M-am hotarat........adoptie(57)
Raspunsuri - Pagina 19
rotarcml spune:
Buna tuturor, iata ca imi fac si eu aparitia aici, pana acum eram pe forumul despre FIV. Sunt mamica unei fetite superbe de 3 ani pe care o avem doar din aprilie anul trecut. Vreau sa fiu alaturi de toti cei care sunt pe cale sa adopte, nu disperati, merita tot efortul. Am asteptat 6 ani sa avem un copil, tot cu tratamente si interventii chirurgicale si degeaba. Prin adoptie am dobandit copilul dupa 3 ani. A fost un drum lung dar acum pot spune ca suntem fericiti si avem o viata implinita.
Silvia sunt intru totul de acord cu ceea ce ai spus, parca erau gandurile mele.
Va doresc succes tuturor si mai vorbim!
catank spune:
Dragele mele campioane!
sunt noua pe aici, imi caut un fagas sa vad ce si cum...si ma minunez vazind cat sunteti de luptatoare, ...dar mai ales fericite. Fara sa va fi intilnit imi si inchipui licarirea din ochii vostrii.
Vrea sa va felicit din toata inima... !!! (nu exista flori pe lumea asta cate ati fi meritat...)
intrebare intrebatoare?...daca imi permiteti...
Dupa etapele propriuzize....cand va sosi momentul intalnirii cu micutii, ...va alegeti sau va este deja ales...in functie de profilul psihologic al vostru...plus ceilati factori ce implica acea "chimie" intre parinti si copil. Imi poate cineva raspunde pe scurt...concret(fara perdea)chiar daca are loc si implicare unei persoane cu influenta in decizia dvs.Adica...eu, om simplu fara cunostinte, relatii...am sanse? Primesc sprijin din partea autoritatilor?
Imi doresc 2, nu 1....
Simt ca este un drum lung, ...atata timo cat nu este in zadar merita!
...dar macar sa stiu cu cine si daca trebuie "sa ma lupt"...
astept "un semn"nerabdatoare...
Va multumesc!
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"
rotarcml spune:
Draga mea, am deschis din nou si iata ca incepem sa vorbim. Nici noi nu am avut relatii sau mai bine spus am vrut ca totul sa fie cat se poate de legal din cauza asta am asteptaat 3 ani. De fapt noi am depus cererea in februarie si fetita s-a nascut in martie. A fost lasata in maternitate si apoi incredintata unui asistent maternal. Noi am vazut-o abia cu 1 sapt inainte de a implini 3 ani. Acum ma gandesc ce bine era daca o aveam de cand s-a nascut. Dar e bine si asa, ea ne-a asteptat pe noi si noi am luptat pt ea desi nu o cunosteam. Inainte de ea am mai vazut o fetita si asta ma convinge de faptul ca exista un D-zeu care le potriveste pe toate. intr-adevar e acea sclipire sau nu stiu cum sa o numesc care apare atunci cand iti intalnesti copilul. Prima fetita era si ea superba dar am simtit ca nu e a mea, ca nu poate fi a mea. Pe cand a doua oara totul a fost altfel de la inceput, am iubit-o instantaneu si ea pe noi.
Si noi am avut incredere in asistenta sociala care s-a ocupat de cazul nostru. Poate ca sunt povesti ca se cauta profilul perfect dar fetita noastra seamana cu sotul meu leit, chiar se mai fac glume pe seama asta. Noi am asteptat sa fim sunati, nu am insistat cu telefoane sau altele doar pt reatestare am sunat eu . Si totul acum este bine. Poate ca suntem niste norocosi, de aceea cred ca D-zeu le oranduieste pe toate asa cum trebuie. Succes si mai raspund la intrebari!
catank spune:
rotarcml
Multumesc, ...off Doamne cat de emotionant mi se pare orice sfat, sugestie, ...gand...
Daca sunt cu domiciliu intr-o localitate mica, (slabe sanse de infiere)pot sa ma adresez si altui judet?
Momentan sunt in demersul unui nou Fiv, insa mereu am simtit ca reusita o voi gasi decat in bratele copiilor infiati. Chiar daca am sa reusesc in acest "episod de incercari", fratior sau surioara infiata tot ii voi darui "sansei mele"(de fiv vorbesc).Sotul crede mai mult in sansa unei infieri decat in fiv...
Nici nu stiu cu ce sa incep, ...trebuie sa ma informez din experientele voastre din urma, ...imi este greu, ma simt neajutorata ...si singura. Citesc din urma...si cand aud expresii de genu:asistent maternal, ...parinti naturali, ...tribunal imi vine sa Sper ca bunul Dumnezeu sa ma lumineze, sa-mi calauzeasca pasii spre "stelelutele mele"...
Orice incurajare, sfat, ...sugestie este bine-venita...
Va multumesc!
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"
catank spune:
ireneCAM sa-ti verifici PM
adenuti spune:
BUNA
AM DEPUS CEREREA SI ACUM PREGATESC ACTELE ,PE CARE SPER SA LE TERMIN PINA MARTI .
AM SCAPAT DE CITEVA TEMERI PE CARE LE AVEAM SI LE-AM SPUS SI VOUA .
NU STIU DACA ATI RETINUT DAR ACUM NU MAI CONTEAZA .
DE CE INCEP SA INAINTEZ NERABDAREA ESTE SI MAI MARE .
EU MA GRABESC DAR NU SINT COPII ADOPTABILI .
LA PRIMA INTILNIRE DOAMNELE CARE S-AU OCUPAT DE NOI AU FOST DRAGUTE .SI NE-AU DAT SPERANTE SPUNIND CA SINTEM UN CUPLU OK DIN PUNCTUL LOR DE VEDERE ,SI CREDETIMA CONTEAZA .
VA DORESC SUCCES SI SPER SA AVEM CIT MAI REPEDE PUIUTI IN BRATELE NOASTRE .
ESTE ATIT DE FRUMOS CUVINTUL MAMA
simo_75 spune:
catank-nu trebuie sa disperi ,trebuie sa iti aduni fortele si sa ai incredere ca intr-o zi veti fii impliniti.
Eu am pierdut o sarcina la 7 luni si crede-ma ca a fost cumplit,groaznic nici nu am cuvinte sa ma exprim.
Cand am iesit din spital era totul gol inclusiv privirea mea,sufletul meu.
Am stat si m-am gandit si am ajuns la concluzia ca nu are rost sa mai incerc odata,problemele care au ramas in urma sarcinii (de sanatate) nu imi dau voie sa am copilul meu natural si atunci m-am gandit asa: de ce sa fiu egoista cand sunt atatea suflete minunate care asteapta sa fie iubiti si am ridicat capul si acum strang actele de adoptie.
Nu avem cunostiinte in acest domeniu, nu avem nimic.Plecam pe un drum care nu il cunoastem dar sunt sigura ca la fiecare pas vom avea ceva de invatat si cum dorinta de a avea un bebe sau chiar doi e enroma sunt sigura ca vom reusi.
Fetele de pe acest site sunt extraordinare si m-au impresionat profund cand am vazut cat de saritoare si sufletiste pot fii,chiar mai sufletiste decat unii "prieteni" (si chiar nasa mea care la randul ei este adoptata) care atunci cand am cerut sa ne dea o caracterizare au "disparut" fara sa ne spuna macar : nu pot!, nu vreau! etc....
Eu am incredere in fetele de pe acest site si le consider niste adevarate prietene!!Va multumesc fetelor!
Sa ai putere sa spui da, sa ai putere sa spui nu si in orice clipa grea sa ai putere sa fii TU
catank spune:
simo_75 Iti multumesc!
Multa sanatate, rabdare si noroc iti doresc!
Te inteleg, ...uneori ma surprinde si pe mine puterea mea de intelegere...
Momentan ma informez, ..."tatonez terenul" cum s-ar spune...sunt pe faza oricum...
tuturor
eye-excel spune:
Fetelor am reusit, avem sentinta DEFINITIVA SI IREVOCABILA!!!
Deci dureaza cam doua luni de la pronuntarea sentintei pina obtineti definitivarea (legalizarea). Depinde daca prindeti sarbatori sau nu... Noi ne apucam sa schimbam certificatele de nastere yupiiiii!
Si noi am avut emotii sa nu ne intilnim cu mama naturala... Ii datoram toata fericirea noastra intr-un fel dar ne-a fost teama... Acum suntem impreuna si nu conteaza nimic altceva, ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a fost alaturi la fiecare pas. Acum avem sentinta judecatoarei in mana si cum spunea cineva mai sus (pentru ea) cand ma uit in ochisorii puiutilor (avem trei ani) NIMIC altceva nu mai conteaza!
Ana, Marian si puiutii Ionut si Gabriel