Puiuti de Randunici 2008!! (186)
Raspunsuri - Pagina 11

tuchita spune:
Ca suntem toate frumoase, slabe si destepte stie toata lumea si ca avem cei mai frumosi copii!
Absenta nemotivata are Naty, care trebuia sa vina sa ne arate dintosul Iuliei!
Si mie mi-a lipsit Giani pe care vroiam sa o cunosc, mai ales ca unele dintre noi aveau nevoie de sfaturile ei in materie de sutiene..io si Stela aveam nevoie de recomandare pentru un push up cu cat mai mult burete, ariel avea nevoie de un produs nou si rezistent, Bubu tanjea la ceva sexos( dar vad ca si l-a luat singura!- succes diseara!)
Evident ca mi-ar fi placut sa ne vedem cat mai multe, si cu "provincialele"!
Va propun sa ne gandim serios la propunerea CristineiG de a ne intalni un weekend la munte!
Simo de-abia asteapta!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)

Kya spune:
Si niste poze nou cu zana
Si in alta ordine de idei, mai facem intalniri, da?
Ca-i tare placut - vorba lu' Luny "mai discutam si noi lucruri de oameni mari"
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!

Kya spune:
Da' chiar asa, Naty pe unde ai umblat?
Tuchi, poate de data asta ne iese cu muntele. Desi, si in vara ne-am chinuit luni bune sa stabilim ceva la munte si nu ne-am adunat.
Week-end-ul la munte mie o sa-mi reuseasca doar cand vine randunoiul acasa, ca va dati seama ca nu am curajul sa plec singura cu Sanziana la drum.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!

tuchita spune:
adik DA!Pe Zana n-o mai laud, ca si-o ia in cap si nu mai sta la mine in brate!
Luny, ce bine iti sta cu fetita!
(30.01.2008)

gecko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kya Poze de la intalnire Tare bine m-am simtit cu voi, ca intotdeauna! Si Sanziana a dormit la masa foooooarte bine, deci si ei i-a placut. Raportez ca la intoarcere am montat-o mai bine in scaun si a stat mai comod. Deci Arielu' e bun scaunul! ![]() Raluca mamica de ![]() God didn't bring me this far, to leave me here! |
si tu vrei ca 7 poze sa sature dorinta mea de a gusta si eu din intalnelile voastre....fii generoasa...pune mai multe

sunteti frumoase si senine...si Stela arata mult mai odihnita decat la precedenta...si Luny in poza 78 (aia cu ciocolata) are o expresie parca ar spune "eu la bolunzii aia nu ma mai intorc!!!"...si faine Sovi si ariel ce parca ar spune "pizza noi???? da de unde!!!doar apa plata cu lamaie

si sa nu uit, ii zic azi omului ca sunt 3 gravidute pe crenguta. Mi-a cerut imperios sa nu mai intru pe forum. Si nu pentru ca nu si-ar dori un al doilea bb, ci si-a exprimat dorinta de a fi si el prezent la concepere. Tinand cont ca mare parte a bolilor, simptomelor, pasarelelor de la mansarda sunt contagioase pe crenguta, i-a fost frica sotul sa nu se ia si gravideala iar prezenta lui la concepere sa nu devina optionala si nu obligatorie

si ca tot va plangeati de muci, diaree...vorba lu' mimo...bursucul nu a venit cu mana goala de la gradi...ci a adus si muci si diaree. Oricum, mai marcam o achizitie in "cartea bebelusului" si anume mancatul de muci

ramo_cata spune:
salutare va invit la o ciocolata calda...
am aprut si noi,am fost pe la mami ,la masa apoi am stat afara pana la 16.30 ,am papat laptic si acum dormim..
puiul meu a dormit cu mine de la ora 2 azinoapte ..dupa cum v-am mai zis atunci cand se trezeste sa pape lapticul nu mai adoarme la loc si sunt nevoita sa-l iau in pat cu noi...cred ca usor usor il culcacim cu noi in pat ...problema e ca nu prea avem loc toti 3...
eu azi am lenevit de rand la bucatarie a fost socrela...ea e bucatar de weekend iar eu ...de luni pana vineri
maine o sa fac si curatenie in camera lui andrei,aspirator,stres praf...
am vazut pozele de la intalnirea randunicilor...f frumoase..zoze cred ca trebuie sa ne intalnim si noi...cand ajung prin craiova cu andrei te sun...trebuie sa fie si intalneala de oltence,nu??
vazut o sanziana scumpa foc
va pupacesc pe toate...
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

tuchita spune:
Eu n-am decat doua poze! daca vorbesc mult!
(30.01.2008)

gecko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuchita Eu n-am decat doua poze! daca vorbesc mult! Catalina, mami de Ilinca ![]() ![]() |
frateeee...ca numa firimituri imi dati...si tare iti sta bine cu Sanziana

natynic spune:
Bravo fetelor, foarte frumos! Si multa bucurie pe fetzele voastre...
Tuchi...la cate absente nemotivate se scade nota la purtare?...
Oricum iti multumesc si tie si Kyei ca mi-ati simtit lipsa
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

tuchita spune:
Gecko, data trecuta am luat aparatul si n-am facut nici o poza, data asta imi promisesem ca pozez tot...si am facut doar 3! De fapt una n-am facut-o eu, aia cu Sanziana, nici nu mai stiu cine a facut-o, parca Mimo!
Si una din pozele facute n-am pus-o ca apar niste colacei si nu e frumos!
Cred ca data viitoare tre' sa emoitem live de la intalneala! Un laptopo, un modem, o camera....
sper ca mucii lui Patrick sa treaca pana luni, ca sa puteti relua programul!
(30.01.2008)