Puiuti de Randunici 2008!! (186)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Harnicutzelor !

Cristina, stii cum e, scumpul mai mult pagubeste

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cristina, pt tine imi pare rau dar pt omul tau, nu, din pacate si-o merita (mai ales ca n-a vrut sa-ti ia rochia!)
Se pare ca al meu copil functioneaza in viata pe principiul "Sa astepti mult si apoi sa faci/dai totul dintr-o data". A aparut si dintele 2, sus (dimineata se vedea doar gingia umflata si alba, acum a spart complet, e iesit chiar mai mult ca primul) si se pregatesc inca minim doi dinti. Nu mai zic ca e maraita de numa'...Nurofenul sa traisca, nu stiu ce m-as face fara el; desi pe moment nici Dentinoxul nu-i de lepadat, cu conditia sa nu-l linga pe tot

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Salutari si de la mine!

Imi pare rau sa vad ca acest capitol a inceput cu vesti destul de proaste....Dumnezeule,mare nenorocire cu finutul prietenilor lui Simo! Fereasca Dumnezeu! Apropo de laringita, mie nu-mi lipseste din casa dexametazona, si in caz ca mi se pare ca se sufoca copilul ,mi-a zis dr sa -i dau sa bea o fiola si s-o scot la geam la aer....nu am avut nevoie pana acum, sper sa nu fie cazul vreodata...

Olgutz imi pare rau ca a inghitit micuta Sophie cheita aia de fermoar, sper sa o elimine cat mai repede ca sa te linistesti.

Vad ca sunt o gramada de puiuti cu probleme pe crenguta,care mai de care cu febra,diaree si alte probleme ..MULTA SANATATE TUTUROR!

Antonia e mai bine, ieri dimineata am fost la control si ne-a spus ca e spre bine, mai facem 2 zile aerosoli si gata scapam.Nu am scapat inca te febra ,tot mai avem un 38-39 in fiecare zi macar o data si in continuare ne chinuie cei 3 dinti de sus, care au strapuns gingia doar pe jumatate si ne dau de furca inca...

De citit am citit tot ,dar nu am putut sa scriu, am incercat sa invat cate ceva saptamana asta ,printre vizite la dr si maraieli, ca azi am avut examen...m-am prezentat si am reusit sa iau un 8, ma declar multumita, oricum sesiunea abia a inceput, asa ca nu stiu cat mai pot intra in urmatoarea perioada, promit sa nu va parasesc de tot cu scrisul..de citit sigur o sa va citesc ca nu pot sa ma abtin

Imi pare tare rau ca nu am reusit sa ajung la intalnire astazi, a trebuit s-a luam pe bunica de la Bucuresti in drum spre casa si acum suntem pe drum. (mi-am facut abonament de internet mobil la orange si cu laptopul meu cel mic pe care il iubesc pot sa va citesc oricand si de oriunde).

send...

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Uitasem..

Blanka felicitari pentru cele 2 liniute! Sa dea DD sa ai parte de o sarcina fara probleme!

Naty felicitari Iuliei pentru al doilea dintos.Sa va fie de bine distractia la munte!

Cristina multa sanatate Dariei! Poate nu-i nimic grav

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am ajuns, a fost frumos ...n-as mai fi plecat de acolo, eram ca-n familie Recunosc ca azi n-am prea fost in forma , sunt cam obosita/plictisita nu stiu, inca mai caut echilibrul pierdut saptamana trecuta dupa sarbatori Dar fetele sunt infloritoare, pe masura ce trece timpul, tot mai slabute si mai frumusele...nici n-am pe cine cita, ca sunt una mai ceva ca alta. Poate pe graviduta Sovi sa v-o parasc ca era f frumusica , zvelta si fara nicio grija de parca venise din intamplare pe acolo dupa un somn prelungit si un shoping de week-end Doua mandre mici (Zana si Andreiuta de Criss) f frumusele si cumintele si o printesuca mai marisoara domnisoara :Alexuta de Ariel ! Acum fac piure pt Vladutz de care mi-e tare dor ca azi nu l-am vazut decat 5 min dimineata cand i-am dat sa bea laptele Cum oi sta eu 8 zile fara el nu stiu si cu ocazia asta ma tot gandesc cat de usor pot eu transforma chiar si o vacanta de vis in cel mai accentuat stres Nu va mai spun cat de batrana si grasa m-am simtit iar ca ma impusca Stela Dar sunt perseverenta , nu ma las , poate asa ma ambitionez si eu macar sa slabesc daca sa intineresc nu pot Bun forumul asta, e ca la psiholog.In loc sa stau aici singura cu gandurile mele si sa pazesc legumele pe foc, va spun voua ce gandesc si mai "dau" din ele.
Ma bucur ca toti copii sunt mai bine azi si sper ca Sofia sa faca kk cat mai repede Olgu, sa nici nu indraznesti sa uiti sa raportezi minunea
Va pup

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

simo, felicitari si noi am votst, 5 stelute...

ogla ms de intrebare
am ajuns cu ea la urgenta...dupa noaptea de aseara...
i-au facut filmulet la plamani si nu are nimik la plamani, nu are nimik in gat, i-au luat temp si mi-at dat un supozitor cu paracatamol.
mi-a zis asa ca chiar dc nu are temp sa ii mai dau cateva doze de antiterminc pana cand nu mai face temp deloc....
are ceva gaze la stomac...motiv pt care nu papa prea mult deodata, luni merg cu ea la dr pt trimitere la orl, sa vedem polipi si pt stomacel.
acu i-am dat mucilagiu de orez cu lapte, pt kk....si atat....
mi-a plans la control acolo..mama, mama..ea nu plangea asa de tare...nu stiu ce-i cu ea...
in rest e ok ...vb toata ziua: patepatipeta...si altele de genul: iaiauaiauaia, mucicaca, oimiaoioe...zice caca mai ales cand face....e mai agitata decat de obicei...o doare si gingia de la incisivul care trebuie sa iasa...
faza...stau la calc in geninchi sa nu ma traga fi-mea dupa scaun, sau sa se gabe cub el..ce face daciana? se baga intre mine si mas ai ma musca de san cum stie ca e acolo ca nu mai pus gura pe el de atata timp de la 4 luni....

v-am lasat...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bunaaa!
Ce bine m-am simtit la intalneala si mai vroiam sa stau muuuult, pana diseara! Dar randunoiul era imbracat si ma astepta in usa, doar s-a incaltat si a plecat la servici...ata e...data viitoare stam mai mult
Toate fetele(am zis toate, da Mimoooo??) sunt super dragute si frumoase si slabeeee si imi place rau de ele!! de toate, nu numai cele ce-au fost la intalneala, dar e asa mumos sa ne vedem live si sa vorbim de toate

Eu sunt nitel ametita...nush ce naiba am, cred ca mi-e somn...si Stef a dormit de la 12 la 14 si acum are chef de joaca...
Si am fost si mi-am luat ceva dlagut de la triumph (Vlad e la socrella azi asa ca )

Olgule, ii fac si eu galeriei Sophiei sa iasa cheita mai repede

Pucca, cum mai e Bia?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05
Si am fost si mi-am luat ceva dlagut de la triumph

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Nu te lasi

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Poze de la intalnire

Tare bine m-am simtit cu voi, ca intotdeauna!
Si Sanziana a dormit la masa foooooarte bine, deci si ei i-a placut.
Raportez ca la intoarcere am montat-o mai bine in scaun si a stat mai comod. Deci Arielu' e bun scaunul!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

am ajuns si io acasa!
mananc clatite facute de randunoi si Ilinca!

a fost minunat, n-as mai fi plecat acasa!
Am mai dat si o tura scurta prin magazine si i-am luat lui Seb o camasa sa se asorteze cu vesta cadou primita de la Mimo!

Mai revin cu impresii dupa ce mananc!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput