PRIETENE FARA TITLU (27)
Raspunsuri - Pagina 3
monica70 spune:
Diana a mancat un picutz de ciorba si dupa aia mi-a cerut iaurtzel pe bibe.I-am zis ca nici vorba.Asa ca s-a dus la taica-su sa-i ceara ... Si cum eu am strigat de dincoace ca nu e voie,numai ce-o aud: "HEEEI ! NU VOLBI! NU CU TINE VOLBESC,CU TATA VOLBESC!"
Mie mi-e tot greatza si iar greatza.Abia pot si face conta
MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
asteryaro spune:
Anamaria, condoleante. Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe mamica ta draga.
Sper sa poti trece prin acesta imensa suferinta.
Imi pare tare rau...
Cat despre sistemul sanitar romanesc... macar din acest motiv as emigra in secunda urmatoare...
Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2
Denisam spune:
ANA-condolenate sima rog sa ai puterea sa trteci peste aceasta pierdere.Dumnezeu sa fie cu tine!
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
maraki spune:
Ana condoleante si Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe mama ta. Tare mult m-am gandit la voi de la inceputul vestii ca mama ta este bolnava, iti doresc putere multa Imi pare tare rau.....verisoara mea trece prin acelasi cosmar cu mama ei, a aflat de boala inainte de Craciun.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Scriu repede ca ii fac baie la Diana imediat.
Anamaria, daca ai nevoie sa te ajut cu ceva, nu ezita, te rog, sa-mi ceri. O fac cu draga inima.
Denisa, cum a ramas cu banii pentru masina? Dar la botez cum a fost?
Moni, sorry ca ti-e greata, este pt mine cel mai neplacut sentiment. Orice pot suporta, pana la greata.
Daniela, nici a ta fetitza nu se arunca la copii. Asa sunt unii, mai reticenti. Creste ea mare si prevad ca va fi pe dos. Am eu o banuiala. Cum a fost la teatru? La noi abia din 20 ian se deschide. Asa am citit pe net.
Azi n-am iesit afara cu ea, tare frig a fost. Cica zilele urmatoare se mai incalzeste, sa vedem..
Va , am plecat la baita ei.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
miraklucker spune:
Ana, imi pare asa de rau. dumnezeu sa o odihnesca in pace!!
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
Denisam spune:
Off ca nu stiu ce sa scriu,ma rog sa ii fie bine Anei.
Daniela-am scris limk pe mess cu costumul, zi-mi dc vrei si eok,pretul e insa mai mic cand mergi la magazin,adica 28 cu taxe.
http://www.sears.ca/gp/product/B001LENCEA/sr=1-11/qid=1231700976/ref=sr_1_11/181-0961701-8205150?ie=UTF8&searsBrand=core&mqnodeid=APS
Ingrid-a fost fain la botez,am stat pina la 11,era super obo E dar fericita ca au fost fetite mai mari si s-au jucat super, pacat ca s-au descarcat bateriile si nu am putut sa filma,dar o sa cer poze la sarbatorit-ca au dansat si o hora si mi-a placut de ele
CU masina-am facut un dosarsi luni le dau cu el in cap,unde le arat cat e o masina cum am avut si de ce nu o pot lua pe cea mai ieftina de pe piata,Dr oricum a dat aconto pt alta,cica miercuri sau joi o avem.
Jani-cum mai e printesa?
Moni-cum te simti?
Ursu,Mira.Anda-voi ce mai ziceti?
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
monica70 spune:
Eu sunt la fel,mi-e greatza si bag in mine mancare ca sparta ... In rest am mai lucrat cat a dormit Diana si apoi pana a fost dusa vreo 3 ore la mami.
Ca norocul ca Diana e ok,adica nu a mai durut-o nimic,desi nici macar aseara nu i-am dat nurofen sau panadol.Si culmea mananca binisor.Continui cu antibioticul. Si de maine merge iar la gradinita,iar eu la birou
De AnaMaria ma gandesc ca probabil or fi deja la Vinga ... INGRID nu ai aflat inca nimic?
Merg sa o culc pe Diana.
MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Ingrid S spune:
Moni, din pacate nu stiu nimic de Anamaria, mai mult decat ti-am spus azi-dimineatza. Sper sa-mi dea de veste, ea mi-a promis ca ma anunta cand e inmormantarea.
Nu te supara pe Diana, ar trebui sa fii musca pe tavan la mine, s-o auzi pe a mea cand imi porunceste...sau imi raspunde inapoi, dar eu ma repliez imediat si sa vezi cum tace. Intai a fost nostim, dar ce-i prea mult strica.
Bine ca n-o mai doare la dinte.
Irinatuntza, Sabina era demult cu printii si printesele, dar tot e o dulce cand scoate perle din gurita. Mi-a placut aia cand a spus ca ea e cea mai frumoasa.. e constienta fata de calitatile ei. Se simte mai bine acum, dupa ce ai scos sucul de portocale?
Florinini, hai mai, ca nu-i asa de rau cum zici tu de sistemul nostru sanitar. E MAI RAU! Au fost situatii cand pacientii veneau cu medicamente cumparate de ei, nici un banal algocalmin nu se gasea. Nu mai stiu cum e acum, dar cand l-au operat pe cumnatul meu, era jale! In fine..asta avem, cu asta defilam!
Deea, a facut Daria puzzle de 50 de piese? Bravo de 100 de ori pt frumoasa! Am vazut cele doua poze, era un puzzle cu Winnie, nu-i asa? Mi-a placut cum ii sta in roz, ochii ii par si mai albastri..
Denisa, si ce daca a fost Emma obosita? lasa mai, o data pe an nu se pune. Bine ca i-a placut acolo si ca s-a jucat.
Deci, continui razbelul cu asigurarile? Dar cati ani avea masina, eu stiu ca scade valoarea de la an la an, depinde si de nr de km, de reviziile facute etc. Trebuie sa aiba o schema acolo, altfel cum se justifica pretul mic pe care vi-l dau? Pana la urma, nesimtiti se gasesc peste tot, iau banii, dar n-ar da un cent inapoi daca ar putea..
Mi-a dat sotul drumul la apa, ma duc la o baita.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
LunaNoua spune:
Salutare.
Am dormit si eu azi ca oamenii. Si m-am trezit tot ca oamenii, la 6 Mama ar trebui sa fie mandra de mine
Ingrid, era cu 16 puzlelul din poza. La ala cu 50 s-au terminat, evident, acumulatorii Cel cu 50 l-a facut in doua ture, ca s-a cam plictisit de multe piese. Dar e bine, ca macar a vazut ca se poate face si unul din asta cu multe piese
Denisa, eu nu inteleg cum va negociati voi cu asigurarile. Dupa cate stiu eu (poate gresesc, dar am facut si eu asigurari intr-o viata anterioara), suma care se ramburseaza in caz de dauna totala este fixa. Este acea suma pe care se intocmeste asigurarea, la inceput de an, sau cand aveti voi inceputul contractului anual. Sunt niste bareme, si se evaluaza masina dupa niste tabele, dupa care se stabileste suma asigurata. In functie de asta se stabilesc si platile catre societatea de asigurare. Multi se bucura de evaluare la pret mic a masinii, deoarece platile catre asigurari sunt mai mici, dar in caz de dauna totala, si suma pe care o primesc e tot mica. La voi cum e de trebuie sa negociati ???
blog