PRIETENE FARA TITLU (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Nici eu nu suport rochitzele negre
Daniela-itzi scriu maine dieta, targe-ma d eurechi dc uit ca acusi am ceva de terminat si sta si IT guy dupa mien sa seteze o imprimanta noua

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Moni, cele mai misto haine sunt alea pentru 0-2 ani. Sunt grozave si gasesti cu carul fel de fel de culori. Pentru fetele noastre mai putin, dar eu cit am stat vreo doua ore pe-acolo au tot scos alea marfa si am gasit cite ceva foarte dragut. Sa vezi ce fuste si ce pantaloni superbi a gasit Any pt. Ioana; ea tot pt gradi a cumparat. Eu insa n-am gasit fustite, desi asta ma intereseaza mai tare. Poate ai noroc sa gasesti lucruri frumoase ca sa nu te duci degeaba si sa ma injuri dupa aia ca te-am trimis dupa potcoave de cai morti.
Eu i-am luat niste pantaloni de trening mov inchis tare dragalasi; o bluzita tot mov inchis incretita la guler si undeva pe umar, dar sunt pt 4 ani. Si inca vreo citeva, dar o sa vezi tu cind pun poze. Fustita aia rosie de catifea, o sa rideti, e pt 6-9 luni , dar Sabinei o sa-i vina bine mersi si la anul. Am mai gasit un sarafan crem f fain , dar era mic pt Sabi.
Tre sa ma apuc sa fac si eu o selectie a hainelor si sa ma apuc sa dau dintre ele ca prea multe sunt . Ocupa rafturi intregi in dulap.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

La noi mai era un magazin Iana in centru dar mi se pare ca anul trecut l-au inchis si au carat toata marfa dincolo la magazinul de langa fabrica.Nu stiu daca se mai si produce ceva p-aci,ca parca anul trecut prin aprilie scria in presa ca vor sa relocheze fabrica in Iasi ... ca e mai ieftina forta de munca.S-ar putea sa fi ramas doar cateva sectii p-aci,si asta sa fie cauza de nu prea mai e cine stie ce marfa prin magazinul ala! Chiar trebuie sa ma interesez ...

MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

IRINA da stiu ca majoritatea erau pentru 0-2 ani ,suuuuper fain aratau si in culori variate,doar ca tot majoritatea din astea ... nu erau din bumbac Dupa mine se renteaza sa cumperi haine pentru copii de peste 3 ani ... pentru joaca sau stat in casa.Din alea ai ce alege berechet,ieftine ca braga,chiar daca au cate un mic defect ce conteaza,uite la David al Mirei ce-a facut cu bunatate de pantaloni La mine chestia e ca am second cat cuprinde,ca altfel dadeam mai des iama mai ales la haine pentru mers la joaca ... Stiu ca si aradencele de pe DC,merg periodic pe-acolo pentru asa ceva.
DENISA tot ocupata? Mai aveti zapada? trimite si incoa oleaca!

MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Apropo si Diana mai poarta inca din plin haine de 12 -18 - 24 de luni

Mergi la inceput

Diana ma intreaba ca nu fumez??? Ca oamenii fumeaza ... oamenii de la magazin de la buni

Mergi la inceput

Stiam eu bine ce stiam ... http://www.aradeni.ro/info/afaceri/Dupa_ce_a_concediat_900_de_angaja_539_i_la_Arad_Te.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Moni, la noi fabrica exista de ani buni, cel putin vreo 5, zic eu. Iar acu la Iasi, nu mai au haine din alea ciupite, gaurite de categoria a 3-a; doar asa undeva in spate citeva exemplare care mai sunt bune doar de cirpe de sters pe jos.
Ar fi pacat sa cumperi, cind tu ai atitea primite misto din Germania si Italia. Noi tre sa cumparam si daca gasim si super ieftine e si mai bine.
Auzi, de purtat prin casa mi-am luat si eu tricouri si pantaloni trei sferturi asta vara, tot de la Teba. Pentru copii de 11-12 si 13-14 ani. Cu 4 lei ! Iar tricourile cu 2 lei. Si astea erau 100% bumbac.

De-acu ma duc la somn ca tre sa ma trezesc dimineata sa ajung si la medicul de familie si prin magazine , sa duc si fata la mama. Zi grea!

va pup si va doresc o zi buna miine!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

IRINA da stiu ca e mai demult deschisa in Iasi.A noastra e de pe vremea "odiosului" era una din cele trei mari fabrici de confectii din Arad ... praful s-a ales ca si de Uta. Doar fostul Tricoul rosu mai supravietuieste greu, sub denumirea Moda Arad ... Atat ca au avut locatii prin centrul orasului si au scos sau scot bani buni din chirii ,sau acum s-au mutat/se muta si vand terenurile.In locul fabricii UTA,e acum parc industrial, plus o zona cu blocuri nou noute ... chiar in parcul ala industrial e locul ala de joaca unde a fost si Ingrid.
Aaaa si eu pusesem ochii pe-alea de 12-14 ani,dar eu sunt mai lata in solduri si nu m-am riscat la pantalonii ce-i ochisem Mi-a fost lene sa ii incerc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bey nene m-ati tembelit cu shoppingu vostru de la reduceri. Io am avut o lene pe mine anul asta... ca inca n-am dat iama in magazine cu reduceri. De la criza asta... m-a luat depresia si nici shoppingul nu ma mai salveaza.
Dar maine m-am hotarat sa o iau si eu la pas... usurel. Sa vina socra-miu sa stea cu Nicolas.Macar ca vreau sa iau puzzel pentru copil si tot plec.
I-am spus astazi ca maine ma duc sa-i mai cumpar puzzel... si dupa juma de minut vine intrebarea„Si eu cu cine stau? Singulel?„ si cu o mutra de milogeala... I-am zis ca vine Teo sa stea cu el ca asa ii spune lui socra-miu.Si a fost de acord copilul sa ramana cu bunica-su.

Deea deci e varza filtrul ... mai ocupa si juma de bucatarie aparatul, nu? Locul de joaca de la Unirii e chiar la Unirea Shopping Center... vestitul loc al lui Prigo si Bahmu... sincer n-am ajuns acolo pt ca eu sunt mai aproape de Iris Mall unde e un loc cam pe-acelasi stil ca cel de la Unirea.So... daca veniti la Cocor... musai ne vedem la Unirii.

Irina bafta si tie cu gradi. Si mamei i-a zis ca prin mai primesc locurile... dar eu oare in mai ...mai gasim ceva?Trebe sa ne ascutzim pilele cat mai repede.

MONI te cred ca decand cu gradi iti trebuiesc mai multe haine... stiu de la verisoara-mea care o duce pe Maria ei la gradi si ma streseaza cu treninguri si bluze de bumbac asortate pt gradi. Deh... mamele de fete sa dea DD sa intru si io odata in clubul vostru.

Daniela pai dupa puzzelele de la Teora ma duc sa le caut ca pe net le-am gasit dar sper sa le gasesc maine la Diverta.

Denisa, Anda... spor la treburi cu petrecerile.
Ana ce-o face? Maine e si ziua Clarei.

Mai era ceva...dar am uitat...

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput