PRIETENE FARA TITLU (27)
Raspunsuri - Pagina 7
monica70 spune:
Buna seara !
Incep cu Florinini urandu-i un LA MULTI ANI LUI DAVID AI EI CEL DULCE
IRINA cumpara cat mai poti de la Teba daca esti asa de incantata,ca motivul ieftinirii e altul.Firma din Arad din cate se aude are in plan sa isi mute activitatea in Republica Moldova.Nu stiam ca produc si adidasi,eu de cate ori am fost la magazinul de prezentare am vazut doar haine si putine accesorii pentru copii.Adevarul e ca n-am mai fost de multa vreme,era Diana mai mica si cautam haine doar de bumbac,iar ei aveau mai mult amestec.Numai m-am enervat ca ce imi placea aveau defecte prea mari - gaurele,pete ,sau nu gaseam culori cum voiam ... Ce-i drept eram si mofturoasa rau ,avand in vedere ca primisem multe hainute second de la verisoare una si una si astea mi se pareau nasoale Poate ar trebui sa bag o tura pana mai exista.De cel putin un an n-am dat pe-acolo
Ma bucur ca e ok Sabina acum!
DANIELA si mie mi se pare ca ai tuns-o cam prea mult pe Ioana
DENISA super salopeta si cizmele si ieftineee,asa sa tot cumperi Dianei ii sunt buni inca pantalonii-salopeta + jacheta de anul trecut,dar chiar nu am apucat sa ii dau pe ea ca nu am fost la zapada care zapada? Azi a nins si era un pic de strat la noi in zona biroului,asa ca am telefonat la mami sa intreb daca a scos tati sania din pivnita ... cica ce sa fac cu ea? La noi in cartier pauza zapada,doar un pic de chiciura cazuse
Nu mai stiu ce-ati mai scris,trebuie sa ma uit in urma ...
Eu am stat si ieri si azi pana la 18 la birou,am ajuns acasa lihnita de foame si dupa ce am mancat m-am trantit in pat.Noroc ca mami o dusese oe Diana la ei.La firma deja de maine cca 20 de persoane raman acasa cu 75% salariu,asta va dura cca 3 luni pana se relanseaza productia conform previziunilor.Ii vor trimite acasa prin rotatie,ca sa nu faca disponibilizari ...
MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Denisam spune:
Daniela-deci le iau la amindoi salopete si cizme?Oare e ok dc le trimit prin cineva la sf.lui februarie si nu mai platim taxe de transport.
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
monica70 spune:
Am revenit si eu prin zona.Diana tot dupa ora 23 a adormit,zburda seara intr-o veselie,e plina de energie in loc sa o apuce somnul."Activitatile" se rezuma acum tot doar la cititul povestilor seara,sunt prea zombie pentru altceva.Chiar si asa nu prea am chef,azi am vrut sa o fentez si cu astea,dar nici poveste,ca a venit iar cu doua cartzulii: Frumoasa din padurea adormita (la care Diana ii zice "Adormitii din padure" ) si Mica sirena . Tot pe-astea mi le-a adus si ieri. Io mor de plictiseala sa-i citesc mereu acelelasi povesti De-aia am si cumparat atatea carti sa le mai rotim.Oricum e bine ca nu mi-a venit azi cu carti de-alea lungi gen Peripetiile Alisei ... ,Vrajitorul din Oz sau Robinson Crusoe ... Si in seara asta a baut laptele mult m ai devreme decat in pat si chiar daca nu a fost cu bibele in gura cand i-am citit a fost destul de cuminte,adica nu m-a intrerupt prea des cu comentarii sau intrebari.
Abia astept sa primesc enciclopediile alea,au cam intarzaiat astia si mi-au trimis si mail sa ma intrebe daca sunt de acord doar cu cartile, ca puzzle de 60 si 100 nu le mai au pe stoc si nici nu le vor mai avea.Am raspuns ca da numai sa le trimita odata!
INGRID felicitari socrilor,sper ca v-ati distrat bine!
LILI ai promis poze cu Nicolas si nimic
DANIELA si eu am vazut ultimele poze puse de tine ,dar n-am apucat sa pun comentarii.
ANDA deci Mark nu se lasa cu bebe.Deja e iar la gradinita,nu? Poate acolo mai uita,se mai ia cu copiii ...
MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
DEEA tu pe unde umbli? Doar nu te-ai apucat sa te culci la ore normale
MIRA ia tradu-ne tu citatul ala,chiar l-am remarcat si eu si ma intrebam ce inseamna ...
FLORINA ceva poze de la ziua lui David?
INGRID eu am vazut filmul ala de cand l-ai pus,tare dulce mai e Diana,eu nici acum n-am invatat-o pe-a mea Ziceai de documentarele alea,ce m-as mai uita si eu,dar nu apuc.Si azi am zis ca citesc ceva reviste,dar am esuat rasfoind pe fuga revista presei pe net - asta ca sa nu fiu chiar complet pe dinafara,ca la TV la stiri nu ma mai uit demuuult.
Vad ca numai eu bantui la ora asta,asa ca merg la culcare.Maine tot asa ocupata voi fi la birou,ca desi am terminat azi salariile, nu le-am verificat inca,asa ca maine dimineata o iau de la capat si cand termin,baga-le pe card,listeaza fluturasii,pune-i in plicuri - desi sper ca o sa ii puna italianca Poate isi face timp,ca azi nici ea n-a avut timp de nimic,nici macar sa stea cu mine
V-am pupat,noapte buna!
marchplayer spune:
Neata
Aveti dreptate, Moni si Ingrid, cam mult am tuns-o pe Ioana si mie imi pare rau dar ce era sa fac!!! Mi s-a pus pata ca nu sta la pieptanat si din spalat in spalat statea numai nepieptanata si cu parul facut coc. Nu mi se parea normal, chiar ma ganeam ca o poate durea capul de atat stat cu parul strans, cu el desfacut nu este chip s-o las ca-i da in ochi si in gura plus ca o mai tarnaie Rares de plete. Si in afara de asta avea candva breton si parul din fata era mai scurt asa ca acum o sa creasca tot odata, pana la vara o sa avem parul iara lungut, doara creste la loc.
Ingrid, i-ai facut analize la urina Dianei? Ieri ne-a venit noua rezultatul si este steril. Deci tot din cauza frigului la picioare era. Si cand ma gandesc, ca stupidul de medic de familie vroia sa-i dea ampicilina fara sa-i faca analize ca el era sigur ca are infectie urinara. Bine ca n-am acceptat fara probe.
Monica bine ar fi sa scape muncitorii vostrii fara disponibilizari. Nasoala mai este situatia in tara. Sa stii ca si ai mei copii ma alearga cu cartile prin casa. Rares in aceeasi masura ca si Ioana. Avem niste volume din acelea cu foile groase si sunt tare grele, sa-l vezi pe Rares cum taraie cartea si vine la mine aproape urland sa-i citesc. Si sta cumintel la vreo 2-3 povesti. Eu le citesc si dimineata si la pranz si dupa amiaza si seara, fac prin rotatie cu Robert. Nu se mai satuta kikindeii astia de povesti.
Denisa sigur ca-i bine si la sfarsitul lui februarie, doara ti-am spus ca le vreau pentru anul viitor, acum a am trecut iarna. La anu' poate mergem si noi la munte daca se mai domoleste Rares pe masina(acum nu sta mai mult de o ora cuminte in scaunel)
Poate apuc si eu sa mai vizitez dropurile.'
Azi am de facut un drum la sellgros, s-a cam golit frigiderul, poate le gasesc copiilor un cort ca m-a innebunit Ioana, tot timpul vine la mine cu prosoape mari sau cearsafuri sa-i construiesc cort!!
Deea, Teolinda, Ana, Bee, Anca, Mira, Dana, Anda, va upam pe toate.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
irinatunza spune:
Buna dimineata!
Moni, nu alea cu defecte sunt 8 lei. Alea bune si scumpe. Si materialele sunt foarte bune, eu i-am luat doar din bumbac 100% sau 98% bumbac si 2& lycra. Adidasii sunt din piele si i-am luat cu 25 de ron.
Da, am vazut ca unele dintre hainutele cumparate ieri au deja eticheta de Republica Moldova.
Pacat daca vor muta totul in Rep. Moldova, aici in Iasi la fabrica asta a lucrat si mama pe vremuri, cind se numea Fabrica de matase. Eu una sunt incintata de calitatea hainele, oricum tre sa mergi mereu sa gasesti ce cauti. Eu stau la doua statii de tramvai, deci ajung f usor. Ciorapi lungi aveau superbi pt astia micii, si parca erau 100% bumbac. Tre sa mai sun sa vad cind aduc ca iau si eu. Aia costa 5 ron.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
Florinini spune:
Fetelor dragi, va multumim din tot sufletul ptr.urararile si cuvintele frumoase si ca v-ati gandit si la noi.
Multumesc si fetelor care mi-au scris pe PM si pe mess!
Noi suntem bine, astazi l-am sarbatorit pe David, asa "scurt" cu un tort si a facut tati cateva poze, o sa avem un mic party sambata la un loc special amenajat! Speram ca o sa fie fain, nu am mai fost acolo, o sa fie in jur de 4-5 copii nu mai mult. Sper sa aiba fun!
Poze o sa pun sper cat de curand, eu sunt tare prinsa cu scoala abia de imi citesc e-mails! Am lucrari si teme gramada, sper sa le dovedesc in timp si cu eficacitate. Printre astea ma ocup si de familie, noroc ca ma mai ajuta sotul cand poate, cel mai mare ajutor e cand il ia pe David de pe capul meu...ca nu va spun cum e sa inveti cu Thomas haraind in cap, cu vreau pisu, cu facem litere, vreau si eu sa scriu, vreau si eu calculatorul si multe altele...
Multumim inca o data si va pupam pe toate si toti
Denisam spune:
Hello,
EU am fost su per prinsa,plus am mers azi cu A la medic sa ii faca controlul de 18 luni si a iesit bine are 86cm si 12,7kg,cica sta bine per total si a primti 2 intepaturi dar nu a zis nimic,nici pas,nimic,s-a mirat si doctorul.Azi noapte i-a spart un canin si am avut frecus vreo 3h, sper sa rezist pian diseara c atreb sa ii comand prajiturele azi lui E pt vineri la gradi.
Ingrid- Emma va fi asa: sarbatorita vineri al Montessori, simbata la clubul de joaca cu 15 copii si duminica acasa cu 3 perechia proapiate fara copiideci iarasi 3 zile si 3 nopti ca in povesti
Daniela- ok, atunci dupa ce scap de balamucul cu ziua E, o sa le iau si le impachetez si le trimit printr-o bunica la sf. lui febr, cum le "pescuiesti" din Bucuresti,banuiesc ca nu e complicat.
Flori-bafta cu scoala si asteptam pozele cu David.
Moni- a treuct greatza?
Pe restul va pup!
Denisam spune:
Daniela- da e super cortul,noi avem, 2 , unul acasa si unul la cabana si tare utile sunt, cand ii apuca jaoca si chiraiala,Dragos i-a facut E un aragaz din lemn si cum ea are ustensiel de bucatarie,nu-ti spun ca mereu gateste si hraneste 2 plusuri,mai vrea si pe A dar asta nu prea sta
Irina-sa va fie debien cumparaturile!
monica70 spune:
Buna seara gagici,cam slaba activitatea pe aici.Am zis sa bag si eu nasul desi n-am nici cea mai mica inspiratie de scris.Sunt in aceeasi stare de foame/greatza ,noroc ca la birou am fost atat de ocupata zilele astea ca am mai uitat de-asta ... Am venit si azi acasa si m-a inebunit de cap Diana,canta intruna,pocneste cu te miri ce,iar eu nu-mi doresc decat linisteeee Ce sa va mai povestesc ce-i prin casa,ca la nebuni,acum pe langa tabureti,scaunele,calutz cutii cu puzzle si alte jucarii, si-a scos efectiv si toate cartile ei din biblioteca si a cladit cu ele un perete la "casutza ei" Nu vrea deloc sa le stranga iar taica-su e indisponibil ca aseara l-a lovit iar o criza de rinichi (asa-i trebuie ca mereu umbla dezbracat,oricat il bat la cap ) ma scoate din toti saritii,mai ales ca educatoarele au zis ca la gradinita a fost printre primii care isi strang jucariile.
Apropo de gradinita,a primit si ea de vreo doua zile o bulinuta din aia galbena,pana acum nu le-a dat asa ceva.Am intrebat-o daca erau si alte culori si a zis ca doar galbena.Cand am intrebat-o ce-a facut ca sa o primeasca,mi-a zis ca ... pentru ca a pus cutzu pe saltea Pana la urma cred ca e vorba de ceva poezie,ca tot indruga te miri ce versuri ... Odata a zis ca pentru ca a fost cuminte,apoi pentru ca a spus poezia ... na ia-te dupa ea