Farduri minerale - 100% naturale (2)
Raspunsuri - Pagina 14
Qamar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alia_ro
il stiam mai demult, insa nu e tentant ca pret. Prefer sa astept mai mult pt o comanda, primesc si kitul free, fac si economie. Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut |
inseamna ca e vorba de costul de oportunitate
eu mereu am preferat ca atunci cand comand ceva, sa imi parvina cat mai repede
in plus am incredere 100% in persoana care le face cu manutzele ei
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
barbarella spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Noe
inseamna ca e vorba de costul de oportunitate eu mereu am preferat ca atunci cand comand ceva, sa imi parvina cat mai repede in plus am incredere 100% in persoana care le face cu manutzele ei www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo |
Daca le face cu manutzele ei, nu putea sa le faca si niste poze? Ma gandesc ca a facut exact aceleasi nuante ca pe Lily Lolo tocmai pentru ca nu avea aparat de fotografiat la indemana. Scuza-mi sarcasmul, dar ceva nu se potriveste in povestea ta. De ce nu recunoaste pe site ca produsele sunt Lily Lolo?
anne16 spune:
Barbarella, Noe ne-a aratat ca se gasesc farduri minerale si la noi.
Daca sunt 'Lily Lolo' sau de 'puretouch' sincer nu cred ca intereseaza pe cineva.
Ideea este: cine doreste si se grabeste poate sa cumpere de pe site-ul romanesc.Nu este nimeni obligat
Este alegerea fiecaruia de unde cumpara.
Poate iti faci si tu si daca ai preturi care sa ne convina, atunci cumparam de la tine sau de la altcineva care are acest business.
Multumim pt site, Noe
Qamar spune:
Anne, merci pt interventie
mai, fetelor, nu am energie de discutii de-astea asa, ca sa fie
nu va obliga nimeni sa comandati dintr-un loc sau din altul, eu v-am dat o alternativa
va place, considerati ca merita sau ca iesiti in avantaj (si nu ma refer numai la bani), go ahead, comandati!
nu va place, asta e...move on!
dar nu va bagati cu bocancii in munca unui om, ok?
barbarella spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Noe Anne, merci pt interventie mai, fetelor, nu am energie de discutii de-astea asa, ca sa fie nu va obliga nimeni sa comandati dintr-un loc sau din altul, eu v-am dat o alternativa va place, considerati ca merita sau ca iesiti in avantaj (si nu ma refer numai la bani), go ahead, comandati! nu va place, asta e...move on! dar nu va bagati cu bocancii in munca unui om, ok? www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo |
Nu mi se pare nici mie frumos sa spui ca stii sigur ca 'le face singura cu manutzele ei' cand de fapt ele sunt comandate de la o alta firma. E foarte urat din partea lor ca incearca sa fraiereasca oamenii.
Mi se pare ca cei cu site-ul sunt cei care isi baga bocancii in munca oamenilor care au lucrat ca sa faca produsele alea, nerecunoscandu-le meritele.
Qamar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui barbarella
Nu mi se pare nici mie frumos sa spui ca stii sigur ca 'le face singura cu manutzele ei' cand de fapt ele sunt comandate de la o alta firma. E foarte urat din partea lor ca incearca sa fraiereasca oamenii. Mi se pare ca cei cu site-ul sunt cei care isi baga bocancii in munca oamenilor care au lucrat ca sa faca produsele alea, nerecunoscandu-le meritele. |
barbarella, exagerezi foarte tare si nu inteleg de ce
e foarte urat din partea ta ca vorbesti fara sa stii despre ce e vorba si aduci acuze pe care sunt sigura ca nu le poti justifica
am sa iti ignor postarile in continuare, nu am energie de pierdut in discutii cu trolli
alia_ro spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Noe
inseamna ca e vorba de costul de oportunitate eu mereu am preferat ca atunci cand comand ceva, sa imi parvina cat mai repede in plus am incredere 100% in persoana care le face cu manutzele ei www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo |
da, pana la urma totul se reduce la bani, stai linistita ca si producatorii din US tot cu manutele lor le fac... cel putin marea majoritate (vezi pureluxecosmetics si altii). De ce as plati dublu, chiar triplu pe un produs autohton, cu ingredienti poate straini, doar ca e facut de un roman? No thanks. Nu sunt chiar asa de ahtiata dupa "fabricat in Romania". Pana la urma am fost multumita de produse, chiar daca am sosit in 2-3 saptamani.
Make-up-ul nu e un produs vital pt mine ca sa fiu dispusa sa platesc un pret asa mare...prefer sa imi iau cantitati mai mici si pigmenti diferiti.
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
alia_ro spune:
Am vazut ca Ina Ioana le promoveaza masiv pe alte forumuri... oare de ce nu a mai dat pe aici, ca doar era printre primele care au contribuit la dezvoltarea subiectului? Oare e chiar ea manufacturiera? Ca tot ne zicea ca vrea sa dezvolte o afacere in domeniu...
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
ileana spune:
citat din mesajul lui alia_ro Am vazut ca Ina Ioana le promoveaza masiv pe alte forumuri... oare de ce nu a mai dat pe aici, ca doar era printre primele care au contribuit la dezvoltarea subiectului? Oare e chiar ea manufacturiera? Ca tot ne zicea ca vrea sa dezvolte o afacere in domeniu... Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut |
....si Emma ( din Germania) parca avea intentia sa produca....asa a scris ultima data, cand nu era multumita de EDM.
barbarella spune:
citat din mesajul lui Noe barbarella, exagerezi foarte tare si nu inteleg de ce e foarte urat din partea ta ca vorbesti fara sa stii despre ce e vorba si aduci acuze pe care sunt sigura ca nu le poti justifica am sa iti ignor postarile in continuare, nu am energie de pierdut in discutii cu trolli www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo |
Noe, lamureste-ma si tu daca nu am inteles bine situatia. Nu e cazul sa ma jignesti. Eu nu te-am jignit pe tine.