PRIETENE FARA TITLU (27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Neata

Eu in graba mare mare ca in curand o sa plecam la teatru, Motanul Incaltat. Cred ca si mie imi place la fel de mult ca s Ioanei la teatru, tare dor imi este, n-am mai fost de cand m-am mutat aici. La bucuresti mergeam saptamanal, cateodta si de doua ori pe saptamana(aveam foarte multi prieteni actori).
Ana tare rau imi pare sa stiu ca treceti prin calvarul asta, cel mai rau este sa sti o fiinta asa iubita bolnava s cu dureri crunte si sa nu poti face nimic sa o ajuti. Cred ca esti foarte stresata. Un gand bun de la mine si sa-ti dea DD putere sa treci peste toate necazurile.
Bee imi este tare dor de postarile tale, ma gandesc eu ca si tie iti este dor de un pic de forum. Abia astept sa ai net si sa ne povestesti despre voi.
Moni, foarte bine ca incerci sa-i scoti biberonul, sigur de la asta a facut Diana carii. Din cate stiu il folositi foarte des, ceai, suc, iaurt, lapte...Ca sa ai succes le arunci pe toate din casa si gata! Nu te mai pot sabota nici parintii nici Ghita. Totusi ai avut noroc cu o fata curajoasa ce a vrut sa deschida gura la bazaitoarea aia nenorocita ca si mie imi este asa de frica!!!!!!!!!
Ingrid, stateam acum si ma gandeam ce a facut Ioana aseara la petrecere, a fost oarecum activa, au avut un motan incaltat care le facea fel de fel de jocuri interactive, a participat si ea la vreo 2 din 10 nu foarte pasionata de ce facea, a tras motanul de coada si apoi a plecat sa se joace singura. Nu s-a imprietenit cu nimeni de acolo si nu s-a jucat cu nimeni, isi facea singura de lucru sau venea la mine si la Rares. La masa a vorbit putin cu o fetita dar numai atunci cand am intrebat-o e pe respectiva cm o cheama(o chema Alexandra) atunci s-a bagat si ea in seama spunand ca si ea tot asa se numeste. Singura nu intra in vorba cu nimeni. Deci nu cred ca Diana ta nu este chiar antisociala ci doar timida. La ziua Ioanei o sa avem copii maricei ca astia sunt vecinii ei cu care se joaca mai mereu, ave putini prieteni cu copii mici ca ai mei.
Deea si eu la fel cu copii mei, ne spalam pe dinti ca odata pe zi. Din ericire nu au carii sau alceva. Sper sa avem noroc. Ioana mai bea lapte din bibe seara si dimineata dar nu o lalaie cu el in gura. Nu il pot scoate deocamdata ca inca vede la Rares si sar simti neindreptatita. Poate la vara il scot la amandoi
Acum fug sa manca si sa ne imbracam
Ppicei la toata lumea

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna dimineata!

Moni, vai saracutza Diana cu caninul ala. Incearca sa-i un pai sa bea laptele din cana. Poate asa o sa i se para mai interesant decit biberonul. Sabi tot cu biberonul bea laptele , dar in doua minute il papa pe tot si dupa aia imi da sticla. Sucul i-l dau tot cu paiul. Asa ca bibe folosim doar citeva minute pe zi cind isi bea laptele.

Si pe mine ma siciie de vreo saptamina doua masele plombate la inceputullui decembrie. Una dintre ele, cel putin, ma doare orice as minca. Bine ca nu ma doare decit cind maninc. Si mi se trage de la ciocolata cu alune de padure; ca prea am mincat cit am stat inchisa in casa cu Sabi din cauza pneumoniei. S-au si depus vreo 2 kile cred pe mine, dar le dau eu jos, sper, dupa ce incep lucrul.

Ingrid, scoate Diana niste perle de mori de ris.

Eu inca n-am reusit sa scot pozele din aparat asa ca n-am cum sa va pun filmuletul promis cu bucataria. Insa Sabi e incintata si bucatareste doar cind fac si eu mincare. Insa cel mai mult ii place sa spele vasele in chiuveta ei micuta. Mor de ris cit de concentrata e si cita apa face in jur. Parca e o vrabiuta. Apoi cere si cirpa sa le stearga, se mai uita in cuptor, mai amesteca in oale, mai pune si hota ca de, se face abur .

Mai e vreun coplas pe-aici care vrea sa mearga in brate ? Ca eu una, mor uneori. Merge cit merge si se cere repede in brate; cica o dor picioarele. Ori o dor ori ma pacaleste ca sa o iau in brate.

Fata mea viseaza in continuare la print. Intr-o dimineata stind pe olita imi zice " Am visat ca printul m-a pupat" Iaca la ce-i sta ei gindul deja.
Ma gindeam sa-ti comand si eu o papusa Pinocchio, Moni, dar am intrebat-o daca il vrea si a zis categoric Nu .
Oricum o intreb mereu ce vrea de ziua ei, si imi zice Nimic, mami, nu mai vreau nici jucarii, ca am deja destule Dar o carte din aia de povesti tot am sa-i cumpar, sigur se va bucura de ea.


Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Ana, sa-ti dea Dumnezeu multa putere!

Daniela, ce frumos ca mergeti la teatru. Si asa deci, ii place mult Ioanei.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

In dimineata asta a murit mama .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Dumnezeu s-o odihneasca, draga Ana si sa vegheze asupra ei! Condoleantze!
Sa fii tare!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Draga Ana, Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Dumnezeu sa fie cu tine sa te aline si sa te ajute sa treci peste durerea asta mare. O calda imbratisare din partea mea!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Of, Doamne ! Ana, Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace ! Condoleante

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:


Imi pare nespus de rau ptr. pierdera mamei tale Ana!
Este inadmisibil ce se intampla(chiar ma pregateam sa scriu mesjul cand am citit de moartea mamei tale) in Romania cu persoanele bolnave de cancer, care au nevoie de medicatie ptr. calmarea durerilor. Este strigator la cer sa lasi un om sa moara in dureri si chinuri groaznice cand sunt medicamente care pot sa le confere un confort si sa-i ajute sa treaca dincolo fara sa simta nimic. Sunt tare revoltata, i-as strange de gat pe medicii care nu au pregatit situatia mamei Anei, desi cred ca stiau ca se apropia momentul, cand e vorba de morfina...deja se stie clar ca nu mai e mult timp...
Nu rezolv nimic cu mesajul asta, dar atata lipsa de compasiune si moralitate ca in sistemul medical romanesc cred ca nici la africanii cei mai amarati nu exista!

Am lucrat in domeniu ptr. o perioada (asta e America, viata te obliga sa faci si ceea ce niciodata nu ai crezut ca vei face, dar nu regret ca am facut, ptr. ca am castigat foarte multa experienta ca as putea sa ofer confort oricarei persoane suferinde,cel putin stiu ce are nevoie un bolnav care este in faza terminala a bolii),de timp si am vazut cat de mult respect si compasiune exista in situatiile respective cu privire la alinarea durerilor. Cand medicul specialist constata ca boala este in faza terminala, persoana in cauza este inscrisa intr-un program, numit Hospice Care, unde pe langa medicatie si alte materiale este inclus si un kit sau set care contine medicatia de confort(morfina) ptr. momentele cele mai grele.In situatia asta totul este mult mai usor si confortabil si ptr. persoana in cauza dar si ptr. familie, trauma nu e asa de mare, uneori simti chiar o usurare si esti multumit ca ai reusit sa ajuti persoana sa nu sufere, sa treaca prin situatii cumplite de durere.

Ce se intampla in Ro e mizerabil si inuman din punctul asta de vedere!

Ma scuzati ca am fost off topic, dar am trebuit sa imi zic oful!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Numai ce am intrat acum sa vad cum sunteti, va salut pe toate ma duc la culcare ca e tare tarziu, astazi nu am avut timp sa intru deloc decat acum tarziu.Nu am citit decat la ultima pagina, mai vorbim!
Va pup pe toate si pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANAMARIA condoleante.Nu apucasem sa citesc vestea si nu mi-a venit sa cred cand mi-a zis Ingrid ...

Multumesc fetele de urarile pentru Ghita,i le-am transmis.
DANIELA distractie la teatru!
IRINA tare figura mai e Sabina ta cu printul ei !

Ghita a apucat sa ii dea iar ceai cu bibe Dianei pana nu i-am facut instructajul,dar am obligat-o sa il bea rapid si n-a mai apucat sa stea prea mult cu el in gura.
Nu mai stiu ce voiam sa zic ...

MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput