PRIETENE FARA TITLU (27)
Raspunsuri - Pagina 9
miraklucker spune:
buna dimineata
....vad ca voi deja v-ati baut cafeluta. Eu sunt in pauza de 5 min. Barbatu tocmai pleca, copii sunt inca la Tv. Vreau sa imbrac fetele si sa ies putin cu ele. Din cauza ca au fost racite nu au mai scos nasul de duminica din casa, si simt ca o sa clachez daca o tin toata ziua asa cum au inceput de dimineata.
Ingrid, ce bine le spune Diana.........acum au inceput reducerile aici de aia le-am aprovizionat cu cate ceva. Pijamalele sunt roz si le-am luat la 6 fr una. Si la david ii trebuie dar pentru el nu erau.
ale mele fete au dormit azi noapte impreuna in camera, l-am lasat pe David singur ca e bolnavior. La 10 dupa 2 ore de pus in pat inca "discutau"
Daniela eu i-am luat anul trecut la selin geaca de ski nr 92 si e buna si acum, in schimb pantalonii de ski sunt 96 si mergeau ceva mai mari. Si eu zic ca 96 e ok pentru la anul pentru Rares.
....pai haideti in Elvetia la munte. Sora si cumnatul tau nu vin nici ei pe aici? (parca cumnatul tau e elvetian daca nu ma insel, nu?)
...n-am vazut-o inca pe Ioana tunsa dar ma uit imediat.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
Ingrid S spune:
Mira, pai tocmai ca a spus si Irina de reduceri, asa numai bine gasesc si eu ceva haine. Altfel, u ar avea nevoie, e burdusita bine. Sertarele gem, saracele...
Am vazut pozele, frumoase, zona e splendida. Daar, am ras de ma durea burta la poza cu Selin incaltata cu patine cu rotile (alea sunt, nu?)...arata bestial, ca Motanul incaltat.
Moni, nu mai plec nicaieri, pe ploaia asta nu-ti vine sa scoti nasucul. Acum ea se uita la Popeye si eu butonez pe aici.
Daniela, ai pus poze cu Ioana tunsa? Lasa mai, nu seamana cu Mowgli, cred ca nu e asa de scurt...sau e? Ca tu ai zis 10 cm..dar din cat? Are si Diana o papusa cu parul scurt si mov, arata-i, vb lui Deea poze..poate se linisteste.
Deea, ce Dumnezeu ai facut cu fetitza? Offf, ce mai urlete trageam eu cand pateam asa ceva.....daca spui ca nu s-a infectat e foarte bine, ce i-ai pus pe rana? Brr, ca nici nu pot sa ma gandesc, e cumplita durerea.
Imi pare rau ca nu ti-au iesit vanzarile, mergi sa le iei inapoi si le vinzi tu. Asta e! M-am lamurit si cu plantatia aia...iti urez multa bafta!
Bine ca ai reusit sa dormi...e ok pt psihic.
Mai am de pus niste rufe si de calcat putin..dar ma omoara plictiseala asta.
Va recomand o carte faina, "La drum cu matusa-mea" de Graham Greene, am recitit-o zilele astea, are un umor fantastic, seamana cu Jerome K Jerome (un alt autor preferat).
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
Ingrid S spune:
Am vazut ca mi-ati dat sfaturi, dupa 4 zile de sculat noapte de noapte de cateva ori, odata la o ora, altadata la doua ore, ma simt ca la Guantanamo. Sunt bulversata, ma doare capul...eu plec si ii zic, dormi ca sunt dincolo...dupa o ora iar incepe. Iar ma scol...nu stiu ce sa fac, sa revin la dormitul cu ea sau sa continui in ritmul asta? Pe cuvant ca imi pierd mintile, e ca picatura chinezeasca.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
LunaNoua spune:
Hahaha, Ingrid, las ca te obisnuiesti tu cu programul Ori tu .. ori ea Hai ca sunt curioasa cine castiga Eu am observat ca se mai trezea noaptea cand vroia sa se intoarca si se agata in plapuma. I-am scos pantalonii de pijama, si a fost mult mai bine. Acum se mai trezeste cateodata cand se foieste in pat si se dezveleste de ramane in gol , sau viseaza cate ceva. La asta nu am ce face.. trebuie sa merg la ea sa o linistesc sau sa o acopar. Meseria ... deh
Pe rana i-am pus prima oara kanamicina unguent oftalmologic, pentru ca nu aveam nimic altceva in casa, doar spirt, care clar iesea din calcul. Apoi a adus tati seara apa oxigeanata si betadina unguent. Am aburit-o ca ii pun "apa magica" si ne-am uitat amandoua incantate cum face bulbuci. Apoi i-am pus betadina unguent, si fasa stelila, si gata. Ieri la fel am procedat, si era bine.
blog
LunaNoua spune:
I-am dat kiwi. Nu i-am mai dat de cand era bebelus. Se poate considera ca e premiera. I l-am taiat feluite. Fiecare feliuta o mananca pe margine, si lasa partea cu samburii pe masa. Ii spun ca si samburii aia se mananca, ca sunt mici, mici si sunt buni de mancat. Imi raspunde: "nu ca sunt negrii si ma murdaresc" Ce sa zic, se face neagra in cerul gurii
blog
miraklucker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S Mira,... Am vazut pozele, frumoase, zona e splendida. Daar, am ras de ma durea burta la poza cu Selin incaltata cu patine cu rotile (alea sunt, nu?)...arata bestial, ca Motanul incaltat. |
Ingrid sunt claparii lui ta-su
Ma duc in sfarsit sa ma apuc de treaba. am iesit cu fetele, abia m-am intors cu ele dupa mine. am cautat niste cizme pentru nepotica mea cea mare. Toti papucii roz cu printese sau sclipici pe ei ii vroia Daria. Nu conta ca erau buni de mine si nu de ea cica "mi face cadou"
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
acina spune:
Anamcondoleante.Imi pare nespus de rau.Sa-ti dea D-zeu putere sa treci peste asta cu bine.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)si de Ana Maria (19.05.2008)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
acina spune:
Buna fetelor,
profit si eu ca am bagat copii la culcare sa va citesc un pic.
Da nu stiu care dintre voi sa plangea de somn, ei si eu sunt in urma cu somnul , as dormi daca as avea loc de pici.
De ceva vreme nu stiu ce se intampla cu Andrei ca vrea sa doarma cu noi in pat, de obicei el isi bea lapticul in patul nostru si apoi cerea la el in pat.Acum insa nu.Chiar insista sa ramana in patul nostru dar nu langa tati ci langa mami.Ma gandesc ca o fi un mic gelozism apropo de Ana...Aseara cu toate protestele lui l-am dus la el in pat si am stat un pic cu el "sa ne povestim", asta se intampla dupa ce ne iubisem ne pupasem de noapte buna si citit poveste...tot incerca sa duca cat mai tarziu ora de culcare.
Si Ana a marait mai toata noaptea, cred ca o sa-i mai dea vreun dinte...deja are 2 de jos.
In rest suntem bine ne-au trecut toate bolile si suntem in mare forma. toata trupa.
Pe Andrei nu-l dau la gradi, cel putin nu acum , nu am gasit nici o gradi care sa ma multumeasca , prin apropiere , iar daca e vb de dus mai departe e cam nasol pt ca depind de masina si acum nu o am iar pt viitor sarcina va ramane pe mama care nici nu are permis.Vedem noi ce vom face.
Daniela stai linistita ca o sa-i creasca parul repede, cred ca e chestie de obisnuinta .Dupa ce se obisnuieste cu tunsoarea o sa-i placa.
Deea saracuta Daria, ce durere pe ea.
Pupicei multi si celorlalte.
A, era sa uit La multi ani David!
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)si de Ana Maria (19.05.2008)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
teolinda spune:
Deja e al treilea mesaj pe care incerc sa-l postez
Scrisesem o gramadaaaa si a cazut beleaua asta de foruuuum.
Mi-e lene acum sa mai reiau.
Deea daca vii sambata poate ai timp sa ne vedem ... La ce magazin trebuie sa ajungi? Am si eu pe cineva care are un magazin in care comercializeaza si bijuterii... poate daca vrei te pun in legatura cu pers. respectiva.
Ufff... ce m-am ofticat ca am pierdut totul. Si am putin si prost azi noapte... iar acut trebuie sa conving puradelul sa doarma ca e trez de la 8 si desi l-am obosit pana acum... se pare ca nu vrea sa se dea rapus ca „ie cioalele afara„=e soarele afara si i s-a pus pata sa-l spele pe Thomas acuuuum.
Ingrid.... il pui pe Calanosu=Morocanosu pe tort?
Piua ... ma duc sa-l culc... sper ca mess asta sa ajunga pe forum
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
PASTE 2007
IARNA 2006
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
teolinda spune:
Mda... bine ca macar pe ultimul mesaj il copiasem inainte sa incerc sa-l trimit...
Ingrid si-al meu se joaca cu jocul de care zici tu si cu Creionul Fermecat. In plus de 2 seri mi-a cerut puzzelul de la Creionul Fermecat (24 piese)si dupa ce s-a uitat de 2 ori cum l-am facut eu... el doar vreo 4 cartonase cuplase initial... a treia oara cam jumatate le-a potrivit el. Apoi a mai exersat de vreo cateva ori pana a reusit sa-l faca singur ... de aseara si-l strica si si-l reface continuu...asa ca sunt f fericita. Oricum de vreo 2 zile ma zapaceste cu activitatile lui „intelectuale„ si cu Cartea de Activitati . Tare ii place sa faca el pe profesorul cu mine.
Mi-a placut de Diana.. cu replicile ei... de unde ii era mila de tine? Din cauza ca nu te lasa sa , oare?
Anca si eu sunt in tatonari cu gradinita. Defapt eu stiu ca vreau sa-l duc la o gradi care e chiar in fata blocului mamei mele iar din balcon se vede fix locul de joaca. S-a dus mama sapt trecuta sa intrebe cand incep inscrierile... si madam directoarea... de pe vremea lu Pazvante mai mult ca sigur mega ciubucareasa ca deh asa e la noi la stat... a luat-o cu vrajeala ca nu stie cate locuri ii da de la minister. Abureala... parca ii da locuri pe plaja la Mamaia. Parca nu stie an de an cati copii primesc la grupa mica. Al doilea motiv... ca au prioritate cei deja inscrisi... Asa si? Daca il duceam asta toamna ar fi zis ca e prea mic si nu il primeste ca nu are 3 ani... acum ca au prioritate cei deja inscrisi. Mi-a facut un car de draci. Daca ar fi dupa mine... m-as duce si-as face un misto pe „motivele„ astea si as intrebao la sfarsit cu cate pile sa vin si cat sa-i pun in plic Daaar... eu nu am chef sa-i dau spaga pentru ca eu imi duc copilul la gradinita de care apartin... nu la alta pt ca daca l-as duce in alta parte decat unde e locul ... sa zic ca trebuie sa „ung usile, sa nu scartie„.Cum dracu bai nene, sa stai pe-aceeasi strada cu gradinita, exact in fata gradinitei si sa ti se spuna ca nu are loc.... Pai de la mama din bloc nu e nici un copil de gradinita, de exemplu. Eu stiu ca in general sunt copii multi dar chiar asa sa-ti dea cu flit pe fatza? Sau sa cerseasca „spaga„ pe fata... Asa mari draci mi-am facuuuuut!
Iau o gura de aer sa-mi treaca ca m-am ambalat cam mult.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
PASTE 2007
IARNA 2006
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"