M-am hotarat........adoptie(57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Maruta felicitari!!!!!!Cat timp are pitica ta?

Cons multumim de cafeluta, e foarte binevenita mai ales ca e o vreme oribila.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redrose1976 spune:

Felicitari Maruta!Te asteptam cu primele impresii despre viata de mamica. Sa creasca mare si voi sa va bucurati de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Maruta, felicitari, mami! Sa va traiasca minunea!
Asteptam mai multe detalii

Maria, tu ce faci? Nu ne-ai mai dat niciun semn.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chrisum spune:

Felicitari!Maruta ,sa va traiasca micuta si sa creasca mare,sa va aduca toata viata numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_t1971 spune:

Felicitari Maruta !
Sa va traiasca si sa va bucurati de !!!
Dumnezeu sa va ocroteasca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maribela spune:

Asi,era vorba de finalizare adoptie sau nastere.Ce noi nu nastem?Nu ascund nimic,vreau doar sa aflu ce sanse as avea.Si oricum lucram prin prot copilului,altfel nu.Nu stiu la ce te refereai tu!Aflasem de un caz,dar a picat.Mama s-a razgandit sau are alta persoana.

doar cei ce cred,inving!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

buna fetelor!

ce ma bucur ca vad vesti buna!

maruta, alecia- doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun si s ava bucuratii de copii vostri pana la adanci batraneti!

asi felicitari pentru sentinta! noi avem doua luni si 2 saptamani si nu e inca ajunsa la DPC (ca noi nu am fost parte la declararea adoptabilitatii), si restul dosarului e gata dar asteptam sentinta ca sa putem avea incuviintarea

cons- multumesc frumos

eu am reusit sa depun luni dosarul pentru CIC, asa ca astept ziua de 16 februarie sa stau acasa cu copii si sa ma ingrijesc cum trebuie de bb3

pupici

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 7+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecia spune:

Asi,te rog spune-mi si mie despre ce sentinta este vorba?Despre cea in care se solutioneaza dosarul privind incredintarea in vederea adoptiei?Sau imi scapa mie ceva?Si cum ati reusit sa luati fetita acasa inainte de sentinta,pentru ca mie mi s-a spus ca trebuie sa vina sentinta peste aprox.1 luna dupa care trebuie sa astept 15 zile pentru recurs.
Felicitari si sa ne dai cat mai repede vesti noi.
Maruta,sa fie intr-un ceas bun!
Miha,suntem in linie dreapta,nu ne mai opreste nimic!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Maribela nu ai pus ghilimelele si am inteles exact ce ai scris.Sunt multe persoane care fac acorduri cu fete gravide inainte de a naste si la aia m-am referit.Pe langa ca e ilegal e si foarte riscant.

Miha io am sunat in ultimul timp la tribunal de ma recunosteau la telefon "sunteti doamna de la Cluj?" si pana la urma au trimis-o.In 10 februarie ma duc sa o definitivez si apoi urmeaza cele 90 de zile.

Alecia am putut lua fetita, intai cu invoire si apoi am scos certificat de grefa care tine locul sentintei definitive pana la definitivarea ei.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

felicitari fetelor cu statut nou asteptam detalii!! sa fiti fericiti impreuna!!

Anca, saru'mana, suntem bine, in grafic
mai avem saptamana viitoate o intalnire si apoi speram sa intram in linie dreapta. azi a fost ok la intalnirea pentru evaluarea psiho, chiar ne-am distrat copios cu tipa de acolo, al meu era ca un scolarel prins cu copiatul, asa fete facea

pup toate fetele si multa bafta mai departe

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput