Puiuti de Randunici 2008!! (186)
Raspunsuri - Pagina 15

natynic spune:
Roxana dar ce ai patit? Hai povesteste, eu chiar am intrebat de tine...
Cuscra...esti mortala...intr-adevar, judecand dupa cum scrie Mimonixa n-ai prea zice, totusi e...CEA MAI blonda din grup!
Cred ca ma paste o colica renala si mi-e frica de mor. Am comandat inginerului bere...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Olgutzika spune:
Nope, nada, si s-a kkcit
Olga mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

numeioana spune:
Roxanaaaaa, iesi din butoi!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

ursuleata spune:
Buna fetelor, sa va fie de bine intalneala , am vazut pozele si sunteti frumoase exact cum va stiu, tooooate!!!
Imi pare rau ca am ratat intalnirea dar sunt sigura ca vor mai fi.
Noi ne-am descurcat excelent de ieri pana azi cu 2 bebelusi, sunt minunati
Stela, ma bucur ca s-a descurcat inginerul
Tuchi este f frumos Seb cu camasa si vestuta
Simo
Kya, e papusica nor-mea
revin, fug la bebei
tiker
Mami de ursulet

pucca spune:
Fetelor, intrebare...laptele hn pot sa i-l fac si cu apa rece? Caci cu apa calda nu vrea nici chip sa-l manance. Off nu stiu cum s-o conving sa-l pape. De diaree inca nu am scapat. Abia acum am reusit sa vb cu dr ei. Si mi-a zis sa-i dau 2 pliculete /zi de Hidrasec si 1 pliculet de Biotics. PLus lapte HN si regim. A zis ca e ceva clar de la mancare. Ceva ce nu i-a convenit. Totul e ok atata timp cat nu incepe sa verse. Saracuta e rupta de oboseala azi nu a dormit decat 1 ora de la 10 la 11. A papat cateva lingurite de piure de morcov cu carnita si mucilagiu. Acum sper ca dupa baita sa pape si laptic. Deci inca odata merge sa i-l fac si cu apa rece?
Saracuta a facut si eritem fesier....
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

numeioana spune:
Olgutz, ai cautat bine, bine??? Ca eu atunci era sa ratez rotitza. Am vazut-o in ultimul moment, cand sa arunc Pampersul. Poate la urmatorul... David face cam 3 kk pe zi... Poate de-asta a eliminat-o mai repede...
Cuscra, razi tu razi... Pe langa ca nu mi-as fi imaginat-o blonda (sau cea mai blonda) mi-o inchipuiam si grasa...cam la 100 de kg
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Kya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika Nope, nada, si s-a kkcit ![]() Olga ![]() ![]() |
Baietelul unei colege de servici a inghitit o biluta de plastic dintr-un ou kinder si a scos-o de-abia dupa vreo 24 de ore.
Raluca mamica de

God didn't bring me this far, to leave me here!

numeioana spune:
Pucca, de ce n-ar merge? Nu vad niciun motiv! Sanatate multa!!

ursuleata spune:
Am uitat, Olga stai linistita ca o sa-l scoata nu e musai de la primul kk
tiker
Mami de ursulet

Kya spune:
Pucca dar daca i-l racesti si il dai rece?
Ca facut cu apa rece, nu stiu daca se dizolva bine Zic si eu...
Smecta i-ai dat?
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!