PRIETENE FARA TITLU (27)
Raspunsuri - Pagina 8
monica70 spune:
Acum s-a apucat sa le puna cartile la loc,dupa ce am amenintat-o ca le duc la gunoi.In ultima vreme e taare obraznica,mai ales la taica-su! Ii baga si niste replici de in majoritatea cazurilor abia ne abtinem sa nu ne bufneasca rasul.
FLORINA spor la invatat,imi imaginez ce greu e cu David prin preajma
IRINA asa e fain ca e aproape magazinul,la noi e taman in cealalta parte a orasului si in plus departe de mijloacele de transport in comun.Si cum n-am masina,doar cu taxi daca merg ... de-aia nu m-am prea agitat.
DANIELA e super ca are si Rares rabdare sa ii citesti si mai ales ca ii palce asa de mult!
DENISA deci te asteapta iar chefuri,cred ca esti campioana in domeniu
Vorbiti de cort e fain,daca-s cel putin doi copii,altfel nu prea cred ca e interesant.Poate reusesc si eu in we sa ma mobilizez si sa car din jucarii la frate-meu si prin debara,ca nu mai avem loc de ele.Eventual sa ii aduc aici casuta de la frate-meu,poate se potoleste Diana cu facutul altor casute din te miri ce ieri a dus-o mami la baietelul ala Robi ,la fel au facut si-acolo,au scos tot ce se putea in mijlocul casei ,a avut maica-sa ce strange.
In final vad ca a strans tot de prin zona,dar a ajutat-o si taica-su.
Ne pregatim de citit povesti ...
MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
miraklucker spune:
haha, v-am dat de lucru cu citatul meu.
Ingrid sa stii ca are origini latine (Dante), dar eu l_am gasit in germana si mi-a placut cum suna asa ca nu l-am mai tradus nici cu,. Educatoarea lui David ne-a trimis de Craciun o felicitare care avea ca motto citatul.
Moni inseamna asa.....trei lucruri ne-au ramas din Paradis: stelele noptii, florile zilele si ochii de copil
Noi bolim .........mai mult sau mai putin. Daria a inceput luni. Acum e mai bine, in schimb aseara l-am gasit pe David in pat cu febra. Nici azi nu a fost altfel, pe mine ma zgarie pe gat si nasul a inceput sa picure....ca un robinet stricat. Sper doar sa ne facem bine intr-o saptamana.
Maine ar fi trebuit sa mergem cu totii la inmormantarea bunicului lui Heinz dar asa cum suntem nu va merge decat el.
azi le-am innoit si eu garderoba, copiilor binenteles. eu am ramas undeva pe planul 1000. am dat peste 100fr pe haine. David s-a ales cu 4 perechi de pantaloni. Creste copilul asta ca din apa. La inceputul iernii a primit de la prietenul lui pantaloni ramasi lui mici si ii erau buni , acum ...au intrat la apa. Plus ca deja vreo doua perechi le-a rupt in genunchi. Nu stiu cum reuseste asemenea performante. A rupt blugi noi de 2 luni cumparati. Fetele s-au ales cu doua pijamale de printesa binenteles, doua bluze de care sunt tareee incantate, si pulovere (si astea la fel dar pe alta culoare) si cate 2 perechi de pantaloni.
....Daria incepe sa spuna "lucuri inteligente"
....eu sunt printesa si printesele nu se incalta in papuci de
casa"
....aseara gasesc peretele de la patul darie mazgalit cu creionul. eu " Daria tu ai mazgalit?...."Nuuuuuu, ...Selin"
"Selin tu ai mazgalit?....." NUuuuuuu,...Daria.
"Daria esti sigura ca a fost Selin?..... Daria foarte serioasa "Nu stiu poate a fost o fantoma".
gata ma duc la schlafen.....
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
miraklucker spune:
http://picasaweb.google.com/miraklucker/Ian09#5290888102865694706 ...........am mai pus niste poze cu zapada si mult soare.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
Denisam spune:
Mira-sanatate si faine pozeel-sa poarte copiii cu placere hainele.
Daniela-Emmei i-a crescut in ultimul an piciorul doar cu 1 nr,deci esti sigura ca ii treb Ioanei 2 1/2 nr?
De asememena, Alex are 86cm,sunt sigura ca nu ajunge la 100cm intr-un an, Rares e mai inalt,eu le-as lua costume pt 96cm.
Astept parerea ta.
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Mira, mi-ai dat o palma, dar ce palma, de fapt nu mie, memoriei mele. Am citit Dante din scoarta in scoarta acum 10 ani si nu-mi amintesc citatul.. Stiam sa-l traduc, doar partea cu "ne-au ramas" nu o intelegeam, asa ca n-am postat pe net o traducere incompleta, citisem ca mai vroia cineva in afara de mine. Mai tin minte ceva germana...
E nostima foc Daria cu frazele ei, cred ca e un deliciu sa le urmaresti pe amandoua cum discuta intre ele. Le-ai cumparat lucruri faine, si eu vreau o pijama, dar n-am gasit ceva frumos pt ea...de ziua ei urmeaza. Ma uit la poze imediat.
Daniela, ce rost are sa plangi pt laptele varsat? Capul sus, ii creste iute parul, de fapt cred ca mai repede ca noua, am vazut la Diana. A mea ar urla zile in sir daca as tunde-o, asa ca nici macar nu incerc.
N-am apucat sa-i fac analizele Dianei, am sunat azi la pediatra si ne-a programat pe maine sa vin cu foaia. Foarte bine ca nu i-ai dat antibiotic, daca avea infectie nu scapa fara febra, exact cum zici. Eu stiu, finutza mea a avut infectie grava, cu E.coli...Doamne fereste de asa ceva! Si pediatrul ei nu i-a dat niciodata trimitere la analize, un tampit! I-a facut mama ei pe bani. Bine ca s-a mutat de la el.
Am citit ca a inceput si Rares cu cartile, sa te tii frate, urmeaza ani buni de lectura! Iti urez din inima un laringe puternic..
Denisa, 3 zile? Pai fix cum zici tu, in basme mai auzi asa. Lasa ca noptile vor fi pt tine, sa faci ordine dupa musafiri, cel putin atunci cand faci acasa. Pe mine nu ma mai tin curelele, sunt batrana..., o singura zi si sper, jumatate de noapte, pe la 4 dimineatza sa mai merga fiecare la casele lor. Plus ca noi facem reducere, dam doua zile de nastere la pret de una , adica si sotul isi va serba ziua cu fiica-sa.
Super sta cu greutatea Alex, si ca inaltime e ok . 3 ore s-a chinuit saracul noaptea? Nu l-ai dat cu Calgel? Eu ii mai bagam 2,5 ml de Panadol, dormea mai bine cand avea probleme cu dintii, mai ales ca la masele mi-a facut si febra..
Irinatuntza, zau ca m-ai pus pe ganduri. In Mall era un magazin cu Iana, aveau haine superbe si la preturi mici, de ma miram si eu. Dar a disparut...Mai e un loc in Timisoara unde stiam de magazinul asta, zilele urmatoare ma duc neaparat. Poate chiar sa-i gasesc pijama pt ziua ei. Ma bucur ca Sabinuta e ok acuma.
Moni, naspa rau cu greata asta. Cred ca abia te tii pe picioare. Nu stiu cum de mai scrii, eu aveam zile cand nu puteam sa vad compul, desi slava Domnului, n-am avut asa probleme ca tine.
Ce frumos ca a primit Diana steluta galbena, precis a facut ceva bun . Mai acorda-i si tu credit...
Eu procedez asa: Diana, care strange mai repede jucariile? Ma fac ca adun si ea pune tot la loc. la varsta lor, numai prin joaca merge, asa isi dezvolta calitatile. Imi pare rau de Ghita, exact asa e si sotul, merge dezbracat pana la maica-sa, in pantalonii scurti cu care sta in casa...si vesnic se plange de spate.
Eu cortul nu l-am mai scos, Daniela, apropo, l-am cumparat si sta in subsol..a fost atrasa o perioada de el, acum nu-i mai pasa. Are casuta de la tobogan...poate e si asta o explicatie.
Anda, tu ai de invatat sau ce se intampla?
Florinini, spor si tie la studiu si asteptam pozele frumoase cu David. asa-i cu copii mici, mai greu sa inveti..poate noaptea cand doarme e mai usor? Eu n-aveam copii in facultate si primii doia ani am invatat noaptea..mergea bine creierasul. Apoi, m-am saturat si am invatat ziua. A fost mai greu, dar m-am obisnuit..acum vad ca am trecut iar la "pasare de noapte". Sa aveti distractie sambata!
Si iar am scris nuvela...
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
Ingrid S spune:
Acum sa mai scriu si de fiica-mea.
Azi mi-a spus: mami, biserica e trista! Am intrebat-o de ce si iote si raspunsul: ca nu e Doamne-Doamne acolo!
Apoi s-a gandit putin si mi-a zis: mami, mi-e mila de tine!
EI ii e mila de mine? Ca sa vezi, nu stiam asa ceva. Ma rog, ieri-seara purtata de un avant datorat saptamanii in spatiu de pe NG, i-am explicat cu amanuntul despre planete, sori, comete, Terra etc. Azi trebuia sa-i si arat, dar a avut sotul treaba cu cineva la comp..toata ziua am avut net in reprize scurte.
Zilele astea a avut treaba cu un joc, une fel de Creionul fermecat, dar sunt doua, unul il pui pe o figura, celalalt pe opusul ei sau dimpotriva, doua figuri ce au ceva in comun si apoi suna daca e corect. Foarte fain jocul si educativ la maxim. Are si multe planse..
Apoi a mai pictat, de data asta super corect, iarba verde, soarele galben, apa albastra..ce mai, plictisitor la culme. Noroc ca o floare a facut-o cu frunze roz..
Acum ma duc la nani, dupa ce ma uit la poze.
Deea, tu ca si Anda. Tacere si iar tacere. Mai zi-ne ceva..ce e cu plantatia aia misto de salsa?
O noapte buna sa aveti!
Ingrid S si Diana
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
O dimineatza misto sa aveti, eu m-am trezit pe la 8, adica Diana s-a trezit. Acum imi beau cafeaua si dupa aia nu stiu cand mai intru ca vreau sa merg in oras cu ea. Pe la 10-11...dar mai am ceva treaba pana atunci.
Eu, de 4 zile o culc singura in camera ei. In fiecare noapte, pe la 2, 4 sau 5 ma striga sa vin sa dorm cu ea. Rezultatul? MOr de somn...cum sa fac sa nu ma mai strige si sa se obisnuiasca singura? Totusi are 3 ani...
Am plecat sa o schimb de pijama.
Ingrid S si Diana
marchplayer spune:
Morning
Sunt chiauna de somn dar la mine la fel este in fiecare dimineata deoarece rares are un somn tare ciudat. Nu stiu cum sa-l fac sa doarma toata noaptea. Se tot scoala si pana nu-i dau lapte nici gand sa taca din gura, zbiara, se da jos din pat...o nebunie.
Monica, eu am gasit cortul in Sell la 35 lei. Sa stii ca este super distractiv pentru doi ca s-au tarnait ieri unul pe altul si asa de agitati au fost ca-mi venea sa-mi trag una de asa achizitie. Azi s-au mai domolit si se joaca frumos. Eu cred ca-i va placea si Dianei unul mai ales ca la varsta asta le place sa-si construiasca locusoarele lor unde sa aiba intimitate(dovada la voi este faptul ca tot incearca sa-si construiasca ceva din te miri ce)
Denisa daca tu zici 96 cm atunci asa sa fie. O sa ma uit sa vad ce numar purta anul trecut Ioana si poate revizuiesc numarul cizmelor. Ioana are 16,5 cm la talpa, Emma cat are? Vad ca va pregatiti de mari petreceri, chiar ca la voi este ca in povesti, 3 zile si 3 nopti. I-ai cumparat ceva rochita special pentru ocazie? Eu vreau sa-i cumpar Ioanei rochita de printesa si ceva pantofiori de lac in loc de cadou(jucarii nu-i mai cumpar) ca sa-i mai treaca supararea ca-i tunsa.
Ingrid sa stii ca imi pare rau ca i-am taiat parul Ioanei, mai ales cand vad cat regreta ea. Dimineata s-a trezit si s-a uitat in oglinda si m-a intrebat ca de ce este tot tunsa??!! Cum vede o fetita, papusica, cu parul lung cum incepe sa-mi spuna ca aia este frumoasa si "blonda"(adica are par lung) si ea este Mowgli
Mira, super pozele de la zapada. Tare mult imi plac. Ce pacat ca noi nu putem merge la munte. Poate anul viitor. Sa poarte copii sanatosi hainutele. Si eu ar trebui sa bag un shoping, macar pentru Pantalonii Ioanei ca am si eu aceeasi problema, sunt scurti.
Plec la treburi, multe mai sunt de facut
Deea zi-ne fata ce-i cu ardeii aia???
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
Buna dimineata,eu la ora de masa ...
DANIELA ce figura Ioana cu Mowgli ei
INGRID la plimbare sau cumparaturi mergeti? La voi nu ploua? Ca aici a inceput
DENISA cat de mare e si Alex,mai ca o ajunge pe Diana mea si la inaltime nu doar la greutate!
MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
LunaNoua spune:
Neata
Absenta prelungita. Somnnnn. AM intrat in epoca somnului. Se pare ca am avut nevoie de o tzara de somn normal si luuuuung
Ingrid, mortala Dia cu replicile ei !! Cu sormitul singura: aburitul. "Imediat vin, stai sa merg pana la baie" ... etc... si adoarme la loc intre timp.
Daniela, se va obisnui ea si cu parul mai scurt. Arata-i niste printese cu parul scurt. Si eu am plans dupa zulufii Dariei cand am tuns-o. Ea nu a avut nici o problema. S-a bucurat ca nu i-a mai fost cald (era vara cand am tuns-o eu, si s-a simtit dintr-odata usurata ) Eu vreau acum sa ii cresc parul la loc, dar nu mai creste acelasi par carliontat. S-a indreptat
Mira, vad ca si Daria ta e printesa
Numai Daria mea e cand Pluto, cand lup, cand ren
Plantatia de salsa este pentru un festival de salsa care va avea loc la Brasov. Ma voi duce acolo sa vand. Wish me luck Samabata mergem la magazinul ala de la Bucuresti, sa ridic marfa care i-am dus-o. Mi-a venit raportul pe luna decembrie. Vanzare zero barat !!! Si eu le-am duc ca proasta lor marfa ca sa o tina in rafturi, in loc sa o vand eu, ca o vindeam de 10 ori Sunt super-ofticata pe faza asta. Cred si eu ca nu s-a vandut, daca au pus adaos 100%. Macar sa imi fie invatarura de minte, sa nu mai duc. Offff...
Pe Daria am lovit-o rau zilele trecute. Rau de tot. A plans cand s-a trezit, eu m-am repezit la usa, si am dat cu usa peste ea. I-am intors unghia de la picior pana la jumate, si am si taiat-o pe acolo pe la degetel [:((] Mi s-a rupt inima in mii de bucatele. M-am adunat de pe jos, ca sa pot fi langa ea , sa o doftoricesc. Am doftoricit-o cum am stiut mai bine. Acum, dupa 2 zile, arata destul de bine. Nu s-a inrosit, nu s-a infectat, dar e rana serioasa [:((] Am stat numai cu ea zilele trecute, si ne-am jucat in pat, ca nu putea sa calce. Acum e bine, e pe trecute, multumesc lui Dumnezeu. Silviu era atat de speriat incat era in stare sa o duca la urgente Noroc ca nu m-am panicat si eu, ca o mai taram si pe acolo sa o chinuie cine stie cine..
Merg sa dau papa la ingeras cuminte. Pupici
blog