PRIETENE FARA TITLU (27)
Raspunsuri - Pagina 4
marchplayer spune:
Ana, condoleante. Imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva. Putere multa sa-ti dea DD si sa puteti trece peste aceasta tragedie cat mai usor cu putinta.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
marchplayer spune:
Denisa, este superb costumasul si ma gandesc eu ca este si foate bun, adica nu intra vantul si apa prin el. Sigur ca vreau si daca tot te deranjez macar s-o fac pana la capat asa ca am sa te rog sa te uiti si pentru Rares, macar pentru la anu'(ceva pt 3 ani,100cm cca). Si daca m-ai salva si cu cizmulitele de zapada as fi super fericita. Emma ce numar poarta acum? dar Alex?
Ingrid, Ioana se joaca foarte frumos cu copii, am exemple sute. cand a fost Diana la noi imediat s-au imprietenit si au facut o groaza de nebunii impreuna si doara nu se cunosteau, dar cred ca are nevoie de timp si spatiu. Cand sunt aglomerari si are altceva de facut(lucruri noi, situatii noi) nu cauta compania copiilor, incearca sa descopere alte noutati.
Irina sa stii ca si Ioana se crede cand printesa cand sirena cand spioana, dar intoatdeauna trebuie sa fie si un print. Si stiti cine este printul fetei mele si cu cine se va casatori ea cand va fi mare??? Cu tatal ei!!!:))))
La teatru a afost frumos. Ioanei i-a placut mai mult ca la Alba ca Zapada. Au fost mai putine efecte sonore si luminoase si n-au mai facut play back. Plus ca a fost interactiv si sa vezi ce mai tipa Ioana ca trebuie sa se transforme capcaunul in soricel. Alti copii urlau pe acolo cand a aparut capcaunul, unul chiar striga in gura mare ca mai bine nu venea:)). Mie nu mi-a placut duminica pentru ca vin copii cu partinti si se aseaza fiecare la locul rezervat asa ca se vede foarte rau, mai ales copii nu prea pot vedea, a trebuit s-o tin pe Ioana in brate ridicata. In cursul saptamanii cand vin gradinitele, adultii stau numai pe margine si asa copii au vizibilitate maxima. Asa ca data viitoare am sa ma mai gandesc daca ma duc duminica ori ba. Chiar am rugat-o pe una sa-si dea caciula de vulpe jos de pe cap:((, nu vedeam nimic!!!!!!
Moni, spor la scos biberonul. Am si eu o rasfatata care alearga de la unul la altul prin casa pana i se implineste voia dar aici nu prea se trece peste mine iar ea cam stie ca face tot posibilul sa se impace cu mine.
Revin mai tarziu, acum plec sa-mi hranesc familia.
Atim pus poze, o sa le vad din casa ca Robert si-a reinstalat Win si n-am drop aici, poate mai pun si eu ceva poze...
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Daniela, fix asa am patit eu la teatru, era o tanti in fata mea, nu vedeam nimic, a trebuit sa ma mut cu Diana. Era bunica si a venit si ea cu mama si baiatul..ca de, n-a vazut de mult teatru de papusi. Dar la Opera sau Filarmonica nu s-ar duce, neam. E prea greu..
Vrei sa-i cumperi Ioanei costumasul ala? E foarte frumos..dar nu trece iarna pana vine din Canada?
Deea, am vazut ca puzzle cu Winnie e mai mic, celalalt cu ce era? Lasa, ca si mie mi se descarca aparatul cand e lumea mai draga si cand e mai interesant de filmat/pozat.
Ma duc la inmormantare, nu stiu cand mai apuc sa intru.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Ieri am fost toata ziua la plimbare si azi cand am intrat am aflat o veste rea.
ANA, condoleante, imi pare foarte rau pentru mama ta, Dumnezeu sa o odihneasca! Sunt din toata inima alaturi de tine. Stiu prin ce treci, imi pare foarte rau. Dumnezeu sa te intareasca si sa treci cu bine peste aceasta incercare. Te imbratisez cu drag si ma gandesc la tine.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
Denisam spune:
Neatza si o cafea,
Scuze pt ieri dar am avut de trebaluit mincare, prajitura ca am avut nasii la noi,calcat rufe si vizionat serialul meu pe seara.
Daniela- zi-mi ce numere [poarta la picior Rares si Ioana- ai mei au Emma 8,5- cred ca e 28 sau 29 la voi si Alex 6- asta cred ca e un 24, oricum tu poti sa le masori picorul si ma ghidez eu dupa scula care o au astia la magazine..Eu le-am luat insa cizme cu juam de nr mai mari din cauza ca le mai pun o soseta dc e ger,cum am avut acuma in weekend -10-12C,brrr. O sa caut acuma site cu cizme,ca sa vezi ce spun.
Ingrid-cum esti, a trecut raceala, ca pe mine m-a luat iarasi,cu toata vit C.
Moni-cum e la job?
Anda- cand vii cu vesti despre
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Denisam spune:
Dc tot sunt singura pe aici, sa le raspund lui Ingrid si Deei legat de asigurari.
Da masina e evaluata dup anr de km si anul de fabricatie si dupa tabele,cum ziceti voi- si se incadreaza intre 13-17mii, doar ca e discutabil, pt ca eu nefacand intentionat accidentul,deci nu am vrut sa scap de ea si fiind intr-o stare perfecta, si cu imbunatatiri- piele,scaune care se incalzeau, hitch pt remorca, starter-adica o pirneai din casa,etc, toate astea aduc valoare masinii,fata de cum am cumaprat-o,deci vreo 3 mii cel putin in plus. Ce ma deranjeaza e ca ei in loc sa zica, iti dam 15mii plsu taxe, ei au luat 13mii plus taxe si nu asculta de ce imbunatatiri am facut noi, nu mai zic ca masina neagra nu gasesc sa cumpar decat din 2009, si ei vor sa imi bage pe gat sa iau alba sau rosie, si nu accept, caci le-am spus ca eu treb sa o conduc zilnic si treb sa ma simt comfortabil.
Decio azi trimti dosar, ieri Dr a facut o scrisoare cu argumente si cu "amenintare ca pelcam de la ei-avem 2 case si o firma asigurate cu ei-deci le dam bani garla, sa vedem dc scoatem 15mii plus taxe- nu mai zic ca de 7 ani platim la ei si nu ne-am folosit deloc d ebani,adica nu am avut accidente sau alte cele-deci ar treb sa aprecieze, si plus ca eu dc il loveam pe cretinul ala, ei ar fi treb sa repare 2 masini, nu una-off sper sa rezolvam ca sunt un pachet de nervi.
Faza azi legata de fii-mea, in drum spre montesorii:
De dimi in masina ii spuneam sa fie cuminte si sa doarma la gradi ca dupa amiaza mergem la innot, si ea zice :"dc papi si dormi,cresti mare si o sa ai bebelus si tb sa taie burtica sa il scoata de acolo"-poftim cultura...
monica70 spune:
Am intrat si eu doar sa va salut rapid,ca n-am timp de nimic.Cred ca mai stau vreo ora in plus,asta daca rezist cu foamea si cu greatza de rigoare .Acasa n-o sa am PC vreo doua zile,iar zilele urmatoare nici atat n-o sa prea apuc sa intru nici de la birou,eventual doar sa citesc pe fuga.Mai bag eu nasul sa vad ce faceti diseara de la frate-meu
Singura noutate e ca Diana a inceput de azi si engleza si gimnastica si a zis educatoarea ca tare mult le-a placut.
la toate!
MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
teolinda spune:
ANAMARIA condoleante si multa putere sa treci peste acest moment atat de dureros . Alte cuvinte... ar fi de prisos. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace sufletul mamei tale, atat de chinuit in ultima vreme.
Florina din pacate in Ro... bolnavii de cancer, de parca n-ar fi suficient ca sunt deja condamnati de boala in sine, sunt condamnati si de medici. Aproape ca nu inteleg cum poate un medic sa se ocupe de asemenea diagnostice daca nu au rabdarea de a le asculta si a le intelege suferinta acestor chinuiti. N=are sens sa va povestesc prin ce am trecut si eu cu tatal meu pana in acest moment. Mai bine sa ne rugam de SANATATE si sa ne dea DD putere sa putem trece peste toate greutatile pentru ca din pacate in aceasta situatie nu ne poate ajuta nimeni.
Daniela fetita ta se comporta asa cum trebuie... adica e normal ca la aceasta varsta printul sa fie tatal ei si faza asta o sa dureze destul. Iar daca va fi geloasa pe tine sa nu te mire... va trebui sa ai rabdare si tact sa-i povestesti ca printul ei trebuie sa fie altul care poate semana cu tati. Am citit intr-o carte de Phiso a copilului despre sentimentele de iubire ale copiilor fata de parintele de sex opus, daca vrei ti-o trimit pe mail.
Ingrid imi pare rau ca e atat de neprietenoasa printesa ta.
Piua, revin...
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
PASTE 2007
IARNA 2006
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Ingrid S spune:
Noi ne-am intors de la Vinga, dar nu pot sa detaliez nici un pic, ma intelegeti voi.
Daniela, acum am citit mai atent mesajul tau. Ioana a inceput cu faza ca tata e printul ei si se casatoreste cu el? Vaai, ca mi-ai inseninat ziua. Ce scumpa e..a mea inca nu-l agreeaza foarte mult pe tati, dar abia astept ziua cand va umbla dupa el, asa cum fac fetitzele...si sa ma lese odata.
Denisa, ce replica ti-a dat Emma..., ea stie ce se intampla cand esti mare, hai? Diana azi mi-a spus ca nu vrea in brate, ca eu am un bebe in burtica si ii face rau. M-am chinuit sa aflu de unde stie ca am bebe in burtica..apoi mi-am dat seama ca i-am spus de Moni, dar de unde pana unde a tras concluzia ca oi fi la fel, nu stiu.
Acum am inteles cu asigurarile, pai ei pierd in caz ca va retrageti de acolo..normal ar fi sa fie mai maleabili...
Lili, nu-i nepoliticoasa, decat cu persoane necunoscute. Altfel e sociabila etc, dar la copii are un fix: sunt multi? Atunci n-am chef de ei...unul, hai maxim doi mai merge...
Io-te ca am ajuns s-o fac si sociabila..
Mai zi-ne de Nicolas ce mai face.
Jani, cum se mai simte Carla? Hai, macar un cuvant sa ne zici, please..
Moni, ia ceva pt greata, nu se poate? si intra cand poti.
Ma duc sa stau si cu ea, ca azi am lipsit mult..
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
Denisam spune:
Ingrid-am citit ca totul a fost la VInga,imi pare rau.Sper ca Ana e bine.
Diana e ok acuma?
Moni-mai da un semn de viata!
Daniela-astept decizia