PRIETENE FARA TITLU (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Acina, da, tablouasele sunt de vanzare. O sa fac o noua serie curand. Bijuteriile, nu prea sunt bijuterii. Sunt mai mult accesorii artistice, sau nu stiu cum sa le zic. Pretioase nu sunt, dar sunt decorative

Am primit rezultatele la analiza apei. Cum spunea si Ingrid, Stan Patitul. Ala sunt eu. Macar de data asta nu am luat teapa, ca era in perioada de proba. Filtrul e degeaba. Schimba gustul apei, atat face. Proba de dupa filtru are mai multe saruri. Am pus rezultatul de analiza in drop. Dati-va si voi cu parerea. Pe el, jos, sunt scrise si concluziile. Diferentele intre proba 1 (de la teava) si proba 2 (de la filtru) sunt nesemnificative . Poate avem noi apa asa buna la teava ??

PS: Daca mai e cineva care nu are parola mea de drop, cereti pe PM

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Lili, cum e locul de joaca de la Unirii de care ziceai?

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Deea-tin pumnii sa ias firma si sa te vezi cu Lili-sa il pupi pe Nicolas si din partea noastra.Legat de testul cu apa,dc nu e nimci deosebit, returneaza-l,decat sa ocupe loc.
A si zi-mi si mie te rog, colierele si cerceii, in dolari canadieni,cat inseamna?
Moni-ce faci,dormi?
Anda- ai pus de fetita si acum te odihnesti?
Eu n-am chef de nimic, is cu cafeaua in nas si treb sa fac niste rapaorte urate dar ma gandesc la masina, ca nu am rezolvat cu asigurarea si la ziua Emmei

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara fetele,v-am mai citit azi dar de raspuns n-am avut deloc timp.Si azi am stat pana la ora 18 la birou ...
M-am inspirat de la voi si am scos si eu de la naftalina "Creionul fermecat" ,ca de mult nu ne-am mai ocupat de el.Se vede diferenta,ca acum le-a rezolvat rapid si aproape corect - mai putin faptul ca a zis ca oaia mananca tort - dar probabil nu i s-o fi parut prea apetisanta ieslea aia din imagine,parca nici iarba sau fan n-avea in ea,lemne goale,ce mai,asa ca mai bun tortul la plansa cu numarul 11 deja s-a cam obosit asa ca acum e in pauza.
Am aflat si de ce a primit bulina aia galbena la gradinita: pentru ca a ... cantat frumos!
Sa vad daca am mai retinut ce-ati scris ...
DEEA tare m-am necajit de accidentul Dariei saracutza Sper sa iti iasa colaborarea cu nasa Lilianei,ar fi super!
LILI felicitari pentru Nicolas cu puzzle,eram sigura ca se va pricepe,totul e sa prinda gustul ca pe urma nu-l mai opresti Bafta cu gradi,mai bine iti bagi direct pilele in functiune ca e jale cu locurile la inscriere.Oficial doar de prin mai-iunie se fac listele pentru septembrie.
Din nefericire cam asa cum i-a zis aia Danielei,gandesc majoritatea educatoarelor, invatatoarelor, profesoarelor, assitentelor, medicilor si ... sa mai pun??? Pai cand am nascut-o pe Diana am dat la greu parale la 6-8 randuri de asistente,plus doua pediatre ,ca sa se sature si toate au fost dragutze foc.M-am zgarcit doar la asistenta care se ocupa de mine,sa va zic ce "dragutza" a fost? Scarboasa nu alta ... dar atat ca eu ma pot apara,dar Diana nu avea cum ... Urasc sa dau spaga,cadouri etc.Dar nu am ce face,trebuie sa ma adaptez.la noi daca nu ii dai bacsis chelnerului,e in stare sa iti scuipe in cafea a doua oara Bine acum asta e imaginea pesimista,nu prea e genul meu sa fiu asa ... Cand am facut laparoscopia la Timisoara m-am incapatzanat sa nu le dau nimic imputitelor alora de asistente de la spitalul Bega,drept pentru care o saptamana am dormit cu capul pe scurta mea alba de puf (era iarna).Macar era moale si curata.Cica nu aveau perne,nu aveau cearceafuri etc,dar cand o colega de salon i-a trantit 100 mii sa vedeti cu ce viteza i-a schimbat patul,ba s-a mai si ratzoit la una din salon ca s-a asezat pe patul ala !!! De-a dracului nu le-am dat nimic,cand le-am vazut asa ordinare! Pe banii aia pregatiti pentru mita asistentelor m-am dus zilnic de-am mancat en gros la fast-food-urile alea de la universitate Mi-era ciuda mai ales ca la internare a trebuit sa cumparam fiecare o sacosa cu tifoane,seringi,branule,medicamente etc. bian ca nu atrebuit sa cumparam si aparatele de anestezie sau mai stiu eu ce
Na ca m-am luat de sistem acu' si am uitat ce si cui mai voiam sa zic.Mai bag un ochi in urma si revin.

MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

ANCA ma bucur ca mai apuci sa intri sa ne mai zici de voi.Bine ca-s ok copiii acum!
MIRA sa va fie de bine cumparaturile! M-am distrat de Daria ce scoate din ea Pusi lui David sa se faca bine! Si pozele le-am vazut dar cam putine ...
INGRID nu mai zic de Diana ta ce perle scoate din ea Cu dormitul,ce sa zic,mai incearca vreo saptamana ca poate se adapteaza pana la urma ...
DEEA si Daria ta mare figurina cu semintele de kiwi
DENISA nici acum n-ai rezolvat cu aia cu masina? Aiurea
DANIELA ce mai, la voi a venit vara deja??? Auzi la ea ... in tricou
ANDA ce tot faci ca nu zici nimic ? Si nici filmulete noi cu Mark n-ai psu demult!
JANI iar dadusi bir cu fugitii si nu mai zici nimic? Sper ca e ok Carla acum!
IRINA nu pui poze cu ce mai cumparasi de la Teba? As trage si eu o tura pe la magazinul de-aici,dar maine nu stiu daca mai apuc deschis cand ies,ca nu pot pleca prea devreme.Poate luni eventual.

MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- nu rezolvai ca vor sa angajez o pers neutra si nu stiu inca dc se merita
Jani-chiar asa, ce mai faci?
Flori-esti la scoala?
Ingrid- eu as mentine regulile cel putin 1 sapt, si eu vreau sa incep cu A,dar las intai sa iasa si jos canini ca sa terminam o treaba ca eu vreau sa ii scot si suzeta, ca doar am baiat de 1,5 ani, nuStiu ca nu e usor cu dormitul,dar eu bag cafea si ma ajuta sa dau kg jos,neaprat treb sa incep dieta cu oua ca am 55

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

ce diete cu oua tii denisa? Eu vreau sa nu mai mananc si sa mor daca reusesc. Ai casei parca ma saboteaza. au facut azi un cremes buuun si niste tort de mere yamy. Cu ce ocazie? Cica este ziua lui rares, a facut 1,5 ani.
Ar trebui sa iau si eu un joc din ala cu creionul fermecat.
Lili felicitari lui Nicolas pentru Puzzle. Insista si mai ales cumpara di acelea cu piese mari si colorate frumos, mai ales cu personaje pe care le cunoaste si le place el foarte mult.
Deea ce bine ca n-ai cumparat filtrul ala. era bun macar la ceaiuri. Acum iara sta Daria la bucatarie sa pazeasca ibricul
Anca, tu ce ai mai facut cu masina? Aveai asigurare? ma bucur ca sunt sanatosi copii. Lasa ca gasesti tu o gradinita cum iti doresti.
denisa poate ar trebui s-o lasi asa cu asigurarea, poate te costa nu stiu cat sa-l angajezi pe ala si nici sa faca mare branza, asa o sa pierzi bani. zic si eu...voi stiti mai bine.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bun seara!

Moni, iau miine aparatul foto de la fratele meu si in weekend pun poze cu ce i-am luat. Mai trag si miine o fuga desi cu banii nu stam prea bine. Sper sa gasesc, mai ales, ciorapi lungi.Si vreau sa trag o fuga si pe la Carrefour ca de azi au inteput reducerile la haine. Of, grea boala mai sunt cumparaturile astea. Si Sabi are destule, dar cind gasesc ieftin tot cumpar , mai ales pt urmatorul an. Sper sa nu mi se lipeasca miine prea multe de mina ca ma fugareste Sorin de-acasa.
Ingrid, asa-i sunt superbe hainutele de la Iana. I-am luat o fustita rosie din catifea cu un volanas din tul si cu margine cu perlute albe . Tare dragalasa. Tot cu 8 lei. Am sa va anunt cind pun poze, ok ? Miine aduc si pozele cu Mos Craciun si sper sa reusesc sa le si pun.

Ieri am fost si noi la gradinita din spatele blocului, si evident ca am primit acelasi raspuns ca si voi. Deocamdata nu se stie daca se vor mai face grupe mici pt. ca sunt multi copii nescolarizati si ca e posibil sa se faca in plus grupe pregatitoare si niciuna mica. Apoi a aparut alta asistenta si a zis ca sigur se fac si grupe mici pt. ca au venit deja f multi parinti sa intrebe si ca unii au mers si la Inspectorat si sigur vor face , ca altfel vor iesi discutii. Am plecat si eu scirbita de-acolo. Dar mi-au zis sa vin prin aprilie-mai sa ma mai interesez.
Saracuta Sabi a plecat cu lacrimi in ochi de-acolo; ma tot ruga sa intram sa ne jucam cu copiii ca ea vrea la gradinita. Ne-am jucat in curte cu zapada si tot ma ruga sa intram din nou ca-i place inauntru. O sa vedem la toamna daca i-o mai placea.
Azi am fost la ai mei la Miroslava si s-au cam ciondanit fetele; parca erau salbatice. O mai duc si miine si o las acolo citeva ore pt. ca am trebi prin oras; sa vad daca tot asa se cearta si miine. Si poate de luni sa incepem acomodarea cu bona.

ma duc s-o culc ca azi n-a dormit deloc. Of,se trezeste pe la 8 dimineata si nu mai doarme deloc ziua. Sunt eu frinta pe la 2 si ea nimic, parca ar bea energizante de dimineata pina seara.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Moni, in timpul saptaminii magazinul e deschis pina la orele 18, iar simbata pina la 13. Insa daca vrei sa gasesti ce-i bun si frumos tre sa mergi mai devreme, in jur de 11-12. Cel putin asa e la noi. se cumpara f mult si dupa amiaza nu mai ramine mare lucru. aici aduc marfa in fiecare dimineata.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

IRINA e o idee buna,poate trec pe-acolo luni la prima ora (adica 9 ) ca prea mi-ai facut pofta,desi ce-am vazut eu pe-acolo de cate ori am fost, nu m-a dat deloc pe spate, vorba aia Poate la voi au produse mai misto,abia astept pozele.Mi-am amintit ca ultima oara am fost pe-acolo primavara trecuta si dupa ce m-am invartit o ora ,am luat doar niste chilotei si doua seturi de tricouri plus pantaloni scurti,am cautat in disperare culori sa se asorteze,dar ba erau culori aiurea,ba masuri prea mari sau prea mici,ba cu gauri si pete,numai m-am enervat Adevarul e si ca erau ieftine 4 lei sau 8 lei bucata parca. A si o pereche de pantaloni scurti ii erau prea mari,or fi buni la vara.Iar tricourile nici nu i le-am dat decat odata sau de doua ori ca ... avea si mai are inca,muult mai faine primite sau de la prietena-mea din Italia,sau de la vara-mea din Germania.De pantaloni nu mai zic.Cum ziceam, de-aia nu m-am prea aventurat eu la cumparaturi.Cand ii lipsea ceva din garderoba cautam prin imprejurimi si rezolvam pe loc problema.Altfel era daca era mai aproape magazinul ala.Eu i-am cumparat mai multe de cand e la gradinita,ca zilnic ii dau alta pereche de pantaloni si alta bluza ... era mai greu cu asortatul culorilor ,avand in vedere ca majoritatea hainelor sunt primite,deci nu le-am cumparat si ales eu pe baza de asortat intre ele Si ca tot zicea Ingrid la un moment dat de rochita neagra si din aia avem ! Si bleumarin ... mami face spume cand vede asa ceva,dar cum nepotelele au sau merg si la concerte ,au nevoie si de imbracaminte mai sobra.Eu i le-am dat prin casa,ca face mami o gura cand o vede imbracata in asa culori de nu-i adevarat Noa la ea ca la tzara,rozul si rosul sa traiasca

Mergi la inceput