M-am hotarat........adoptie(57)
Raspunsuri - Pagina 16
miha74 spune:
buna dragelor!
am si eu vesti bune: astazi Matei a facut primii pasi singur. Intamplarea a facut sa fim cu totii acasa ca ne-am luat liber sa mergem sa vedem samburelul din burtica. asa ca suntm fericiti la dublu, chiar la triplu avand in vedere ca Laura a terminat astazi primul semestru din clasa a Va cu 10 pe linie
asi- mda, eu o sa mai vorbesc cu AS
misha- hai ca sunt cu majoretele pregatite presimt ca tu vei fi urmatoarea
sabina- si flacau Rares. Astept primavara sa putem iesi la plimbare in parc. M-am saturat de atata ploaie.
diciu, claudia, tzuni
mariaa- hai ca mai ai putin
pupici
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 7+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
asi spune:
Miha chiar ai avut parte azi de 3 mari bucurii.Ai de ce sa fii mandra.
Mariaa abia astept sa primesti "diploma".Cred ca tu bati recordul la evaluare ca lungime a timpului.Nu-i nimic se va scurta timpul de asteptare de dupa atestat.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Mariaa spune:
miha, ce emotionanta zi cred ca ati avut!
asi, in 9 feb. avem 5 luni, iti vine sa crezi?! dar avand in vedere ca in intervalul asta am pierdut-o pe mama, pot zice ca a fost numai bine asa incat sa ne adunam in liniste. toate vin la timpul lor si cand vor veni....atunci sa te tii
Tzuni, voi cum mai sunteti?
toate fetele
un copil creste in inima mea
simo_75 spune:
Buna fetelor!
Noi suntem la inceput de drum cu actele.Suntem un pic cam speriati ca nu stim ce ne asteapta.
Am citit acest forum pana la expuizare si uneori imi da sperante alteori ma doboara in sensul ca nu mai inteleg nimic :)
Sunt sau nu copii adoptabili?
Am atatea intrebari incat nici nu stiu cu ce sa incep.
Doamnele de la DPC sunt ok ?Te ajuta?
Cererea o scrii impreuna cu sotul sau fiecare individual si cam ce trebuie sa contina?
In ce consta testul psiho?
Imi cer scuze ca am pus atatea intrebari dar chiar suntem in ceatza.
va multumesc.
Am mai intrebat si la alt subiect dar vad ca aici e mai activ si de aceea mi-am permis sa va stresez.
va multumesc inca odata
Sa ai putere sa spui da, sa ai putere sa spui nu si in orice clipa grea sa ai putere sa fii TU
Andreea1983 spune:
Buna fetelor si ma bucur sa citesc numai de bine.
Simo75 noi suntem in curs de atestare - cererea o completati impreuna, noi am completat-o in fata asistentului DPC cand am depus dosarul. Ieri am fost la testarea psiho si nu ai de ce sa te temi, sunt niste intrebari legate de personalitatea ta, despre ce iti e teama sau iti place, cum reactionezi la stres, sin in rest o discutie libera cu psihologul. Bafta multa si sa termini cat mai curand.
Miha 74 sa ai parte numai de zile asa si sa ne posvestesti si noua, ca ne tii cu moralul sus.
pentru toate fetele
Andreea A
adenuti spune:
buna fetelor ,nu prea am avut timp sa mai intru dar nu aveam mare lucru ce sa va spun ,saptamina care urmeaza am sa depun cererea si atunci am sa va mai stresez cu intrebari
Totusi as avea o problema ,noi stam cu tata intr-un ap de 3 camere care este pe numele lui pt ca eu sint singura la parinti si n-am considerat ca trebuie sa-l trec pe numele meu , credeti ca este o problema?
sau faptul ca eu nu am carte de munca , sint coafeza si lucrez in particular sau mai bie zis la "negru" ?
va urez la toate fetele sa aveti cit mai repede cu putinta puiuti in casele voastre . si sa ne minunam cit de frumos este cuvintul MAMA
miha74 spune:
fetelor, ma tin de vreo cateva saptamani sa va intreb....cautand actele necesare pentru CIC cu legea noua, am dat de un model de cecere pentru o indemnizatie speciala pentru copii luati in plasament. Cererea se gaseste pe pagina directiei de munca si protectie sociala: http://www.ddfssbuc.org/formulare.html
voi ati auzit pana acum de asa ceva?
pupici
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
Draga Simo,
cel mai usor ar fi sa mergi la DPC-ul de care apartii si cu siguranta iti vor spune excat ce ai de facut. Din pacate fiecare bordei cu cate un obicei...
de exemplu la mine, nu a trebuit sa fac analize medicale, cererea era tipizata si am semnat-o amandoi.
in ceea ce priveste testul psihologic, iar depinde de DPC - noi am completat un chestionar timp de vreo 90 de minute, urmata de o discutie. Eu nu am facut acele cursuri, sunt fete care le-au facut...depinde.
asa ca du-te frumusel la DPC si vei afla si daca sunt fetele dragute
Citat: |
citat din mesajul lui simo_75 Buna fetelor! Noi suntem la inceput de drum cu actele.Suntem un pic cam speriati ca nu stim ce ne asteapta. Am citit acest forum pana la expuizare si uneori imi da sperante alteori ma doboara in sensul ca nu mai inteleg nimic :) Sunt sau nu copii adoptabili? Am atatea intrebari incat nici nu stiu cu ce sa incep. Doamnele de la DPC sunt ok ?Te ajuta? Cererea o scrii impreuna cu sotul sau fiecare individual si cam ce trebuie sa contina? In ce consta testul psiho? Imi cer scuze ca am pus atatea intrebari dar chiar suntem in ceatza. va multumesc. Am mai intrebat si la alt subiect dar vad ca aici e mai activ si de aceea mi-am permis sa va stresez. va multumesc inca odata Sa ai putere sa spui da, sa ai putere sa spui nu si in orice clipa grea sa ai putere sa fii TU |
sabineta spune:
Miha esti cea mai tare. Mai multi copii... mai multe bucurii, e clar. Felicitari pt samburel (sa ai mare grija de el), pt premiera lui Matei si pt performanta Laurei.
Si acum sa-ti raspund la intrebare. Da, se numeste alocatie de plasament, e cca 100lei/luna. Trebuie sa depui un alt dosar gros in str. Hambarului nr.6. Noi insa am preferat sa renuntam la ea, asa de "usor" era drumul birocratic Poate s-au mai schimbat lucrurile... Claudia, stii tu ceva?
Si eu abia astept sa vina primavara. Iesim noi cu ai nostri cavaleri si le invitam si pe Maria, Bianca, Sabinutza sa se obisnuiasca de pe acum cu fetele.
redrose1976 spune:
Miha, il felicit si eu pe Matei pt primii pasi, pe Laura pentru rezultatele scolare si pe tine ca ai asa copii minunati.Sa se dezvolte sanatos si cel din burtica.
de la fetita mea pt Matei