M-am hotarat........adoptie(57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eye-excel spune:

A! era sa uit - pentru incuviintarea adoptiei (cu ambii parinti) se tine sedinta in camera de consiliu de obicei, cred ca e o regula la adoptii. La noi au scos toata lumea din sala de judecata si au vorbit in particular cu noi (parintii) si cei de la directie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rotarcml spune:

Buna din nou! ma incerca emotii puternice cand ma gandesc ca treceti prin ce am trecut si noi acum aproape un an, dar vreau sa aveti curaj, deoarece merita. Noi am avut infatisarea finala la tribunal in aceeasi zi cu mama naturala dar la alta ora. In timp ce asteptam priveam femeile din sala si imi ziceam "ea e...", va dati seama prin ce clipe am trecut dar de intalnit nu ne-am intalnit. Atunci credeam ca nu mai pot merge mai departe, ca nu mai pot suporta atata stres si nesiguranta, dar gandindu-ma la dezamagirile din fiecare luna cand nu ramaneam insarcinata, parca prindeam curaj si putere. Acum, totul este foarte indepartat si imi este ciuda parca ca am asteptat atat. Toti banii pe care i-am dat pe la dr. si clinici acum se transforma in jucarii si hainute si nu este nimic mai minunat decat sa vezi cum se bucura un sufletel nevinovat de fiecare jucarie noua . Atunci simti ca intr-adevar esti fericit cand vezi ca poti face fericit pe altcineva, mai ales daca acel cineva e copilul tau. Nu conteaza ce spun altii, e copilul nostru. A avea un copil nu inseamna doar a-l aduce pe lume, inseamna sa fii cu el cand viseaza urat, sa-l mangai cand se loveste, sa te joci cand are chef de joaca, sa plangi cu el cand il doare ceva, sa razi cand spune un cuvant nou sau sa-l privesti atunci cand doarme, realizand ca ai o viata fericita pt ca ai ceea ce iti doreai. Va doresc curaj si putere de a trece peste toate incercarile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salviae spune:

Eye, unde putem vedea niste poze ale baietilor? Felicitari pentru hartie

Rotarcml, ce frumos ai scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eye-excel spune:

UITATI CE AM GASIT, PENTRU TOTI PARINTII CARE SUNT GATA SA MEARGA PINA IN PINZELE ALBE

Salviae, Inca mi-e teama sa pun poze pe undeva... Cand invat sa pun voi pune link

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
Si noi am avut emotii sa nu ne intilnim cu mama naturala... Ii datoram toata fericirea noastra intr-un fel dar ne-a fost teama... Acum suntem impreuna si nu conteaza nimic altceva, ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a fost alaturi la fiecare pas. [....] cand ma uit in ochisorii puiutilor (avem trei ani) NIMIC altceva nu mai conteaza!

Ana, Marian si puiutii Ionut si Gabriel

multe felicitari pentru finalizare!!! cred ca sunt cele mai tari ganduri citite de mine pe aici, pe forumul asta multa fericire si implinire de acum inainte alaturi de puiuti si de toti cei dragi voua!

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput