...cum aratau cand erau la inceput!
Raspunsuri
Tzuni spune:
Bambi atunci:
si acum:
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
vikinga spune:
Si varianta greceasca, tot mai bine suna:)
Da schimbate fetele! Grija de silueta, un make-up potrivit si un stilist fac din orice femeie una noua. Intotdeauna am sa laud femeile ce au grija de ele!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vikinga Si varianta greceasca, tot mai bine suna:) Da schimbate fetele! Grija de silueta, un make-up potrivit si un stilist fac din orice femeie una noua. Intotdeauna am sa laud femeile ce au grija de ele! Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo |
Aoleuuu vikingo ce-mi facusi!
Si la multzi ani!
Dana
MihaelaV spune:
Andra imi place mult cum a evoluat. Are o voce deosebita si imi place si cum arata.
Cat am mai suspinat pe melodia celor de la Bambi - "Doi ochi caprui", imi plac cantecele lor de acum, dar nu imi place ce schimbare de look au suferit amandoua.
Off-topic Vikinga m-ai innebunit cu cantecul ala grecesc, m-ai facut sa imi fie un dor nebun de Grecia si e ianuarie, am bronsita, tusesc de nu mai pot si visez la plajele Greciei...
vikinga spune:
La multi Dana! Mai are chef careva de vacanta in soarele greciei? Pt tine:
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Lasa Mihaela ca vine vara! Multa sanatate:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui vikinga Si varianta greceasca, tot mai bine suna:) Da schimbate fetele! Grija de silueta, un make-up potrivit si un stilist fac din orice femeie una noua. Intotdeauna am sa laud femeile ce au grija de ele! Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo |
mie imi place "iel" si ciorapii ei
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Delphinas spune:
e super...si am un spor la condus cand o ascult ceva de groaza....pana si soferu din dreapta a observat cat de bine imi face melodia asta
poze, Just Me
ambitioasa
Delphinas spune:
va rog nu dupa flacaoandrii din spate da??? sunt ochiti de mult....de luat sa nu mai vorbim
poze, Just Me
ambitioasa
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui Delphinas va rog nu dupa flacaoandrii din spate da??? sunt ochiti de mult....de luat sa nu mai vorbim poze, Just Me ambitioasa |
moama ce bunaciuni in spatele damei !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.