Farduri minerale - 100% naturale (2)

Farduri minerale - 100% naturale (2) | Autor: alia_ro

Link direct la acest mesaj

am ajuns si noi la capitolul doi

puteti urmari ce s-a dicutat pana acum aici

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

am descoperit ca exista si la noi www.beprecious.ro/game.php?id_gama=43" target="_blank">un magazin online de unde poti cumpara pigmenti minerali, dar nu fabricati in Romania si la niste preturi f. mari, comparativ cu ce poti lua din US.
Hm...m-oi fi obisnuit eu cu EDM

recomand pigmenti 3 in 1 - isi schimba culoarea in functie de lumina si de unghiul din care priviti. Se aplica cu pensula uda (wet/foil application). Eu am Illusion si este super.

cititi www.themineralmakeup.com/applying-mineral-makeup/07/19/2006/" target="_blank">cum se aplica cosmeticele minerale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Alia, multumim!
Ma apuc de citit cum se aplica fardurile minerale...
Frumos inceput de capitol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hello, fetelor
in cat timp ajunge comanda de la everyday minerals?--sa stiu cand sa ma duc la posta, la noi nu ajunge postasul

merci

"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

pt toate fetele care vor sa comande la EDM: comanda ajunge cam in 14 zile. La prima comanda mi-au trimis freebies-urile separat, insa nu am mai platit pt transport, mi-au trimis anterior un email in care ma anuntau chestia asta. La pureluxe cam tot la fel in 2 saptamani. Comenzile ajung sigur, cel putin la mine asa a fost. In perioada Craciunului mi s-a parut ca au ajuns un pic mai tarziu, e normal, de ex. la comanda plasata pe 19 dec. am primit aviz pt data de 9 ianuarie sa ma prezint la posta. Pana acum nu am platit decat 2 lei taxe postale, dar am avut si comenzi mici, de max 30 dolari.

By the way, de la 1 decembrie 2008 s-a ridicat plafonul pt cumparaturile din statele non-UE privind limita pt care nu se plateste vama, pt magazinele online care trimit prin posta, de la 22 euro (aprox) la 150 (o suta cinci zeci) euro! Da, ati citit bine! Asa ca e bine de stiut daca un vames zelos se apuca sa calculeze taxele vamale!!! Cica nu e valabil la TVA, doar la taxe vamale... Oricum e bine!

eu am aflat de aici si de aici si in limba romana

Sper ca v-am fost de folos!

Pupici!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alia_ro

pt toate fetele care vor sa comande la EDM: comanda ajunge cam in 14 zile. La prima comanda mi-au trimis freebies-urile separat, insa nu am mai platit pt transport, mi-au trimis anterior un email in care ma anuntau chestia asta. La pureluxe cam tot la fel in 2 saptamani. Comenzile ajung sigur, cel putin la mine asa a fost. In perioada Craciunului mi s-a parut ca au ajuns un pic mai tarziu, e normal, de ex. la comanda plasata pe 19 dec. am primit aviz pt data de 9 ianuarie sa ma prezint la posta. Pana acum nu am platit decat 2 lei taxe postale, dar am avut si comenzi mici, de max 30 dolari.

By the way, de la 1 decembrie 2008 s-a ridicat plafonul pt cumparaturile din statele non-UE privind limita pt care nu se plateste vama, pt magazinele online care trimit prin posta, de la 22 euro (aprox) la 150 (o suta cinci zeci) euro! Da, ati citit bine! Asa ca e bine de stiut daca un vames zelos se apuca sa calculeze taxele vamale!!! Cica nu e valabil la TVA, doar la taxe vamale... Oricum e bine!

eu am aflat de aici si de aici si in limba romana

Sper ca v-am fost de folos!

Pupici!

Super informatia.
Eu am facut comanda in 23 decembrie.
Inca n-am primit avizul.
Prima comanda a venit cam in 17-18 zile.
E bine de stiut cu taxele vamale si Tva-ul.
Eu prima data am platit TVA si eram la limita ( putin sub) cei 22 de EUR.
Acum nu ma las....

....21 de zile...n-a venit avizul nici astazi.
Banii i-au luat la 5 zile dupa comanda, am vazut pe extras...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbarella spune:

Nu am vazut pe nimeni sa pomeneasca companii europene producatoare de cosmetice minerale . Pe mine m-a ingrozit din start ideea unei comenzi in state. Exista companii din astea si in germania, si in tarile nordice de exemplu, dar cei mai avantajosi imi par mie Lily Lolo, care sunt in Marea Britanie, si pentru comenzi in UE cer o lira jumatate pentru produse pana in 50 g si 4 lire pentru comenzi mai mari. Poti sa comanzi mostre pentru aproape toate produsele; o mostra de fond de ten e o lira, dar te tine o gramada. Eu am avut 3 mostre, una nu mi s-a potrivit, si celelalte 2 mostre, folosite cam o data la 2-3 zile aproximativ, m-au tinut vreo 3-4 luni!

Eu folosesc de un an numai fond de ten(care e de fapt pudra) de la ei. Oricum, mie nu mi se pare ca machiajul mineral are putere de acoperire chiar asa mare, si nu ramane pe fata toata ziua asa cum se lauda toate companiile. Dar intradevar, prima data cand am folosit fondul asta de ten am ramas socata cat de mult mi-a luminat fata si cat de uniforma era culoarea tenului.O sa fac si o mica recenzie pentru cine e curioasa:

- fondul de ten e cam mat pentru gustul meu, nu stiu daca cele de la alte firme sunt foarte diferite. Eu am tenul deschis si mereu am avut probleme sa gasesc o nuanta destul de deschisa, dar la Lily Lolo nu am avut problema asta. Culoarea care mi se potriveste mie e Warm Peach combinata cu Porcelain. Blondie seamana foarte mult cu Warm Peach, si In The Buff e putin mai inchis. Un borcan mare de fond de ten e 12 lire, dar cred ca te tine o vesnicie
- ce imi place la nebunie de la ei e blushul Rosebud , arata foarte natural. Am mai comandat si Cupcake, dar e prea portocaliu, cu toate ca nu arata asa in poza
- anticearcanul Peep-O, imi pare prea galbui
- corectorul Blush Away, cu toate ca arata verzui, pe fata e ca un var alb

Cat de curand o sa comand:
- mostra blush Real Rouge
- farduri Smoky Brown si (cred) Golden Lilac sau Sticky Toffe

Scuze pentru lungimea mesajului. Sper ca o sa ajute pe cineva postul meu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui barbarella

Nu am vazut pe nimeni sa pomeneasca companii europene producatoare de cosmetice minerale . Pe mine m-a ingrozit din start ideea unei comenzi in state. Exista companii din astea si in germania, si in tarile nordice de exemplu, dar cei mai avantajosi imi par mie Lily Lolo, care sunt in Marea Britanie, si pentru comenzi in UE cer o lira jumatate pentru produse pana in 50 g si 4 lire pentru comenzi mai mari. Poti sa comanzi mostre pentru aproape toate produsele; o mostra de fond de ten e o lira, dar te tine o gramada. Eu am avut 3 mostre, una nu mi s-a potrivit, si celelalte 2 mostre, folosite cam o data la 2-3 zile aproximativ, m-au tinut vreo 3-4 luni!

Eu folosesc de un an numai fond de ten(care e de fapt pudra) de la ei. Oricum, mie nu mi se pare ca machiajul mineral are putere de acoperire chiar asa mare, si nu ramane pe fata toata ziua asa cum se lauda toate companiile. Dar intradevar, prima data cand am folosit fondul asta de ten am ramas socata cat de mult mi-a luminat fata si cat de uniforma era culoarea tenului.O sa fac si o mica recenzie pentru cine e curioasa:

- fondul de ten e cam mat pentru gustul meu, nu stiu daca cele de la alte firme sunt foarte diferite. Eu am tenul deschis si mereu am avut probleme sa gasesc o nuanta destul de deschisa, dar la Lily Lolo nu am avut problema asta. Culoarea care mi se potriveste mie e Warm Peach combinata cu Porcelain. Blondie seamana foarte mult cu Warm Peach, si In The Buff e putin mai inchis. Un borcan mare de fond de ten e 12 lire, dar cred ca te tine o vesnicie
- ce imi place la nebunie de la ei e blushul Rosebud , arata foarte natural. Am mai comandat si Cupcake, dar e prea portocaliu, cu toate ca nu arata asa in poza
- anticearcanul Peep-O, imi pare prea galbui
- corectorul Blush Away, cu toate ca arata verzui, pe fata e ca un var alb

Cat de curand o sa comand:
- mostra blush Real Rouge
- farduri Smoky Brown si (cred) Golden Lilac sau Sticky Toffe

Scuze pentru lungimea mesajului. Sper ca o sa ajute pe cineva postul meu.

..comandam din State, ca asa a fost primul post si recomandarile..
Iti multumim mult!
Da si link-ul ( nu-i nici o problema, sa vedem ce si cum)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbarella spune:

www.lilylolo.co.uk/" target="_blank">http://www.lilylolo.co.uk/

Mergi la inceput

Cred ca despre astia vorbesti:

http://www.lilylolo.co.uk/

par interesanti.
Ce preturi ai spus la livrare, sunt bune....

Mergi la inceput