Dubii in privinta paternitatii (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

si cand ai terminat il pui pe scripete si il trimiti la mine...sau ii dai drumu pe alee si ies eu si-l iau la mine. da???
shhtt nu mai zi la nime ca m-il mai dai si mie da? sa nu vada fetela...shhhttt
Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

m-am hotarat,io -l incerc prima !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

poze, Just Me
ambitioasa

buey, intai ai bon de ordine?
treaba cu scripetele tot de la otv te-a inspirat?
a draq si Diaconescu asta,numai idei va da!
Da' io raman cu potentul brunet si voi cu bonurile si tricourile !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

nu mai uit la otv asa ca...nu-l baga la ala...
tu lasa bonu de ordine....era o chestie asa intre noi 2 ca si asa suntem vecine....
daca nu...cand ti-e lumea mai draga...anunt un furt...
ce zici??? ma ajuti???

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

nu mai uit la otv asa ca...nu-l baga la ala...
tu lasa bonu de ordine....era o chestie asa intre noi 2 ca si asa suntem vecine....
daca nu...cand ti-e lumea mai draga...anunt un furt...
ce zici??? ma ajuti???

poze, Just Me
ambitioasa

da' ca pleaca soata vine brunetu'

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

pai da....si eu stiu ca tu esti cu brunetu si vin cu diaconescu si cu sotu tau peste voi...si va dam live...hi hi hi hi

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:

!io ma duc la otv si voi imi trimiteti sms-uri de ciuda !

Si io sun la OTV si zic ca's Naomi si recunosc copilu'

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

zici sau chiar ejti?

Gabriela

Pai daca tu esti Guestus deghizat, sint si io Naomi...si-s brunet(-a)

Da' la ce emisiune sintem acu'? "tradati", "din dragoste", "test de fidelitate"? Face si OTV-ul din astea?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

cred ca la oprah misha!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Da' Marina nu mai apare?
Io serios ma gandesc ca povestea nu e a prietenei ei ci a ei !Jur ca asa e !
si io de aia i-am cerut prietenia,ca cica fa-te frate cu ...si io ,fiind cocoasa si prietena ei,beneficiez de serviciile rojcatului .eeee,mijto plan,nu?

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

normal ca personajul era marina,de unde naiba a tinut minte atatea detalii.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Aia la Oprah sint cuminti rau. Nu-si dau cu scaunele in cap, nu se paruiesc. Pe cind la "tradati" e ca aici la "in 1 sau in 2"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lara20

normal ca personajul era marina,de unde naiba a tinut minte atatea detalii.............

are secretara!
vezi ca jtiu ?

Gabriela

Mergi la inceput