Puiuti de Randunici 2008!! (186)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tarararara
Am dormit o ora jumate cu Stefu si mi-am revenit, am papat si placinta cu somon de ieri si am inviat

Naty, si eu am intrebat de tine, sa stii!! n-am apucat sa citesc tot ce-ati scris...de ce n-ai venit?

Eu nu pot sa zic decat ca Sanzi si Andreea sunt scumpe foc si cuminti , de Luny imi place rau, Tuchi e o scumpa, Kya e super mumoasa si imi place cum ii sta satena , Steluta e super finuta si delicata, Sovi e gravida si zen , Arielu e un fel de model pt. mine , Mimo e draguta rau de tot si nu esti, fata...cum zici tu ca esti , nici cuscra-mea nu e mai prejos si imi plac rau ei , Clau e super mami si f. slabaaaa

Am si eu vreo 2-3 poze dar nu le-am descarcat...

Gecko, imi pare rau de bursucel...hai ca se face repede bine! atentezi cumvala triumphul meu? Mi-am luat un corset din danteluta visiniu fuarte sexos, cu chestii din alea care se agata de ciorapi cu lipici si bikini asortati

...mai citesc din urma...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Eu numai cu apa rece fac laptele, adik la temp camerei...apoi il incalzesc f putin si pun cerealele!

Kya, inteleg ca Sanziana stia ce baiat frumos am , de-aia s-a purtat frumos cu mine!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mi-am amintit de Ariel...sper ca ai dus copchila acasa cu metroul!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

L-am vazut si eu pe Sebaceu si ii sta foarte frumos cu vestuta, e barbat cu camasuta

Si am admirat-o si pe Zanuta

...ma duc sa iau cablul sa descarc pozele

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Po-ze!! Po-ze!! Po-ze!!

Sunt trista! Randunoiul meu nu mai vrea un al doilea copil!! Cica unul e de ajuns ca sa-i putem oferi tot ce trebuie si bla bla

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am aterizat! am fost jumate de ora afara, am inghetat bine si ne-am oprit pe la mama la o placinta cu branza!
m-am mobilizat eu greu sa merg la intalnire, dar bine a fost!s-a stricat la sfarsit buna mea dispozitie, can il sun pe sot(la ore 15) si-mi spune ca abia acum s-a facut mancare Mufarinului!! trebuia s-o puna la cuptro pe la 12,30, el zicea ca asa a facut, dar nu au vrut legumele sa se coaca in 2 ore!! asa ca a mancat la 4!
kya super pozele de la intalnire!si Sanzi e dlaguta fos, ca d eobicei, am vazut cum roade la cablu si ea!~
cata da, chiar imi sta bine cu Sanzi!! eu am facut poza cu Sanzi, bre:))) moaaamaaaa, ce vesta frumoasaaaa, ca si purtatorul!!!
gecko pai la asta ma si gandeam cand papam cioco! eu cu Cris si Ariel am plecat ultimele, pe la 3~!..si as mai fi stat!
naty pacat ca nu ati venit si voi...felicitari ptr dintos nr 3! si Mufa are cabvlu lui personel de ros!:))
mimoooooo si atat!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Of,Pucca,nasol.Ce-o fi mancat oare nasol?sa treaca.Eu nu ma pricep,dar poate nu se intampla nimik rau dacai faci laptele cu apa rece.Dar cred ca-i mai bine cum zice Kya.
Of,Olga.Ma rog sa iasa nada ala o data.
Roxanasa treaca ce-o fi.

Fug la bucatareala.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

bubu,bag de seama ca te pregatesti in mare forta pt o bebelina draguta ca si tine!
Luny,bine ma ca a mancat si la 4.Fii multumita ca l-a hranit.Tea mananca mereu pe la 4.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

rox ...chiar ma gandeam la tine si la frumusica ta zilele trecute! de ce esti suparici? hai mai arata-ne niste poze cu brunetica ta frumusica, mai stai de taclale cu noi, sa treaca "gandu' uratu' "

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/photo/2639057330102227597YxfdcT?vhost=good-times
Poze de la intalneala

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput