PRIETENE FARA TITLU (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si o cafea mare,
VAd ca toata lumea e nervoasa sau suparata sau nedormita-pot sa fac exceptie,nuuu
1. Iei rnoapte, am stat cam 3h treaza ca lui Alex i-au spart caninii de sus,macar aseara cu 1 supozitor si-a revenit,si i-am facut si baie desi era dupa vaccin
2. Aici is -18C,si azi noapte a mai bagat si vreo 3-4cm de zapada,plec dimi mai devreme ca sa ajung in time, nu se paote,toti merg super incet,sarea nu isi mai poate face efectul din cauyza gerului si cred ca in iarna asta o sa fac atac de cord sigur, caci 2 au trecut pe rosu azi, cand eu eram clar pe verde si era sa ne faca zob,noroc ca aveam 20 la ora si am evitat si nici ala nu mergea pre atare- dar sa treci clar pe rosu,mai nu inteleg
Ingrid-mortala Dia cu replicile- si E aseara il controla pe frate-sau la maini sa ii vada vaccinurile si dc il doare si ce fel de sticker are pus- cu spiderman sau diego-plus ca de dimi s-a trezit si imi spune, acum la gradi treb sa cante LMA copiii ca la club e inchis,seara mergem-cate zile mai sunt?
Deea-of,ce mila imi e de Daria, ma bucur ca e ok acuma, f. bine ca ai doftoricit-o tu si ca i-ai pus kanamicina, sigur i-a facut bineBafta cu vanzarile.
Daniela- da e ok asa, o sa ii masor talpa Emmei si itzi spun.
Rares cat are la picior acuma, noi avem 22.
Anca si Teolinda-bafta cu gradi, dati spaga dc treb, nu e corect dar e spre bineel copilului, nu
Moni- au disparut gretzurile,. la medic cand mai mergi?

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Nu va uitati dupa poze cu Ioana tunsa ca nu i-am facut inca nici o poza asa de ciuda imi este. O sa-i fac acum cand se va scula.
La noi a fost asa de cald azi afara de-mi venea sa-mi dau hanoracul jos de pe mine si sa raman in tricou. Oricum am stat la o tigara in fata doar i tricou, era si adapost, ma intrebau vecini daca vreau sa ma bronzez.
Deea, ce i-ai facut Dariei. Te cred si eu ca-ti venea sa mori nu alta.
Foarte bine ca mergi sa-ti iei bijourile de la Bucuresti. Poate vrei sa incerci si in magazinul prietenei lui Lili?? Cine stie de unde sare iepurele. Si asa le-ai tinut gramada de timp acolo. Ce mai conteaza un sezon. Foarte bun Kiwi, are multe vitamine si daria tare dulce, auzi tu, se murdareste in gura de la samburii negrii:))))). Ioana din pacate nu vrea sa-l manance, cica o ustura gura de la el
Mira, tu zici ca anul trecut Selin avea 96 la pantalon, dar anul trecut Selin avea 2 ani, ori rares anul viitor va avea 2,5 ani plus ca-i baiat. Mai bine cumpar 100cm si le mai indoi de-s prea lungi ca daca-s prea scurte ce oi face cu ele?? Sora mea se duce frecven in Elvetia dar eu cum raq sa plec de acasa c puradedul care face ca trenul in masina sau in alt mijloc de transport. Poate la anu va fi mai transportabil. Si zici ca fata vroia sa-ti cumpere tie cadou?? Pai ia cumpara si tu ceva roz sa te incalti ca n-au fetele ce trosi prin casa.
Apropo de pijamale. Sunt o mare fraiera. Inainte de sf Ion ma duc la cumparaturi si tot asa cautam pt Ioana o pijama. Intru la Mothercare si fiind gol tabara toate vanzatoarele alea pe mine. Intreb de pijamale, imi arata alea unele, pareau ok. Frumoase, roz, pufoase, calduroase. Nu intreb cat costa, le iau. Sa ametesc la casa 165 lei. Mi-a fost rusine sa spun ca nu le mai vreau pe motiv de pret. Apoi acasa am constatat ca nici macar nu-s bune. Ioana transpira in ele pentru ca nu-s suta la suta bumbac si in afara de asta find pijama cu totul are doar un fermoar de la burtica pana la gat spre deosebire de cele de anul trecut care aveau capse si pe picioare. Acum cu astea daca vrea sa faca pisu trebuie sa despoaie in pielea goala complet. Aiureala, imi vine sa le tai.
Lili baga spaga la gradinita daca vrei s-o duca fitu bine altfel cine stie ce pateste pe acolo. Sa va povestesc una buna! la gradi la Ioana in dec au strans bani pentru cadou la educatoare. Una dintre mamici, vecina cu mine(mama de Romina) a cam facut scandal, ca de ce trebuie sa cumpere copii cadou de mos craciun si alte cele. Pana la urma a dat banii ca era vorba de 30 lei. Ulterior ma intalnesc eu cu educatoarea aia ce v-am zis ca o cunosc si am tras-o de limba. Usor, la inceput am intrebat-o de serbare, apoi de ce a primit cadou de la mamici(eu n-am dat bani Ioana nefiind la gradi in perioada aia) si apoi o intreb de scandalul iscat pe seama banilor(ca a fost unul de ceva proportii), atunci imi spune cine a produs incidentul si mai apoi a fost ultra, mega surprinsa sa aud de la ea urmatoarele "pai sa mai vina ea la mine sa-i dau lu' fiisa siropel sau sa se mai astepte sa o schimb atunci cand se uda sau se pisa pe ea" si multe alte amenintari la adresa copilului!!! Am plecat de acolo ametita. Nu-mi venea sa cred ca o fata educata, tanara poate gandi asa!!! Deci concluzia ar fi ca de cate ori se strang bani la gradi sariti si platiti ca totul se rasrange asupra copilului.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Lili, nu pot sa promit nimic cu intalneala. E greu cu mersul la Bucuresti. De obicei ajungem tarziu acasa, si Silviu e obosit de atata condus. Daca reusesc sa il conving pe el, ne intalnim. Magazinul este InteresArt. Este undeva pe langa mag. Cocor, parca asa am vazut ca am trecut pe langa el. Ar fi fain daca ati fi pe aproape, ca Silviu nu agreaza deloc sa conduca in Bucuresti Iti multumesc pentru propunere. Nu prea pot sa ma bucur de ea, deoarece inca nu am firma. Pot sa duc doar la magazine care accepta marfa in regim de consignatie. La magazinul acesta, aveam un contract facut pe persoana fizica, si magazinul se obliga sa livreze impozitul la stat in numele meu. Magazinele de artizanat, de obicei functioneaza in acest sistem, dar restul, vor persoane juridice.

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Denisa ai grija cu ghetzusul si cu nebunii care au tupeu sa treaca pe rosu pe o asa vreme.

Daniela - tocmai ma uitam pe site la Mother Care... oricum la noi nu sunt toate cele de pe site si daca ar fi la preturile astea... ai mai da dar din pacate sunt la preturile ametitoare de care tocmai ai pomenit.

Mare dobitoaca missa de la gradi ...sa scoata asemenea perle de fata cu o mamica.

Eu stiu ca trebuie sa isi incaseze spaga... dar sa puna si ele problema mai frumos... „ca mai veniti, vedem...„ nu sa bage flit de la inceput ca doar mama nu era vreo prapadita cand s-a dus sa stea cu madam directoarea.... mari directoare ce se cred si babetele astea expirate care habar nu au de „diplomatie, tact... „ . Mi-a provocat o scarbaaaa.... chiar nu ma asteptam la o asemenea atitudine din start. Bai intelegeam sa se poarte asa daca chiar nu apartineam de gardi aia.... dar daca gradi de care apartin NU ma primeste, atunci care alta m-ar primi?
Si pana una alta... le stiu eu pe babele astea daca ma agit un pic... vin cu locul direct de la Minister(asa cum zice ea) si nu-si mai ia nici spaga, ca pana la urma nu ea se ocupa de copil, ci educatoarea si ingrijitoarea.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

iar merge greu forumul

Deea o sa vorbesc cu nasa mea si o sa o intreb. Ei au in Iris Mall langa Auchan si parca mai au inca vreo 2 nu stiu pe unde. Au bijuterii dar si chestii de decoratiuni, tablouri... tot felul de chestii hand made.
Incerc sa vb maine cu ea.
piua ca s-a trezit manzu si e cam neprietenos.

PASTE 2007
IARNA 2006

Mergi la inceput

Lili, e fain ce zici tu !!!! Oricum eu sunt cu firma pe vine. Pana acum nu am avut un motiv suficient de puternic sa imi fac, ca .. la doua surcele cat produc eu ... nici nu aveam ce sa scriu in acte. Dar daca e interesata de colaborare, imi fac urgent si firma

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Bey ma lasi, ce tanti nesimtita aia de la gradi Daniela.Se mai practica si genul asta de tupeu si eu care imi faceam probleme de locatie frate, ca nu am o gradi draguta langa casa...Apoi sunt dusa rau in cazul asta.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)si de Ana Maria (19.05.2008)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Deea am vorbit cu nasa si asa e... vrea sa ai firma. I-am dat link-ul cu bijurile si cum o stiu eu pe ea mare pasionata de asa ceva... poate puneti de un deal ceva. Si poate ne si vedem sambata...

PASTE 2007
IARNA 2006

Mergi la inceput

Lili, lasa-mi un PM cu nr tau de tel, si vorbim de intalneala. Si mie mi-ar place sa ne vedem , dar nu depinde numai de mine. Da-i linkul asta nasei tale, unde am pus mai multe poze: www.dropshots.com/edeea . Noh .. ca poate mi-am gasit si motivul sa fac firma Iti multumesc mult de tot

Am tot stat eu sa ma intreb asa ... oare din ce creste Daria, ca de mancat .. nu prea mananca. Din alea 3-5 lingurite de ceva la masa ... ce sa iasa ? Dar acum a venit raspunsul. Din paine cu mustar !!! De fiecare data cand ma vede deschizand frigiderul, imi cere mustarul, si paine. Acum baloteaza la paine intinsa in mustar si e incantata la culme !!!

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Deea f dragute toate , bijuurile nu prea port dar tablouasele pt copii sunt de vanzare?
Acum pe bune.Si tu mai faceai si torturi nu?\te mai ocupi?

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)si de Ana Maria (19.05.2008)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput