ceva bun/profund in fiecare zi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

- "Curiozitatea e o planta mica si delicata care are nevoie, în afara de stimulare, mai ales de libertate." (sa nu uitam asta cand ne crestem copiii)
- "Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se întâmple în acelasi timp." (...asa de probata...)
- "Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim." (sau nimic nu e intamplator - preferata mea)
toate spuse de ALBERT EINSTEIN

si inca una pe care imi place sa o cred:
“Omule nebunule, tu faci minuni fara sa stii si nu cunosti aproape deloc puterea formidabila a gandirii tale. Sa stii ca tot ce inchipuiesti este realizabil si se face direct proportional cu increderea ta. De ce te feresti oare sa stai de vorba cu tine insuti si sa te inchipuiesti, descoperindu-te un perfect zeu?” TUDOR ARGHEZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

"We will cross the bridge when we'll come to it" - vom traversa podul cand vom ajunge la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

"fear is for those who don't want to succeed."
(frica e pentru cei ce nu vor sa reuseasca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

"I like pigs. Dogs look up to us. Cats look down on us. Pigs treat us as equals. " Sir Winston Churchill

"Imi plac porcii. Cateii se uita la noi de jos in sus. Pisicile ne privesc de sus. Porcii ne trateaza ca fiind egali."

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

All animals are equal, but some animals are more equal than others - Toate animalele sunt egale, dar unele animale sunt mai egale decat celelalte (George Orwell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

apropos de porci,
sunt animalele cele mai asemanatoare omului.Daca am grefa o inima sau un ficat de porc la un om ,ar merge totul perfect.Porcii sunt animale foarte intelegente.
Mancati carne de porc?
ah, si mai este animalul cel mai infidel dintre animale,ciudat,cata asemanare cu omul.

Citat:
citat din mesajul lui Deus

"I like pigs. Dogs look up to us. Cats look down on us. Pigs treat us as equals. " Sir Winston Churchill

"Imi plac porcii. Cateii se uita la noi de jos in sus. Pisicile ne privesc de sus. Porcii ne trateaza ca fiind egali."

poze familia mea

Sophia 2ani 06.09.06
+28
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

apropos de porci,
sunt animalele cele mai asemanatoare omului.Daca am grefa o inima sau un ficat de porc la un om ,ar merge totul perfect.Porcii sunt animale foarte intelegente.
Mancati carne de porc?
ah, si mai este animalul cel mai infidel dintre animale,ciudat,cata asemanare cu omul.

Citat:
citat din mesajul lui Deus

poze familia mea

Pentru mine cea mai buna pasare e porcul. Dar tocmai ce mi-am promis sa nu mai mananc atatea 'porcarii'.

Ete si niste proverbe cu porci:

Nu se poate si cu porcu-n batatura si cu slanina in pod (mai e o varianta dar nu poci pentru ca s-o scriu; ceva cu sufletu-n rai; varianta englezeasca ar fi 'You cannot both dance and not pay the piper')

Porcul il bati si el zice ca-l scarpini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

„Als ich klein war, glaubte ich, Geld sei das wichtigste im Leben. Heute, da ich alt bin, weiss ich: Es stimmt.“ (Oscar Wilde)
Cind eram mic, credeam ca banii sint cei mai importanti in viata. Astazi fiind batrin, stiu: asa este.

„Wir lernen aus Erfahrung,dass die Menschen nichts aus Erfahrung lernen.“ (George Bernhard Shaw)
Invatam din experienta ca oamenii nu invata nimic din experienta.

„Der einzige Mann, der wirklich nicht ohne Frauen leben kann, ist der Frauenarzt.“ (Schopenhauer)
Singurul barbat care cu adevarat nu poate trai fara femei, este doctorul ginecolog.

„Die Menschen bauen zu viele Mauern und zu wenig Brücken.“ (Sir Isaac Newton)
Oamenii construiesc prea multe ziduri si prea putine poduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

"Daca inchizi ochii se face noapte, dar e absurd sa cauti stele."

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

"ceva bun/profund in fiecare zi "

la "ceva bun" am venit cu zicala cu prajitura ...la ceva "pro-fund" va aduc o poza din hustler premium magazin?

Mergi la inceput