PRIETENE FARA TITLU (27)
Raspunsuri - Pagina 6
miraklucker spune:
DAVID , sa crsti mare si sa le aduci numai bucurii parintilor tai.
La multi ani si celorrlati doi baietei. TIBI si AYAN
...noi suntem bine, ca deobicei. In weekend am fost mai tot plecati. E tare urat si frig la noi. Multa ceata si mult sub 0 gr.Asa ca am plecat la soare. Ne-am dat cu saniuta si ...Daria a skiat. E tot mai incantata si tot mai sigura de ea. Duminica am fost la o sala de joaca pentru copii, au sarit, topait si alergat ai mei copii pana si-au dat sufletul. De acolo am mai tras o tura de munte. Asa ca la ora 7 ai mei copii au picat ca mustele.
eu cu treaba la servici si acasa.......aseara am desfacut bradul si am pus camera la loc pana la 11 seara. Numar zilele pana la vacanta..
V-am pupat.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
LunaNoua spune:
Azi e ziua frumosului fotomodel profesionist, David !!!!
Sa te creasca Doamne-Doamne mare si sanatos, David. Multi, multi ani fericiti sa ai inainte !!!!
blog
Denisam spune:
LA MULTZI ANI, David !!!!
Sorry sun tin sedinte, nu am timp azi de detalii, Astept insa de la Daniela decizia
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Ingrid S spune:
Noi acusica o stergem la socrii, implinesc 50 de ani de casatorie. Una trainica, de pe vremuri, nu ca azi..
Mira, fratele meu a fost in Austria si-mi zicea de copilasi mici, 3 ani, care schiau. Cica ii lasau parintii cu instructorul toata ziua, doar seara ii recuperau...ala ii ducea si la masa..fain asa! Cred ca si Selin va urma exemplul surioarei mai mari.
Aici e friig, a nins un pic ieri.
Am vrut sa-ti zic ca imi place tare mult semnatura ta. Ce frumos suna: sterne der nacht...si cand ma gandesc ca nu-mi placea germana, ca e limba lui Hitler...o Doamne, parca poetii si scriitorii mari ai Germaniei nu au aceeasi limba.
Denisa, spor la treaba, intra cand poti.
Am plecat la niste mici si gratare.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
marchplayer spune:
denisa, m-am decis inca inainte de a te trezi tu!! N-ai citit ce am scris dimineata!
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
marchplayer spune:
Am tuns-o pe Ioana. nu scurt, doar vreo 10cm ca oricum astept si bretonul sa-i ajunga la egalitate cu celalalt. Adevarul este ca se cam chinuie cu asa par lung, se spala greu, se usuca greu, nu mai spun de pieptanat cat de dificil este ca nu sta si urla.
Oricum a fost mare problema acest tuns, pana am convins-o mi-a luat o gramada, ea credea ca o sa o doara, apoi nu va spun cum dadea din cap si cat s-a miscat de numai drept nu cred ca am tuns-o si mai apoi jale mare cand s-a uitat in oglinda. Plangea de ti se rupea inima, zicea ca acum seamana cu mowgli, nu mai este printesa...acum este ok dar evitam discutiile despre par si oglinda.
la baie diseara trebuie sa o mai aranjez putin ca i-am lasat niste smocuri, vad acum, sa vad daca o sa mai stea.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Ingrid S spune:
Daniela, 10 cm e mult dupa mine, cat il are acum? Eu ii tund doar varfurile, din vara n-am mai dus-o, atunci a stat foarte cuminte. Era si ros la varfuri, ce-i drept, se tot incalcea parul in pieptene. O cred pe Ioana ca e necajita, ea stie ca printesele au par lung..draga de ea!
Am vazut acum pozele de la teatru si de la petrecere (nu?), cred ca era o caldura pe acolo..de statea Ioana in maieu. E tare dulce cu parul prins si mi-a placut la maxim cum sta in brate la tati..printul ei!
Eu am pus un film cu Diana, acum cateva zile. Spune "Tatal nostru"..exact in 2 min s-a incadrat. Ea sta in genunchi de regula, cu manutele impreunate, dar atunci era in pozitia de somn si i-am amintit eu sa-l zica. Mai nostim era cand se prefacea ca sforaie..
Ma cheama sa dansam pe o melodie din Alba-ca-Zapada...datoria, ce sa-i faci!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
irinatunza spune:
Buna seara!
La multi ani !!! David cel frumos
Ingrid, din ziua in care nu i-am mai dat suc de porto am terminat si cu varsaturile. Oricum am fost cu ea la pediatru si mi-a zis ca de la suc i se intimpla asta si sa nu-i mai dau citeva zile decit compot de mere. Evident ca ea a gustat si s-a ingretosat imediat cind a simtit marul fiert in gura. oricum acum ii dau sa pape mar si banana.
Azi i-am luat o pereche de adidasi misto Sabinei de la Teba (Moni, in Arad aveti si voi si au niste lucruri minunate la niste preturi si mai minunate acum,in Iasi cel putin , totul la 8 lei) si inca niste hainute. Cred ca in Italia (ca ei lucreaza numai pt export) deja nu mai cumpara lumea si de aia vind la noi tot ce aveau la 30-50 de lei cu 8 lei acum. Of, vine criza si eu cumpar haine , asa-i? Dar cum noi putem purta mai multi ani hainele, la copii nu se prea poate asa ca eu cumpar si marimi mai mari cind gasesc asa ieftin si de calitate superioara.
Am fost azi pe la medicul de familie; m-a masurat si m-a cintarit. Cica am 52 de kile (m-am cam ingrasat de sarbatori vreo 2 kile) si 165 de cm.
Ana, condoleante! Dumnezeu s-o odihneasca in pace ca tare a mai suferit din cauza acestei boli cumplite.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
irinatunza spune:
De fapt se numeste Iana firma italian pt care produc.
poze Sabina
irinatunza spune:
De fapt se numeste Iana firma italian pt care produc.
poze Sabina