...cum aratau cand erau la inceput!
Raspunsuri - Pagina 2
Delphinas spune:
ioteti la ea...i-o si vazut....ti-am zis ca is luati...nu mai fa balta pe parchet uitandu-te la ei.
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
moama ce bunaciuni in spatele damei ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
poze, Just Me
ambitioasa
ioanaiub spune:
atunci:
acum:
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
rhoneea spune:
De Andre va mai amintiti?
Sau de Akcent
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
Ayla21 spune:
Andra mi-a placut intotdeauna si mie nu mi se pare ca ar avea fitze in comparatie cu altele. Si nici tinute obscene nu adopta. Acum fiecare poate considera in alt fel. In schimb Delia e chiar horror. Spunea la emisunea de pe acasa (Delia, acum) ca desi a implinit 26 de ani se simte ca la 16. De Bambi... nu mai zic.
Monica 28+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
Ayla21 spune:
...desi melodia e superba.
Monica 28+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
Octavia75 spune:
Atunci....
Acum....
Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)
Craciunitza lu mama
Octavia75 spune:
Phoenix la inceputuri...
Si acum...
Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)
Craciunitza lu mama