, anestezistul a hotarat sa faca rahie atunci. Cu ce dr. nasti? Oricum, mult, mult succes. Tinem pumnii stransi si asteptam o poveste mai vesela decat a mea
alina offf, multa sanatate Anei. Te inteleg ca esti speriata, sti ca si eu am fost cu enterocolita Ioanei (apropos nici acum, dupa 8 zile nu e 100% OK).
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI

viorella spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IRINA.C Raluca Alexa deci ai scapat de 13 si FELICITARI!!!!!!!!!!!!Sa traiasca bebe si sa fie sanatos Aryia deocamdata abia m-am trezit..sunt bine ![]() Venerata dc UM=23 mai 2008 pe cerculetul meu ginecologic spune asa:dpn=3 martie 2009 , ai implinit 32 sapt (deci ar tbui sa ai 32+ la semnatura) Carmendobitocism la banca, nu merita sa schimbi data, ce sa face le dai 250 roni pe degeaba? Crysyana este normal si nu este normal.adik unele fete patesc asta , dc se accentueaza TREBUIE insa sa vbesti cu medicul.La primul episod mai stai sa vezi ce si cum, dc se mai repeta etc ViorellaBAFTAAAAAAAAAA!!!!!!!!1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() De Miere nici o veste? A intrat ieri la ora ei?parca nu ![]() CadiaDA! este o pregatire a sanilor si eu o am si e f bine ca exista ![]() Despre mine...nu mai am ce sa va zic.Ma duc maine...am un status nou la mess ..se numeste "13-14 cu...Andrei" asa ca...mai intru azi.Va pup bb mic POZE ![]() ![]() |
MI-A ZIS DOCTORA C-O SA-MI LASE CATETERUL 2 ZILE.PRESUPUN CA N-O SA POT SA MA DAU JOS DIN PAT IN ASTEA 2 ZILE.O SA VAD CE-MI ZICE DOCTORA.SPER SA FIE TOTUL BINE.
MULTUMESC PT INCURAJARI!

viorella spune:
citat din mesajul lui Naty viorella nu stiu ce sa zic de epidurala, eu am avut prima data generala si acum rahie. Cred ca la epidurala iti monteaza un cateter in spate, pe cand la rahie e doar o injectie in coloana. Si alta substanta. Eu nu am mncat/baut fiindca doctorul meu era pregatit pentru generala, anestezistul a hotarat sa faca rahie atunci. Cu ce dr. nasti? Oricum, mult, mult succes. Tinem pumnii stransi si asteptam o poveste mai vesela decat a mea ![]() alina offf, multa sanatate Anei. Te inteleg ca esti speriata, sti ca si eu am fost cu enterocolita Ioanei (apropos nici acum, dupa 8 zile nu e 100% OK). Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) NOI |
Dr. mea e Adina Lungu,o dr. f. draguta pe tot parcursul sarcinii.sper sa fie ok si acum la nastere.
mai am 2 ore si plec la spital

Leditia spune:
citat din mesajul lui viorella SA-MI TRIMITA SI MIE CINEVA UN PM CU NR. DE TEL SA VA ANUNT MARELE EVENIMENT. ![]() |
ti-am lasat niste mesaje pe mess.

POZE CU NOI

Carmen_Marieta spune:
Viorella pai nu ai PM activat!!!!
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png34+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.