Farduri minerale - 100% naturale (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greenlife spune:

Fetelor, ajutati-ma, va rog, nu ma descurc cu metoda de plata: comenzile la everydayminerals le platiti direct prin cardul de credit sau prin pay pal? Pentru varianta card direct trebuie sa fie Visa sau Mastercard sau merge si un card de debit romanesc Maestro? Eu am mers astazi la banca unde mi-au facut o activare pentru plati on-line, dar nu merge nici asa: pe site imi da eroare in procesarea platii. Am incercat cu cardul sotului, Mastercard, tot eroare imi da: trebuie activat si asta?
Mi-am facut un cont Pay pal (cu cardul sotului, ca al meu nu a mers), am atasat datele cardului de cont si sunt in faza in care mi s-au retras acei 1,5 euro. Cum se obtine acel cod de 4 cifre - din extrasul de cont de la banca, am inteles corect? Si cum incarc apoi contul? M-am zapacit si nu mai am rabdare sa-mi comand mostre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Pana acum eu am platit la EDM doar cu cardul Mastercard Mondo de la BT si nu am avut probleme niciodata.
Cat despre paypal, dupa ce primesti codul din 4 cifre si ti-l verifica pe site-ul lor, nu mai trebuie sa faci nimic, nu trebuie decat sa ai contul de la banca alimentat si sa selectezi optiunea de plata prin paypal atunci cand vrei sa dai comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinaa2m

Sa fii atenta, cursul de schimb e diferit de cel de la BNR, e mai mare

ai idee cu cat e mai mare?
sper sa nu am niste surprize " mult prea mari" cand o sa ajung la banca sa cer un extras de cont

pai inainte iti face automat tranzactia in lei, apoi daca esti de acord cu suma, plasezi efectiv comanda.

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

eu am terminat-o cu comenzile din afara, prea mult dureaza
si a aparut ceva autohton, even better: puretouch.ro
ia, spor la machiat

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noe, am intrat si eu pe puretouch.ro - arata ok, insa unde sunt facute fardurile, ai idee?
Ce nu mi-a placut la site-ul asta e ca nu are optiunea de mostre si ca nu dau gramajul produselor si dimensiunile (la pensule) ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenlife spune:

Va multumesc frumos pentru sfaturi! Sa vad daca reusesc azi sa fac comanda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Noe, mie imi par preturile cam mari...poate este si cantitatea pe masura, dar......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbarella spune:

Pozele produselor de pe puretouch.ro sunt aceleasi ca cele de pe Lily Lolo, prin urmare banuiesc ca sunt aceleasi produse. Un fard de ochi la Lily Lolo ii 5 lire(in jur de 25 RON), pe site-ul asta ii 36 RON. Numai ca au schimbat denumirea pigmentilor :D Adica fardul de ochi Gunmetal de pe Lily Lolo aici se numeste Moonshine; la fel sunt toate schimbate. Nu scrie nimic de transport, dar nu cred ca merita sa iei de aici, cand poti lua direct din Anglia, si ai si garantia ca sunt originale. Transportul din Anglia nu e cine stie ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noe

eu am terminat-o cu comenzile din afara, prea mult dureaza
si a aparut ceva autohton, even better: puretouch.ro
ia, spor la machiat

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

il stiam mai demult, insa nu e tentant ca pret. Prefer sa astept mai mult pt o comanda, primesc si kitul free, fac si economie.

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Ce culori faine au bagat astia de la EDM...si au schimbat si kiturile ..faine noile culori de ochi...bune ca pret noile seturi.

uite alti intrati pe piata romaneasca la preturi uriase, dar cu ceva in plus ...
http://www.beauty-tv.ro/

Mergi la inceput