Puiuti de Randunici 2008 (187)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

olteanco, dar de ce nu te-arati mai des in poze, ca frumoasa esti, haioasa esti?!..uitasem de carutele la fe, ufff

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Eu m-am saturat de facut mancare, randunoiul de spalat vase!Of!

Naty, n-ai ce-i face cu statul pe jos! si eu la inceputuri puneam o patura pe covor, dar am renuntat repede, ca mai mult ma enervam cu ea!
Sebul nu sta cu zuza decat la somn, in timpul zilei deloc ca nu i-o dau, degetle si jucariile le mai baga dar mai putin...
Cand avea Ilinca varsta lui, pentru ca eram in fiecare zi in parc cate 4 ore strangea cojile de seminte de pe jos...era ceva de neimaginat cu ce viteza le baga in gura! O data a bagat un gandac mare si negru, am crezut ca mor! Chistoacele de tigari n-o tentau foarte tare, am reusit sa o invat repede sa le puna la cos!
ma rog, o sa vedeti voi la primavara cum o sa fie!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cateva pozici noi cu Sufletica aici.

Fug la programul de seara, vorbim mai tarziu.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Multumesc de sfaturi!
am incercat sa ii dau lapte-nu a baut decat 40 de ml!i-am pus in laptic un plic de biotics!apoi i-am facut ceai de menta si a baut cam 100 de ml,si a facut dupa 30 de minute iar kk!a inceput maraiala,si l-am culcat cu lapticul ce i-a ramas....acu doarme!cine stie pt cat timp..mi-e ca-si deregleaza si somnul!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Buna seara fetelor!

V-am ajung cumva din urma, si nu stiu cat am mai retinut!

Si ieri am vrut sa sciu dar m-a intristat foarte tare ceea ce ne-a zis Simo, si nu am mai putut scrie.E foarte trist, nu imi pot inchipui asa ceva niciodata.

Olgutza, m-ai speriat si tu cu fermuarul, dar intre timp am vazut ca a iesit, ma bucur ca ati scapat de el.

Bubu, iti trimit putere si ai incredere

Stela.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

am vazut Sufletica ochioasa, se face tot mai frumoasa, si-mi pare ca seamana bine cu Razvi!
tuchi eu abia astept primavara!..cu toate cele!

bai, m-a intepat azi burta toata ziua, nu constant, din cand in cand, nu naspa rau, dar nasolutz asa, sacaitor...ati simtit asa vreuna cand a venit CM prima data?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Clau,
Pe sarbatorit nu ni-l arati?
Simo, pupici barosanului, sa se faca bine!

mai, Sebul face kk si de 4 ori pe zi, fara sa fie diaree...sunt scaune legate, consistente...

va prezintcetateanul turmentat

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

ce misto merge!! e durere cum i se inmoaie gladiolele!!

Mergi la inceput

Clau, am vazut sufletica cea frumoasa !!!

Sovi, am tot auzit laude la adresa delfinasului, si nu am vazut filmuletul, il vreau si eu. Poate ma ajuta careva randunica cu un link!

Naty, si filumletzul cu Iulia mergareata l-am scapat!! Deci, vreau si eu sa-l vad!

Am vazut frumoase poze de la intalneala cu care ma ofticati in continuu, si eu vreau.
Am vazut pe frumoasa zen Sovi, pe Kya cu zana si culoarea noua care ii sta foarte bine, pe tanara noastra blonda Mimo, care arata ffff bine, pe Ariel in flagrant cu farfuria in fata , pe Stela, care e o frumoasa si finutza, pe cuscra Catalina, fara averile din dotare, pe dodoloata lui Cris si pe Cris, si pe Luny cu fete in brate , si nu mai stiu, am scapat pe cineva???? A pe blondina Bubu sexygospodina.

Ce mi-ar place sa ma duc si io!!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ce tare e Sebaceul !!! Ce a obosit saracutzul!!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput